reklama
ulala
Fanka BB :)
kozystałam z medeli dawno temu a teraz zakupiłam taki MEDELA LAKTATOR SWING + CALMA + GRATISY SKLEP WAWA (2593154659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tani może nie jest ale inne ręczne sie wtedy nie spisywały tylko elektryczny .Dziewczyny a jaki laktator elektryczny polecacie? Zgłębiałyście temat? Ja poprzednim razem cały okres karmienia radziłam sobie z ręcznym, ale teraz zamierzam mieć szybciej i wygodniej.
Ależ się zdenerwowałam!!!! Wrzuciłam do prania pokrowiec z materacyka i pieluchy tetrowe. Wszystko na 30st. Wyciągnęłam z pralki jakiś strzęp pokrowca Gdyby nie to, że pieluchy są całe to wygląda to tak jakbym miała w pralce jakiś ostry zadzior i się o to cały pokrowiec potargał... Na allegro samych pokrowców nie mogę znaleźć... napisałam do producenta, ale dziś sobota :-( A myślałam, że jutro łóżeczko już przygotuję... ryczeć mi się chce....
Mama-1222
Wdrożona(y)
Paja - a może dać komuś uszyć jak się nie da kupić. Mi teściowa uszyła pokrowiec.
reklama
Dziewczyny a jaki laktator elektryczny polecacie? Zgłębiałyście temat? Ja poprzednim razem cały okres karmienia radziłam sobie z ręcznym, ale teraz zamierzam mieć szybciej i wygodniej.
Ja też chciałabym elektryczny, ale ten Medeli jest bardzo drogi... A mam schizy że mi zaniknie szybko pokarm a wtedy to będą wyrzucone pieniążki.
Podziel się: