reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Pewnie macie rację..chociaż powiem Wam szczerze, że póki co nie widzę tam kurzu a chwilkę koszyczki już leżą:) Ja się kocham w takich pierdołach!
A to jeden z ostatnich zakupów Ksysiowych
DSC06224.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny! Dzięki wielkie za rady na głównym odnośnie kombinezonków. Wczoraj pojechałam do Tesco i kupiłam dokładnie taki, którego Majeczka wrzuciła zdjęcie. Przepraszam za odgapianie, ale na żywo jest jeszcze śliczniejszy, no i tak żyrafka (moje ulubione zwierzę :-D). Poza tym ma łapki i nóżki zakrywane, a nie odpinane, co bardzo mnie cieszy.
Jedyny minus to niestety cena 40 zł chyba była na chwilę (chyba mnie ominęły promocje), bo wczoraj kosztował 89 zł. Ale już trudno, jak szaleć to szaleć.

Dziewczyny jaką maść kupujecie na brodawki? Mi koleżanka bardzo poleca lansinoh jedynie na allegro ją wyczaiłam. Ponoć jest świetna. Słyszałyście coś na jej temat?

Z tego co się orientowałam to chyba wszystkich, a przynajmniej większości(tzn. nie natknęłam się jeszcze na opis, że należy zmyć) maści brodawkowych nie trzeba zmywać i nie są szkodliwe dla dzieci...

Kobitki powiedzcie mi bo zaczelam sie glowic nad tym sudocremem na pupke [na codzien] i zastanawiam nad uzyciem 'bepantemu' lub zwyklego 'bambino'.. ?
Niby mialam juz swoja wizje - ale mnir dzis na przemyslenia wZielo :D

Aha jak dlugo taki krem moze stac otwarty? Daty waznosci nieraz sa na kolejne 4-5 lat? Ale ile po otworzeniu jest jeszcze ok ?

Ja do pupci kupiłam na co dzień Linomag - wymagają go w szpitalu. A Sudokrem mam na poważniejsze problemy :-)

Wczoraj odebraliśmy już całą wyprawkę - wózek, fotelik z isofixem, łóżeczko, materacyk i parę pierdółek. Jeszcze czekam na kuriera ze śpiworkiem do fotelika i młoda może się rodzić :-D

reklama
Ja używałam NIvea i teraz też kupiłam. Sudokrem u mnie wcale się nie sprawdził. I miałam też z Hippa ale nie pamiętam czy był dobry. MAm teraz próbkę.
Na każdym kosmetyku jest taki słoiczek narysowany z nakrętką i tam ilość mcy. Zazwyczaj rok lub 6 mcy po otwarciu.

Do góry