reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

dziewczynki, jak wiecie wielkimi krokami zbliża się dzień dziecka :) czy polecicie jakieś zabawki dla naszych brzdąców? Natanielowi wszystko się szybko nudzi. chciałabym kupić mu zabawkę, którą nie porzuciłby po jednym dniu :eek: jejku czy to ja mam tak wybrednego syna, czy u Was też tak jest?

reklama
O tak! Gazetki reklamowe też są na topie i kabelki oczywiście tak samo-szczególnie w momencie kiedy mama coś na lapku pisze:)Chyba wszystkie dzieciaki mają podobnie w tym temacie, balony nam wiszą w kuchni odkąd Krzysiu skończył 3 miesiące:) Mój mały ma dwie zabawki właśnie ze sznureczkiem i to właśnie on jest najfajniejszy:)
Kasik jutro odwiedzam Twoje miasto:)

Ostatnia edycja:
hehe u nas butelka też jest hitem, tylko Nat ma taką 5litrową ;) opiera się rękami o nią i idzie na kolanach ;) sznureczki, kabelki i myszka od kompa ;)
pesca, u nas mata już schowana, zostały tylko zabawki od niej :)
Kasik, mały nie boi się pękających balonów? mój to chyba ataku histerii by dostał taki strachliwy jest ostatnio

A na zakupach najlepsze sa. Paragony :) heheh
woguke przwda taka ze zabawek nie trza by bylo, najlepeij troche papieru czy plastiku :p

moja mloda tez lubi balony - normalnych nie dostaje -' tylko te wypelnione helem.

reklama
Elutka, widzę na fb że macie "gąsienicę gawędziarkę" ;) warta kupna? babcia zamierza nam taką kupić ale zastanawiam się czy fajna jest ;-)

Do góry