reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Esi dobry sposób na zaoszczędzenie kasy,ja mojej Julce bez przerwy kupowałam ciuszki i połowę z nich nawet nie założyła,teraz wiem,że nie ma sensu kupować za dużo rzeczy,ale wczoraj wpadłam do C&A i kupiłam trochę mojej Julci bo ostatnio bardzo się stroi do szkoły:-)

reklama
A ja do tej pory byłam bardzo powściągliwa:tak: łożeczko mam stare po moich kuzynach tylko odnawiane przez ojca, kołyskę dostałam, wanienkę stojak i przewijak również. Kupiłam najpotzrebniejsze rzeczy i niewiele ciuszków nowych a reszta raczej z ciuchalandu za grosze. I dzisiaj chciałabym jeszcze wskoczyć do jednego ale to zalezy od samopoczucia. Nie mam kremu na brodawki i laktatora bo to mi kupi mąż jak będzie naparwdę potrzebne. Jakoś tak całkiem spokojnie podchodzę do takich zakupów

Ja z nowych to łóżeczko kupiłam,kilka ciuszków, większość mam używanych rzeczy,trochę dostaliśmy,najbardziej jestem zadowolona z komody z przewijakiem za 40e kupiliśmy z drugiej ręki:-).Jak byśmy mieli wszystko nowe kupić to bankructwo murowane:-D

Esi dobry sposób na zaoszczędzenie kasy,ja mojej Julce bez przerwy kupowałam ciuszki i połowę z nich nawet nie założyła,teraz wiem,że nie ma sensu kupować za dużo rzeczy,ale wczoraj wpadłam do C&A i kupiłam trochę mojej Julci bo ostatnio bardzo się stroi do szkoły:-)

Faktycznie, przypomniałaś mi, że w C&A jest dział dziecięcy! :-) Kolejna pokusa ;-)

Dziewczyny, mam dylemat. Wzięłam się za wyparzanie osłonek na piersi i smoczków (nie wiem czy będą potrzebne, ale na wszelki wypadek chcę mieć gotowe).

No i teraz nie wiem co z pojemnikami na nie, bo ich nie wolno wyparzać. W jaki sposób je wyczyścić? Żeby można było w nich trzymać wyparzone rzeczy?

reklama
Do góry