reklama
elusl
Fanka BB :)
panziorka1980, my jakiś czas temu kupiliśmy barierkę w Leroy Merlin. Barierka drewniana firmy Dolle GmbH - jest o tyle fajna, że wpasuje się w futrynę/przejście praktycznie każdej szerokości (można ją poszerzać, zwężać...). daliśmy za nią chyba około 150 zł - niemałeo, ale też nie za dużo, a sprawdza się rewelacyjne. do wyboru były również metalowe, ale nam zależało na tym, by barierka była nie tylko funkcjonalna, ale i by pasowała do wnętrza :-)
przy okazji: nasz młody zaczął już jakiś czas temu wyrastać z wanienki (takiej klasycznej Tega Baby na stelażu), nie miał swobody do pluskania, więc postanowiliśmy kupić mu coś odpowiedniego. na wstępnie pomysleliśmy o krzesełku do wanny, ale ostatecznie nie zdecydowaliśmy się, bo mamy za wielką wannę i bynapełnić ją odpowiednią dla Feliksa ilością wody, to musielibyśmy lać tej wody i lać... znaleźliśmy więc świetne rozwiązanie!!! dmuchana wanienka firmy JANE Jane dmuchana wanienka turystyczna - Minitraper.pl niezwykle udany zakup! młodemu się podoba, jest wygodna, w sam raz do dość dużej wanny i łazienki (w małej łazience może się nie sprawdzić, no chyba że chciałoby się wam non stop spuszczać powietrze i na nowo nadmuchiwać wanienkę ;-) ). polecam!!!
przy okazji: nasz młody zaczął już jakiś czas temu wyrastać z wanienki (takiej klasycznej Tega Baby na stelażu), nie miał swobody do pluskania, więc postanowiliśmy kupić mu coś odpowiedniego. na wstępnie pomysleliśmy o krzesełku do wanny, ale ostatecznie nie zdecydowaliśmy się, bo mamy za wielką wannę i bynapełnić ją odpowiednią dla Feliksa ilością wody, to musielibyśmy lać tej wody i lać... znaleźliśmy więc świetne rozwiązanie!!! dmuchana wanienka firmy JANE Jane dmuchana wanienka turystyczna - Minitraper.pl niezwykle udany zakup! młodemu się podoba, jest wygodna, w sam raz do dość dużej wanny i łazienki (w małej łazience może się nie sprawdzić, no chyba że chciałoby się wam non stop spuszczać powietrze i na nowo nadmuchiwać wanienkę ;-) ). polecam!!!
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
moje ma pasy ale Anitka i tak zjezdzala.My też mamy z Klupsia krzesełko- 102 cm, miś w calcadosie. Przymierzałam Toska w zeszłym tygodniu ale jeszcze na niego za wcześnie- zjeżdża Szkoda, że nie ma pasów. W lezaczku tez mi już ciężko karmić- plecy bolą
Kupilam wkladke specjalna i jest lepiej
Ja polecam dla wszystkich dzieciakow co lubia 'hopsi-hopsi' i machac nogami:
SKOCZEK HUŚTAWKA LINDAM JUMP ŻÓŁTY (3191004624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
widze ze ma regulacje grubosci czego nie ma w mojej:
DISNEY- hustawka skoczek tygrysek. (3186645418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ja dostalam w prezencie - wiec nie bede wybrzydzac
Super zabawa dla dzieci - zwlaszcza tych nadpobudliwych [takich jak moj diobel ]
Wczoraj poskakala na wieczor z 15 minut i mi padla jak mucha na wieczor A ikle miala przy tym radochy
moje ma pasy ale Anitka i tak zjezdzala.
Kupilam wkladke specjalna i jest lepiej :
napiszesz coś więcej o tej wkładce?
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
taka materialowa :napiszesz coś więcej o tej wkładce?
Zobacz załącznik 554261Zobacz załącznik 554262Zobacz załącznik 554263
to ma wyciecia na pasy specjalne - ale sa tez takie ze nie ma wyciec [zreszta to nie robi roznicy]
Niewiem czy mialas wkladke w foteliku dla niemowlakow? Kolezanka brala ja i przywiazywala - wstazkami,
'przy plecach' i w 'zlaczeniu oparcia i siedliska' poprostu przywiazywala ta wkladke wstazkami [wkolo] i wtedy nakladka siedziala na miejscu a dzidzia sie nie slizgala - bo material juz inny.
taka materialowa :
Zobacz załącznik 554261Zobacz załącznik 554262Zobacz załącznik 554263
to ma wyciecia na pasy specjalne - ale sa tez takie ze nie ma wyciec [zreszta to nie robi roznicy]
Niewiem czy mialas wkladke w foteliku dla niemowlakow? Kolezanka brala ja i przywiazywala - wstazkami,
'przy plecach' i w 'zlaczeniu oparcia i siedliska' poprostu przywiazywala ta wkladke wstazkami [wkolo] i wtedy nakladka siedziala na miejscu a dzidzia sie nie slizgala - bo material juz inny.
W foteliku miałam wkładke tylko pod pupę, żeby dziecka bardziej na płasko w nim było.
A my wczoraj w ramach walki z pełnym bagażnikiem podczas wyjazdów kupiliśmy wózek-parasolkę. O taką :
Wózek spacerowy dla dziecka Buggy Loop Kees : Wózki Szlafroki Łóżeczka
zobaczymy jak sie Anatol zaaklimatyzuje w nowej furze
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
sklada sie na lezaco ?
My jeszcze w 'wersjii 3w1', ale wiatry sa duze u nas i wole jak bardziej zabudowana jest.
My mialysmy wkladke pod pupe ale oprocz tego tez taka wkladke w caly fotelik gabkowa, nie mam akurat fotki.
My jeszcze w 'wersjii 3w1', ale wiatry sa duze u nas i wole jak bardziej zabudowana jest.
My mialysmy wkladke pod pupe ale oprocz tego tez taka wkladke w caly fotelik gabkowa, nie mam akurat fotki.
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Vinga a ja mam pytanie do Ciebie ile masz tych puzzli piankowych na tej macie? Bo na zdjęciu ta mata takiej wielkości jaką bym chciała dla małej. No i jak z internetu zamawiałaś to może podeślesz linka, ja dzisiaj znalazłam takie puzzle piankowe cyferki litery POKROWIEC 36 szt el (3206294688) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i nie wiem czy mi tyle wystarczy i czy to dobra cena będzie. Jak porównywałam z jeszcze innymi na allegro to te bardziej się opłacały
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Kasia, ja kupowałam je w hurtowni zabawkowej po 15 zł za 10 szt. mamy 40 sztuk ale chcemy dokupić jeszcze 10
Podziel się: