reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Mama, ja mam właśnie krzesełko w takim stylu po synku. Byłam zadowolona i długo nam służyło. Właściwie nie jest zniszczone i teraz będzie miała Dorotka.

reklama
My z kolei pod choinkę, od przyszłej chrzestnej dostaliśmy tez drewniane krzesełko z Klupsia, jeszcze nie rozstawione stoi w kartonie, nie wiem, czy mały skoro jeszcze sam nie siedzi może w nim przebywać...
I mam pytanko: czy któraś z Was kupowała ubranko do chrztu dla dziecka na necie i może polecić jakąś stronkę? Ewentualnie mamy z Krk może znają w tym mieście jakiś sklep?

My mamy takie krzesełko: Krzesełko do karmienia Fisher Price ZEN | Krzesełko do karmienia
Misza ja małemu kupiłam misiowy kombinezon i body z kołnierzykiem. Jest kilka sklepów np. na Kalwaryjskiej. Szczerze mówiąc wszędzie jest to samo...
DSC06876.jpg
Ela Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl Polecam i popchnijcie dalej jak możecie.

Ostatnia edycja:
Misza- my nie kupowaliśmy takiego typowego ubranka do chrztu, tylko spodnie z koszulą i kamizelką. Spodnie i kamizelka w beżu, koszula biała.

Fotelik zakupiony, napisałam posta ale gdzieś mi zaginął:wściekła/y::wściekła/y:

Do takiego drewnianego nie da się włożyć dziecka które nie siedzi samo. Ja mam identyczne po Wojtku.

W dodatku znów mi łączy wersy:wściekła/y:

No i zakupiłam nosidełko wemar Zaffiro. Z myślą o wakacjach. Do plaży mamy blisko ale manela zabrać i wolne ręce.

fotelik wzór Misio
PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (3034785701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Mama nosidło fajne,my już się z Młodym nosimy co na mój kręgosłup nie za bardzo ale Młody szczęśliwy jak w nim siedzi:-)jednak jak do sklepu weszliśmy i chciałam zapłacić to okazało się że mam za krótkie ręce i nie mogę się dostać do pieniędzy w portfelu:baffled:
Krzesełko do karmienia mamy z Ikei i dla takiego malucha idealny bo małe ma siedzisko ale jeszcze trochę i będzie za małe więc mamy i drewniane na potem.Podobny do tego co wybrałaś miałam dla Julki i byłam bardzo zadowolona:tak:

reklama
Do góry