reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
nie polecam ubrań z 5 10 15. straszne szmaty się z nich robią. po pierwszym praniu (ani razu nie założone) są strasznie zmechacone. jedyne z czego jestem zadowolona to polarki, są genialne. śliczne i cieplutkie :)

panziorka, wiem o czym mówisz, ja też odkąd urodziłam kupuję prawie wszystko na allegro, też się uzależniłam. dziś patrzyłam żeby kupić duże puzzle piankowe, bo te co mamy są małe i się rozszczepiają. poza tym za małą matę tworzą

vinga poważnie piszesz o 5 10 15? ja mam kilka ubrań i nic się z nimi nie dzieje:sorry:
haha też wybrałam dzisiaj puzzle piankowe ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo..spodobały mi się takie:
PUZZLE PIANKOWE DUŻE KWADRATY 31X31 KATOWICE 679C1 (3097898170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale doszłam do wniosku, że młody jak wyjmie małą literkę, to będzie ją gryzł, albo całą włoży do buzi, więc wybór raczej padł na te:
DUŻE PUZZLE PIANKOWE LITERY W FOLII 29.5x29.5 (3125907398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myślę, że po świętach je kupię.
a tak na marginesie, wy tez jak cos zamawiacie przez neta to godzinami szukacie, oglądacie i szukacie dziury w całym:zawstydzona/y:, bo ja to chyba jakaś nawiedzona jestem:sorry:

Ja nie lubię 5-10-15. Parę ciuchów dostałam jescze dla WOjtka. NApy krzywo przyszyte były, w pajacu same się non stop odpinały. Tearz też dostałam bluzeczkę i krzywo napy naszyte i brzeg bluzeczki. Jeden aż za krawędż materiału wystaje. WIdziałam ceny to w życiu 60 zł z pajac bym nie dała i wylądował w koszu bo sie nie nadawał do noszenia. Ale materiał był ok.

WOjtkowi w zesżłym roku kupiłam kilka bluzeczek na krótki i były fajne, nic się nie działo,a na długi rękaw się skurczyły i rozciągnęły na szerokość, a dresowe spodnie zrobiły się przed kostki ( a dałam 60 zł).
Gosi kupiłąm body w promocji z falbankami i jest fajne nic się z nim nie dzieje. ALe większość rzeczy pozostawia wiele do życzenia, a ceny niektórych kosmiczne.

reklama
Do góry