esi
Fanka BB :)
Margot jest dokładnie tak jak mówisz - nie ma wózka idealnego. Ty i tak pewnie przybliżyłaś się do swojego ideału szukając czegoś pośrodku. Ja też mam wózek dość duży przed złożeniem i po (samochód też spory, więc to nie problem), nie ma adapterów tylko fotelik też się wpina w stelaż wózka (pewnie bym te dodatkowe części zgubiła zanim bym użyła), ale co dla mnie jest ważne, to prowadzi się wygodnie i amortyzatory dają radę na moich wiejskich drogach. A jeszcze jak w zimie będę musiała manewrować pomiędzy koleinami śniegu i zaspami to myślę, że to jest najważniejsze. A poza tym to się zobaczy jak to wszystko się sprawdzi. O moim wózku ludzie piszą różnie, ale nie zagłębiałam się zanadto w opinie.
klaczek ja myślę, że narazie to sobie odpuść ten śpiworek jeśli go nie planowałaś do tej pory. Mówią, ze ma nie być zimy w tym roku. A najwyżej jak się okaże, że dzidzi jest chłodno w kombinezonku i pod kocykiem to dokupisz. Nie ma co na zapas kupować czegoś, co może się nie przydać. Ja mam śpiworek, ale nie aż tak ciepły (w komplecie z wózkiem). Ale i tak zamierzam go używać dopiero jak będzie naprawdę zimno. A tak to kocyk. Poza tym jak na zewnątrz będzie poniżej -5 to podobno nie jest zalecane wychodzić w ogóle z takim małym dzieckiem na spacer. Nie wiem, czy to prawda. Tu musiałyby się wypowiedzieć bardziej doświadczone mamy.
klaczek ja myślę, że narazie to sobie odpuść ten śpiworek jeśli go nie planowałaś do tej pory. Mówią, ze ma nie być zimy w tym roku. A najwyżej jak się okaże, że dzidzi jest chłodno w kombinezonku i pod kocykiem to dokupisz. Nie ma co na zapas kupować czegoś, co może się nie przydać. Ja mam śpiworek, ale nie aż tak ciepły (w komplecie z wózkiem). Ale i tak zamierzam go używać dopiero jak będzie naprawdę zimno. A tak to kocyk. Poza tym jak na zewnątrz będzie poniżej -5 to podobno nie jest zalecane wychodzić w ogóle z takim małym dzieckiem na spacer. Nie wiem, czy to prawda. Tu musiałyby się wypowiedzieć bardziej doświadczone mamy.