reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
a odnośnie odzieżowego shoppingu dla zabieganych mamusiek, tatuśków i ich pociech, to ostatnio pierwszy raz robiłam zakupy w C&A on-line - powiem wam, że rewelacja! wybór większy niż w sklepie stacjonarnym, mega szybka dostawa, co ważne jak się zarejestrujesz w sklepie on-line to wysyłkę masz za darmo i w razie "w" za darmo też możesz odesłać zamówiony towar, gdyby np. rozmiar był za mały! POLECAM!:-)
Sklep internetowy C&A | Modna odzież w niskich cenach

Dziewczyny świetne te maty,my mamy matę i osobno stojak z zabawkami i mały już ciąga za zabawki i próbuje do buźki wkładać,muszę tylko co jakiś czas zmieniać doczepiane zabawki bo szybko się nudzi ale czasami zdąże obiad zrobić jak go położę tak żeby mnie widział,wtedy się spokojnie bawi.
Elusi ja właściwie to mało w sklepach kupuję,zamawiam przez internet najczęściej z H&M i z C&A,najwięcej na obniżkach i czesto dostaję od nich zniżki za zamówienia a rzeczy są fajne i odpowiadają rozmiarówce,tak więc jeszcze niczego nie odsyłałam:-)

Bardzo. Młody pół dnia w nim spędza. Nie uzywaliśmy jeszcze wibracji (ponoc do 3 miesiąca nie można) ale sam elżaczek super. Buja sie jak mały macha nóżkami. Do pałąka dopiełam mu jeszcze inne zabawki (ta zyrafę z bright starts i taką grajaco- świecącą gwiazdkę) i sie nimi sam bawi. No i fajna opcja rozkladania do spania.
Aha, tez się w nim karmimy- jak juz się zdarza, że ja mu butelke daje to przeważnie w leżaczku właśnie.

taki sam leżaczek chciałam kupić na pchlim targu ale jakaś baba mi go sprzątnęła sprzed nosa :dry: teraz mamy pożyczony od brata M BRIGHT STARTS LEŻACZEK SMYKUŚ DŻWIĘK WIBRACJE HIT! (2941620102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. serdecznie go odradzam. na zdjęciu tego nie widać ale leżaczek jest praktycznie pionowy... mały się non stop z niego zsuwa, podłożyłam pod jego przód 2 książki i jest trochę lepiej. dla następnego dziecka sama kupię leżaczek bo teraz kierowałam się podpowiedziami mojej mamy, że to zbyteczny zakup. a teraz widzę, że młody praktycznie cały dzień w nim leży więc jest jednak potrzebny.

reklama
A mój mały ma leżaczek Zobacz załącznik 531453 i nie chce w nim siedzieć. Najchętniej na rączkach :-(To był duży błąd że go tak nauczyłam. Może piszę tak bo dziś szczególnie dużo się nanosiłam. Poza tym to strasznie towarzyskie dziecko i samo nie poleży. Wszystko w biegu.

Do góry