Mama-1222
Wdrożona(y)
Moja siostra zachwala krem Weleda. U nas mało dostępny. Tylko w jednym sklepie internetowym go znalazłam ale tańszy u nas bo w DE kosztuje ponad 10E. Odradza za to Peneten w blaszanym pudełku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na każdym kosmetyku jest taki słoiczek narysowany z nakrętką i tam ilość mcy. Zazwyczaj rok lub 6 mcy po otwarciu.
Dziewczyny czy tylko ja, na dwa i pół tygodnia przed terminem, nie mam jeszcze kupionego wózka? A co gorsza, nawet wybranego ? Czas się rozglądnąć...
Fakt...nie wszystkie modele mają dostępne od ręki, na większość trzba czekać do 4tyg ;/Problem może się pojawić wtedy jeśli zdecydujecie się na wózek, na który trzeba czekać...