reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Moja siostra zachwala krem Weleda. U nas mało dostępny. Tylko w jednym sklepie internetowym go znalazłam ale tańszy u nas bo w DE kosztuje ponad 10E. Odradza za to Peneten w blaszanym pudełku.

reklama
Dziewczyny czy tylko ja, na dwa i pół tygodnia przed terminem, nie mam jeszcze kupionego wózka? :szok: A co gorsza, nawet wybranego ? :szok::szok::szok::szok: Czas się rozglądnąć...

Paulina - ja nie miałam wybranego i kupionego wózka do... dziś. Dziś wybrałam się z mężem do sklepu i w sumie szybko podjęliśmy decyzję, bo wiedziałam, jakie są moje priorytety. Przez komórkę sprawdziliśmy też na miejscu, czy w necie nie ma konkurencyjnych ofert na ten model, skutkiem czego sklep zszedł nam 5% i dołożyli jeszcze gratis - i wyszło taniej niż przez internet, po odliczeniu kosztów przesyłki.

U mnie wózek już jakieś 3 tyg stoi i czeka:) jakoś chciałam mieć to z głowy. Wybór jest taki, że masakra! Najlepiej sobie wcześniej sprecyzować swoje wymagania i tym się kierować..bo inaczej można dostać zawrotów głowy od nadmiaru informacji...
Polecam Świat Dziecka w hucie, jest tam jeden pan, który ma ogromną wiedzę a i ceny są konkurencyjne:)

Narazie zamiast wózka to zakupiłam łóżeczko turystyczne i podgrzewacz ze sterylizatorem :sorry: Na początku października zamawiam całe wyposażenie do łóżeczka które będzie u nas w sypialni. Oprócz tego i wózka mamy wszystko, ponieważ za wózkiem będę patrzyła tylko 3w1.

A do nas doszedł dzisiaj śpiworek wełniany do wózka i fotelika - mąż jak go zobaczył to stwierdził, że też taki chce :cool2: Ale trzeba przyznać, że jest rewelacyjnie wykonany i przede wszystkim grubiutki, więc małej w najgorsze mrozy powinno być cieplutko :-D

reklama
Problem może się pojawić wtedy jeśli zdecydujecie się na wózek, na który trzeba czekać...
Fakt...nie wszystkie modele mają dostępne od ręki, na większość trzba czekać do 4tyg ;/
Paulina zawsze do przodu:)
ja już chyba mam wszystko, tak mi się przynajmniej wydaje..
dzisiaj znowu zrobiłam wycieczkę na ciuchy i zakupiłam kilka ciuszków dla małego...powinnam mieć zakaz wchodzenia do tych sklepów

Do góry