reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Kurierzy i listonosze chyba mnie znienawidzili. W tym tygodniu codziennie i kurier i listonosz, no ale chyba w końcu wszystko mam- tak mi się przynajmniej wydaje :)

Z racji tego wyjzadu na wesele musiałąm zintensyfikowac prace nad kompletowaniem wyprawki i torby do szpitala i jak dzisiaj zapakujemy ją do samochodu to chyba juz tam zostanie.

Wasze zakupy super- zwłaszcza te pościele. I w sumie to trochę się cieszę, że nie tylko ja miałam taki problem z prasowaniem pościeli- myślałam że taka ciamajda jestem a to po prostu te pościele takie są.

kaskid ta tapeta jest po prostu świetna :-)

azorek fajny ten leżaczek do kąpieli ja właśnie widzę tylko te plastikowe ale średnio mi się uśmiechają takie twarde :no: mam gąbkę choć słyszałam że to siedlisko bakterii to już nie wiem najwyżej rozłożę na dnie pieluszkę.

nikola świetne zakupy jeszcze wczoraj wklejałaś a już za parę dni z nich skorzystasz :-D;-)

sonkaa ale Michaś będzie odstrzelony :-D:-)

Nikolaa poszalała na zakupach:))) A po zakupach sobie urodziła:)))
Ja dzisiaj powolutku i skromnie kupiłam nakładki na sutki Tommee tippee i wkładki laktacyjne, potrzebuję jeszcze podkładów i jednej koszulki nocnej dla mnie a dla dzidzi materacyk do łóżeczka i pościel, zamówię chyba jutro. Pościel chciałam jakąś taką wyjątkową a większość wzorów się powtarza i nie mogę się zdecydować:(

hej
Mi jeszcze brakuje parę gadżetów, np. wózka?! :szok: Trzeba się sprężać bo mała mi coś ostro fika w brzuchu i takie lekkie bóle w dole mam :baffled:
Oprócz wózka jeszcze stanik do karmienia: i tu chce mieć 2-3szt. Narazie kupiłam na allegro taki tani za 11zl nietwarzowy ale da rade na początek. Drugi, to będzie z firmy Bravado - silk seamless. Ten będzie ponad 10x droższy od 1szego ale w nim to nawet spać wygodnie ;-) I jeszcze laktator...:confused: Wiem że w szpitalu lepiej się sprawdza ręczny, a w domu elektryczny, ale na 2 mnie nie stać :sad:
Zaraz ogarnę wątek i zobaczę co Wy kupiłyście :tak:

reklama
emotion ja też już nic nie kupuję (nie mam wszystkiego, ale najważniejsze rzeczy są). I jak mi jest smutno, albo mam potrzebę pójścia do Smyka i przepuszczenia kasy to najpierw wchodzę do pokoiku mojej dzidzi i oglądam wszystkie rzeczy, które już jej kupiłam i wyobrażam sobie, jak będę ją zawijać w te kocyki, nakładać czapeczki i bujać w bujaczku. I pomaga (czasem to się nawet wzruszę ;-)). Mam nadzieję, że mała doceni wysiłki mamy i będzie grzeczna ;-)

Do góry