reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Moja siostra zachwala krem Weleda. U nas mało dostępny. Tylko w jednym sklepie internetowym go znalazłam ale tańszy u nas bo w DE kosztuje ponad 10E. Odradza za to Peneten w blaszanym pudełku.

reklama
Dziewczyny czy tylko ja, na dwa i pół tygodnia przed terminem, nie mam jeszcze kupionego wózka? :szok: A co gorsza, nawet wybranego ? :szok::szok::szok::szok: Czas się rozglądnąć...

Paulina - ja nie miałam wybranego i kupionego wózka do... dziś. Dziś wybrałam się z mężem do sklepu i w sumie szybko podjęliśmy decyzję, bo wiedziałam, jakie są moje priorytety. Przez komórkę sprawdziliśmy też na miejscu, czy w necie nie ma konkurencyjnych ofert na ten model, skutkiem czego sklep zszedł nam 5% i dołożyli jeszcze gratis - i wyszło taniej niż przez internet, po odliczeniu kosztów przesyłki.

U mnie wózek już jakieś 3 tyg stoi i czeka:) jakoś chciałam mieć to z głowy. Wybór jest taki, że masakra! Najlepiej sobie wcześniej sprecyzować swoje wymagania i tym się kierować..bo inaczej można dostać zawrotów głowy od nadmiaru informacji...
Polecam Świat Dziecka w hucie, jest tam jeden pan, który ma ogromną wiedzę a i ceny są konkurencyjne:)

Narazie zamiast wózka to zakupiłam łóżeczko turystyczne i podgrzewacz ze sterylizatorem :sorry: Na początku października zamawiam całe wyposażenie do łóżeczka które będzie u nas w sypialni. Oprócz tego i wózka mamy wszystko, ponieważ za wózkiem będę patrzyła tylko 3w1.

A do nas doszedł dzisiaj śpiworek wełniany do wózka i fotelika - mąż jak go zobaczył to stwierdził, że też taki chce :cool2: Ale trzeba przyznać, że jest rewelacyjnie wykonany i przede wszystkim grubiutki, więc małej w najgorsze mrozy powinno być cieplutko :-D

reklama
Problem może się pojawić wtedy jeśli zdecydujecie się na wózek, na który trzeba czekać...
Fakt...nie wszystkie modele mają dostępne od ręki, na większość trzba czekać do 4tyg ;/
Paulina zawsze do przodu:)
ja już chyba mam wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje..
dzisiaj znowu zrobiłam wycieczkę na ciuchy i zakupiłam kilka ciuszków dla małego...powinnam mieć zakaz wchodzenia do tych sklepów

Do góry