reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
malinova - ja mam juz wszystkie wózki bliźniacze obcykane ... w tym jane wersja bliźniacza minus ogromny że tylko siedziska jeden za drugim, dzieci się nie widzą, jak tylny lezy na płasko to ten z przodu jak chcesz rozłożyc to leży mu na nogach a buda na głowie, a nawet jak siedzą to to dziecko z tyłu jest ściśnięte jak sardynka. No ale do windy wchodzi!

mówię wam na prawde jest okropna bieda zwózkami bliźniaczymi, ja moge dac na wózek do 4500 zł jakby tylko był wart tej ceny. Może trafie na bugaboo na zagranicznym ebayu na UK jest tylko jeden i stoi za 800 funtów. No ale tez ma minus bo kubełkowe siedzenie.

od biedy może skonczy sie na tym że kupie jane używany, przejeżdzę jesien zima i tak głównie w gondoli a potem sprzedam i kupie lekkie parasolki bliźniacze COSATTO YOU2 TWIN + WYSYŁKA GRATIS! - SKLEP SMILE (2104251334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w sklepie bardzo podobał mi się ten http://allegro.pl/casualplay-lepszy-od-jane-hiszpanski-stylowy-cudo-i2186523936.html , ale on nie ma podnóżków! ... co za imbecyl tak wymyślił.

Ostatnia edycja:
co do ubrań - ja kupuje głównie używane ciążówki bo są w 1/3 ceny a stan w większości jak nowe - babki kupują wiele i potem założą raz czy dwa no i odsprzedają :)

najdroższe jakie kupiłam kosztowały 56 i 90 zł i fakt - te były nowe ale jedne nexta a drugie H&M kupione w sklepie - na gwałt mi były potrzebne czarne rybaczki :) a pozostałe to w granicy 20-30 zł

Mina jak to chusta?
Ja miałam tkaną i byłam bardzo zadowolona. Niestety sprzedałam i teraz się zastanawiam jaką kupić lub uszyć...
I mam dylemat.

moja chusta to bebeLulu model lulu Rodzaje chust
pożyczałam ja koleżankom i zadowolone były

ja też muszę rozejrzeć się za spodniami bo nie chcę już tego brzucha ściskać

póki co choruję na wózek, już bym kupiła, na szczęście na ma takiego jakbym chciała więc czekam

na pewno chcę Jane 3 kołowy i najlepiej zielono-niebieski

a ja dzisiaj widziałam piękny fioletowy wózek na mieście, z dużą gondolą.. ale kobietka mi uciekła nie zdążyłam zobaczyć co to za model.. buuu

reklama
Do góry