reklama
esi
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Dzięki wielkie za rady na głównym odnośnie kombinezonków. Wczoraj pojechałam do Tesco i kupiłam dokładnie taki, którego Majeczka wrzuciła zdjęcie. Przepraszam za odgapianie, ale na żywo jest jeszcze śliczniejszy, no i tak żyrafka (moje ulubione zwierzę ). Poza tym ma łapki i nóżki zakrywane, a nie odpinane, co bardzo mnie cieszy.
Jedyny minus to niestety cena 40 zł chyba była na chwilę (chyba mnie ominęły promocje), bo wczoraj kosztował 89 zł. Ale już trudno, jak szaleć to szaleć.
Jedyny minus to niestety cena 40 zł chyba była na chwilę (chyba mnie ominęły promocje), bo wczoraj kosztował 89 zł. Ale już trudno, jak szaleć to szaleć.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Kobitki powiedzcie mi bo zaczelam sie glowic nad tym sudocremem na pupke [na codzien] i zastanawiam nad uzyciem 'bepantemu' lub zwyklego 'bambino'.. ?
Niby mialam juz swoja wizje - ale mnir dzis na przemyslenia wZielo
Aha jak dlugo taki krem moze stac otwarty? Daty waznosci nieraz sa na kolejne 4-5 lat? Ale ile po otworzeniu jest jeszcze ok ?
Niby mialam juz swoja wizje - ale mnir dzis na przemyslenia wZielo
Aha jak dlugo taki krem moze stac otwarty? Daty waznosci nieraz sa na kolejne 4-5 lat? Ale ile po otworzeniu jest jeszcze ok ?
oluska88
Co do kremu do pupki pisałam właśnie dzisiaj w wątku o pielęgnacji i polecam z firmy Bubchen, bardzo szybko łagodzi zaczerwieniea i ma fajna konsystencję. O taki:
BUBCHEN krem przeciw odparzeniom 500ml NAJTANIEJ (2590774504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i przy okazji wychodzi tanio:-)
BUBCHEN krem przeciw odparzeniom 500ml NAJTANIEJ (2590774504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i przy okazji wychodzi tanio:-)
Ja do pupci kupiłam na co dzień Linomag - wymagają go w szpitalu. A Sudokrem mam na poważniejsze problemy :-)
Wczoraj odebraliśmy już całą wyprawkę - wózek, fotelik z isofixem, łóżeczko, materacyk i parę pierdółek. Jeszcze czekam na kuriera ze śpiworkiem do fotelika i młoda może się rodzić
Wczoraj odebraliśmy już całą wyprawkę - wózek, fotelik z isofixem, łóżeczko, materacyk i parę pierdółek. Jeszcze czekam na kuriera ze śpiworkiem do fotelika i młoda może się rodzić
klaczek2004
Ja tak samo jak Paja - Linomag do codziennej pielęgnacji, a Sudokrem, z racji tego, że mocniejszy, na odparzenia.
reklama
Mama-1222
Wdrożona(y)
Ja używałam NIvea i teraz też kupiłam. Sudokrem u mnie wcale się nie sprawdził. I miałam też z Hippa ale nie pamiętam czy był dobry. MAm teraz próbkę.
Na każdym kosmetyku jest taki słoiczek narysowany z nakrętką i tam ilość mcy. Zazwyczaj rok lub 6 mcy po otwarciu.
Na każdym kosmetyku jest taki słoiczek narysowany z nakrętką i tam ilość mcy. Zazwyczaj rok lub 6 mcy po otwarciu.
Podziel się: