reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
panziorka1980, my jakiś czas temu kupiliśmy barierkę w Leroy Merlin. Barierka drewniana firmy Dolle GmbH - jest o tyle fajna, że wpasuje się w futrynę/przejście praktycznie każdej szerokości (można ją poszerzać, zwężać...). daliśmy za nią chyba około 150 zł - niemałeo, ale też nie za dużo, a sprawdza się rewelacyjne. do wyboru były również metalowe, ale nam zależało na tym, by barierka była nie tylko funkcjonalna, ale i by pasowała do wnętrza :-)

przy okazji: nasz młody zaczął już jakiś czas temu wyrastać z wanienki (takiej klasycznej Tega Baby na stelażu), nie miał swobody do pluskania, więc postanowiliśmy kupić mu coś odpowiedniego. na wstępnie pomysleliśmy o krzesełku do wanny, ale ostatecznie nie zdecydowaliśmy się, bo mamy za wielką wannę i bynapełnić ją odpowiednią dla Feliksa ilością wody, to musielibyśmy lać tej wody i lać... znaleźliśmy więc świetne rozwiązanie!!! dmuchana wanienka firmy JANE Jane dmuchana wanienka turystyczna - Minitraper.pl niezwykle udany zakup! młodemu się podoba, jest wygodna, w sam raz do dość dużej wanny i łazienki (w małej łazience może się nie sprawdzić, no chyba że chciałoby się wam non stop spuszczać powietrze i na nowo nadmuchiwać wanienkę ;-) ). polecam!!!

My też mamy z Klupsia krzesełko- 102 cm, miś w calcadosie. Przymierzałam Toska w zeszłym tygodniu ale jeszcze na niego za wcześnie- zjeżdża :( Szkoda, że nie ma pasów. W lezaczku tez mi już ciężko karmić- plecy bolą :(
moje ma pasy ale Anitka i tak zjezdzala.
Kupilam wkladke specjalna i jest lepiej :)

Ja polecam dla wszystkich dzieciakow co lubia 'hopsi-hopsi' i machac nogami:
SKOCZEK HUŚTAWKA LINDAM JUMP ŻÓŁTY (3191004624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

widze ze ma regulacje grubosci czego nie ma w mojej:
DISNEY- hustawka skoczek tygrysek. (3186645418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale ja dostalam w prezencie - wiec nie bede wybrzydzac:p
Super zabawa dla dzieci - zwlaszcza tych nadpobudliwych [takich jak moj diobel :D]
Wczoraj poskakala na wieczor z 15 minut i mi padla jak mucha na wieczor :) A ikle miala przy tym radochy :)

napiszesz coś więcej o tej wkładce?
taka materialowa :
Zobacz załącznik 554261Zobacz załącznik 554262Zobacz załącznik 554263
to ma wyciecia na pasy specjalne - ale sa tez takie ze nie ma wyciec [zreszta to nie robi roznicy]

Niewiem czy mialas wkladke w foteliku dla niemowlakow? Kolezanka brala ja i przywiazywala - wstazkami,
'przy plecach' i w 'zlaczeniu oparcia i siedliska' poprostu przywiazywala ta wkladke wstazkami [wkolo] i wtedy nakladka siedziala na miejscu a dzidzia sie nie slizgala - bo material juz inny.

taka materialowa :
Zobacz załącznik 554261Zobacz załącznik 554262Zobacz załącznik 554263
to ma wyciecia na pasy specjalne - ale sa tez takie ze nie ma wyciec [zreszta to nie robi roznicy]

Niewiem czy mialas wkladke w foteliku dla niemowlakow? Kolezanka brala ja i przywiazywala - wstazkami,
'przy plecach' i w 'zlaczeniu oparcia i siedliska' poprostu przywiazywala ta wkladke wstazkami [wkolo] i wtedy nakladka siedziala na miejscu a dzidzia sie nie slizgala - bo material juz inny.

W foteliku miałam wkładke tylko pod pupę, żeby dziecka bardziej na płasko w nim było.

A my wczoraj w ramach walki z pełnym bagażnikiem podczas wyjazdów kupiliśmy wózek-parasolkę. O taką :

Wózek spacerowy dla dziecka Buggy Loop Kees : Wózki Szlafroki Łóżeczka

zobaczymy jak sie Anatol zaaklimatyzuje w nowej furze :)

sklada sie na lezaco ?

My jeszcze w 'wersjii 3w1', ale wiatry sa duze u nas i wole jak bardziej zabudowana jest.

My mialysmy wkladke pod pupe ale oprocz tego tez taka wkladke w caly fotelik gabkowa, nie mam akurat fotki.

Vinga a ja mam pytanie do Ciebie ile masz tych puzzli piankowych na tej macie? Bo na zdjęciu ta mata takiej wielkości jaką bym chciała dla małej. No i jak z internetu zamawiałaś to może podeślesz linka, ja dzisiaj znalazłam takie puzzle piankowe cyferki litery POKROWIEC 36 szt el (3206294688) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i nie wiem czy mi tyle wystarczy i czy to dobra cena będzie. Jak porównywałam z jeszcze innymi na allegro to te bardziej się opłacały

reklama
Do góry