reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Dziewczyny a jaki laktator elektryczny polecacie? Zgłębiałyście temat? Ja poprzednim razem cały okres karmienia radziłam sobie z ręcznym, ale teraz zamierzam mieć szybciej i wygodniej.

Dziewczyny a jaki laktator elektryczny polecacie? Zgłębiałyście temat? Ja poprzednim razem cały okres karmienia radziłam sobie z ręcznym, ale teraz zamierzam mieć szybciej i wygodniej.
kozystałam z medeli dawno temu a teraz zakupiłam taki MEDELA LAKTATOR SWING + CALMA + GRATISY SKLEP WAWA (2593154659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tani może nie jest ale inne ręczne sie wtedy nie spisywały tylko elektryczny .

margot- ja miałam swing z medeli i był rewelacyjny..ulala na pewno będziesz zadowolona.
niestety nasz się zepsuł i mamy nowy- z evenflo. Bardzo podobny do mini electric z medeli . zobaczymy czy będzie się sprawdzał.

Ależ się zdenerwowałam!!!! Wrzuciłam do prania pokrowiec z materacyka i pieluchy tetrowe. Wszystko na 30st. Wyciągnęłam z pralki jakiś strzęp pokrowca :wściekła/y: Gdyby nie to, że pieluchy są całe to wygląda to tak jakbym miała w pralce jakiś ostry zadzior i się o to cały pokrowiec potargał... Na allegro samych pokrowców nie mogę znaleźć... napisałam do producenta, ale dziś sobota :-( A myślałam, że jutro łóżeczko już przygotuję... ryczeć mi się chce....

Paja nie denerwuj się! Po weekendzie się wyjaśni.
Co do laktatorów to ja mam elektryczny medeli Pump in style advenced, ponoć jest świetny-wyjdzie w praniu ;/

reklama

Ja też chciałabym elektryczny, ale ten Medeli jest bardzo drogi... A mam schizy że mi zaniknie szybko pokarm a wtedy to będą wyrzucone pieniążki.
:baffled:

Do góry