reklama
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
ja mam coneco gobi CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka po synku i jeszcze dwójce dzieci ale w bardzo dobrym stanie chyba jakieś wytrzymałe po prostu i bardzo wygodne w użytkowaniu
Antoś na chrzciny dostał od chestnego drewniane z Klupsia:
Krzesełko Agnieszka III Mis Żyrafa Safari KLUPS (3038403610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Krzesełko Agnieszka III Mis Żyrafa Safari KLUPS (3038403610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My z kolei pod choinkę, od przyszłej chrzestnej dostaliśmy tez drewniane krzesełko z Klupsia, jeszcze nie rozstawione stoi w kartonie, nie wiem, czy mały skoro jeszcze sam nie siedzi może w nim przebywać...
I mam pytanko: czy któraś z Was kupowała ubranko do chrztu dla dziecka na necie i może polecić jakąś stronkę? Ewentualnie mamy z Krk może znają w tym mieście jakiś sklep?
I mam pytanko: czy któraś z Was kupowała ubranko do chrztu dla dziecka na necie i może polecić jakąś stronkę? Ewentualnie mamy z Krk może znają w tym mieście jakiś sklep?
My mamy takie krzesełko: Krzesełko do karmienia Fisher Price ZEN | Krzesełko do karmienia
Misza ja małemu kupiłam misiowy kombinezon i body z kołnierzykiem. Jest kilka sklepów np. na Kalwaryjskiej. Szczerze mówiąc wszędzie jest to samo...
Ela Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl Polecam i popchnijcie dalej jak możecie.
Misza ja małemu kupiłam misiowy kombinezon i body z kołnierzykiem. Jest kilka sklepów np. na Kalwaryjskiej. Szczerze mówiąc wszędzie jest to samo...
Ela Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl Polecam i popchnijcie dalej jak możecie.
Ostatnia edycja:
Mama-1222
Wdrożona(y)
Fotelik zakupiony, napisałam posta ale gdzieś mi zaginął
Do takiego drewnianego nie da się włożyć dziecka które nie siedzi samo. Ja mam identyczne po Wojtku.
W dodatku znów mi łączy wersy
No i zakupiłam nosidełko wemar Zaffiro. Z myślą o wakacjach. Do plaży mamy blisko ale manela zabrać i wolne ręce.
PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (3034785701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do takiego drewnianego nie da się włożyć dziecka które nie siedzi samo. Ja mam identyczne po Wojtku.
W dodatku znów mi łączy wersy
No i zakupiłam nosidełko wemar Zaffiro. Z myślą o wakacjach. Do plaży mamy blisko ale manela zabrać i wolne ręce.
PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (3034785701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
Ja kupiłam dzisiaj nowy fotelik do samochodu. Stary jest do 9 kg, Antek waży niecałe 8 ale z tymi kurtkami itd jest już mu ciasno
FOTELIK SAMOCHODOWY SIGMA ESPIRO
Charlois
Fanka BB :)
Mama nosidło fajne,my już się z Młodym nosimy co na mój kręgosłup nie za bardzo ale Młody szczęśliwy jak w nim siedzi:-)jednak jak do sklepu weszliśmy i chciałam zapłacić to okazało się że mam za krótkie ręce i nie mogę się dostać do pieniędzy w portfelu
Krzesełko do karmienia mamy z Ikei i dla takiego malucha idealny bo małe ma siedzisko ale jeszcze trochę i będzie za małe więc mamy i drewniane na potem.Podobny do tego co wybrałaś miałam dla Julki i byłam bardzo zadowolona
Krzesełko do karmienia mamy z Ikei i dla takiego malucha idealny bo małe ma siedzisko ale jeszcze trochę i będzie za małe więc mamy i drewniane na potem.Podobny do tego co wybrałaś miałam dla Julki i byłam bardzo zadowolona
reklama
Ja kupiłam dzisiaj nowy fotelik do samochodu. Stary jest do 9 kg, Antek waży niecałe 8 ale z tymi kurtkami itd jest już mu ciasno
I już się przesiadacie? Ponoć do tych kolejnych fotelików można przesadzać dzieci jak już same stabilnie siedzą
Podziel się: