reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Esi dobry sposób na zaoszczędzenie kasy,ja mojej Julce bez przerwy kupowałam ciuszki i połowę z nich nawet nie założyła,teraz wiem,że nie ma sensu kupować za dużo rzeczy,ale wczoraj wpadłam do C&A i kupiłam trochę mojej Julci bo ostatnio bardzo się stroi do szkoły:-)

reklama
A ja do tej pory byłam bardzo powściągliwa:tak: łożeczko mam stare po moich kuzynach tylko odnawiane przez ojca, kołyskę dostałam, wanienkę stojak i przewijak również. Kupiłam najpotzrebniejsze rzeczy i niewiele ciuszków nowych a reszta raczej z ciuchalandu za grosze. I dzisiaj chciałabym jeszcze wskoczyć do jednego ale to zalezy od samopoczucia. Nie mam kremu na brodawki i laktatora bo to mi kupi mąż jak będzie naparwdę potrzebne. Jakoś tak całkiem spokojnie podchodzę do takich zakupów

Ja z nowych to łóżeczko kupiłam,kilka ciuszków, większość mam używanych rzeczy,trochę dostaliśmy,najbardziej jestem zadowolona z komody z przewijakiem za 40e kupiliśmy z drugiej ręki:-).Jak byśmy mieli wszystko nowe kupić to bankructwo murowane:-D

Esi dobry sposób na zaoszczędzenie kasy,ja mojej Julce bez przerwy kupowałam ciuszki i połowę z nich nawet nie założyła,teraz wiem,że nie ma sensu kupować za dużo rzeczy,ale wczoraj wpadłam do C&A i kupiłam trochę mojej Julci bo ostatnio bardzo się stroi do szkoły:-)

Faktycznie, przypomniałaś mi, że w C&A jest dział dziecięcy! :-) Kolejna pokusa ;-)

Dziewczyny, mam dylemat. Wzięłam się za wyparzanie osłonek na piersi i smoczków (nie wiem czy będą potrzebne, ale na wszelki wypadek chcę mieć gotowe).

No i teraz nie wiem co z pojemnikami na nie, bo ich nie wolno wyparzać. W jaki sposób je wyczyścić? Żeby można było w nich trzymać wyparzone rzeczy?

reklama
Do góry