reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
arwen ogladalm je juz wlasnie na necie ale jak dla mnie zbyt blyszczacy material i wygladaja tak juz bardziej elegancko;-):-) wiec ja sie na nie nienapalilam zbytnio;-)wszystko zalezy w czym ty sie dobrze nosisz :tak::-)

ja wlasnie szukam czegos na elegancko do kosciola i na komunie.

te z kokardka mi sie strasznie podobaja ale boje sie ze mi tylek nie wlezie do xl niby wymiary podobne, ale boje sie ze przytyje. a ja juz wielka jestem.
a wy kupujecie ciuchy na taki rozmiar jak macie teraz czy wieksze

Arwen ja patrzę na wymiary bo mam np 2 pary spodni ciążowych h&m. Jedne są idealne, a drugie ciasne, mimo, że mają wg metki ten sam rozmiar.
Więc moja garderoba to spodnie od 42-46(te ostatnie mam 1 sztukę)
Koszulki od 40-44

ja nosze xs , ciążowe mam s i na koniec ledwo w nie właziłam, ale generalnie są elastyczne wiec sie na dupie rozciągały. Spokojnie mogłam mieć M. Ja mam problem bo ja mam malą wagę startową i rosnę wszędzie, zwłaszcza w ciąży poszerzają mi się biodra. Pamiętasz jak miałaś w poprzedniej ciąży? ... rósł Ci tylko brzuch czy wszedzie Ci szło?

dokladnie nie pamietam, ale pewenie trochu tez uda mi urosly. Popatrze na te ciuchy co mi zostaly i pomierze.

ja też muszę rozejrzeć się za spodniami bo nie chcę już tego brzucha ściskać

póki co choruję na wózek, już bym kupiła, na szczęście na ma takiego jakbym chciała więc czekam

na pewno chcę Jane 3 kołowy i najlepiej zielono-niebieski

ja też muszę rozejrzeć się za spodniami bo nie chcę już tego brzucha ściskać

póki co choruję na wózek, już bym kupiła, na szczęście na ma takiego jakbym chciała więc czekam

na pewno chcę Jane 3 kołowy i najlepiej zielono-niebieski
No ja chodzę w legonsach jak na razie bo spodnie miałam raz i musiałam guzik odpiąć bo tak brzuch ściskały a nosiłam xs. Teraz mam 3 kg już na plusie no nie całe ale jednak i musze czegoś poszukać. A co do wózka to ja już mam upatrzony ale jeszcze oczywiście poszukam

reklama
no kurde jest na allegro mój wymarzony zielono-niebieski jak mam się powstrzymać?

Lori fajny szkoda, że nie można powiększyć tych zdjęć. A nie myślałaś nad spacerowym gdzie jeden bobo siedzi za drugim? wydają się zwinniejsze. Ten jest dość szeroki i chyba u mnie do windy by nie wszedł

Do góry