reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Powolutku i napewno się ładnie przyklei.

A z tymi akumulatorkami to swietny pomysł, ja sobie kiedys przerobiłam i się niestety szybko zepsuła to nawet nie miałam szansy na gwarancji oddać.

Co do karuzeli jeszcze to my tak samo mamy z pluszowymi zabawkami a dwie z nich mają jeszcze takie kółka plastikowe, które Oluś jak już podrósł łapał i ciągnął co mu się bardzo podobało :-) Na szczęście ta karuzelka jeszcze "żyje" i ciągle ładnie gra bo szkoda by mi jej było. Chociaż jak patrzę na te co Wy macie lub wklejacie to każda jest śliczna i fajna.

kasikd, fototapeta suuuuper, a Misie cudne :-) na pewno świetnie to wyjdzie

I aż jestem ciekawa jak przyjdzie moja pościel, na ile będzie się różniła od tej ze zdjęcia no i jak będzie z tym praniem i prasowaniem

Ja mam quinny speedi sx i gondola jest duża a poza tym tutaj mrozów za bardzo nie ma i mały nie będzie opatulany:-)kombinezonik+kocyk.
Dzisiaj przyszły ubranka na wyjście ze szpitala,już wyprane i schną.Wcześniej nie mogłam się na nic zdecydować.Zobacz załącznik 497619
u nas jest różnica ok 4 euro na pampkach a tych np.z Lidla
super

Charlois- piękne :-) dla dziewczynek jest chyba wersja z biedronkami o ile dobrze kojarzę..

My zamówiliśmy wczoraj pościel do kołyski.. kołyska jest niebieska,więc musiało być "pasująco":-) Padło na te dwie:
Zobacz załącznik 497702Zobacz załącznik 497703

Zamówiłam o 12ej, wpłaciłam pieniążki przez payu i o 14ej dostałam maila,że paczka została już wysłana :tak:
króliczki boskie
Zobacz załącznik 498023Zobacz załącznik 498024Zobacz załącznik 498025 to i ja sie chwalę i wstawiam obiecane fotki komplecików na 56cm

oraz kombinezon, kaftanik oraz pajacyk - to polarkowe i ciepłe, a kaftanik dwustronny

oraz pościel z ochraniaczem - tylko wzór do pokazania, bo nie bede ubierala jeszcze.Zobacz załącznik 498029Zobacz załącznik 498030
prześliczne zakupy

a ja mam pytanko odnoscie pasa poporodowego-kupujecie?? ja po amelce mam taki ale juz dojechany na rzepy i nie jestem z niego zbytnio zadowolona na ebayu widzialam juz teraz sa inne modele niby fajniejsze ale maja kiepskie opinie:crazy: i sie zastanawiam czy moze mame poprosic zeby polatala poszukac w pl po sklepach ??? moze macie jakies doswaidczenia z takimi cudami
ja nie kupuje takiego standardowego tylko zamówię sobie coś takiego
Gorset Body wyszczuplające REGULACJA UCISKU S/M (2599275047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam, w sobotę odebraliśmy wózek od mojej cioci. Bardzo nam się podobał i uznaliśmy że z przyjemnością przyjmiemy wersję głęboką a spacerówkę wybierzemy już sami jakąś wypasioną i taką, którą można łatwo i szybko zapakować do samochodu.

a to wózek który dostaliśmy:

Roan]Roan W�zek głęboko-spacerowy Marita - Markas Sklep Online W
super wózek

Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy kupujecie na start jakieś zabawki? Bo ja mam jedną plus dostałam misia z bebilonu i przy bujaczku 2 grzechotki. I jakoś się narazie nie rozpędzam, bo w sumie chyba takiemu maluchowi za bardzo nie ma co kupić.
Aha i cały czas się łamię nad karuzelką na łóżeczko. Ale nie wiem czy to sobie bym bardziej tego nie kupiła niż małej, bo tak słodko wygląda ;-)
Polecacie coś jeszcze?
zakupie karuzele również jak większość dziewczyn z tym że po porodzie
Hej, jako że na początku maluszek będzie z nami w sypialni chciałam mu trochę osłodzić widoki. Sypialnia jest w kolorze kawy z mlekiem, meble i dodatki białe a jedną ścianę tą przy łóżeczku chcę mu ozdobić fototapetą. Najbardziej podoba mi się ten ostatni wzór:
FOTOTAPETA NA CAŁĄ ŚCIANĘ! 250X190cm! RÓŻNE WZORY! (2618498660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale fajna

my byliśmy na zakupach wczoraj zamówiliśmy wózek miał być tako ale jak weszliśmy do sklepy i zaczeliśmy oglądać to w końcu wybraliśmy"Hi Treec" FIRMY EMJOT
12-334-thickbox.jpg

a tu reszta zakupów zdecydowałam się jednak dokupić usztywniany rożek nie był taki drogi bo 29 zł wiec da się przeżyć

Załączniki

• IMG_0340 kopia.jpg
    IMG_0340 kopia.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_0341 kopia.jpg
    IMG_0341 kopia.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0343 kopia.jpg
    IMG_0343 kopia.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0345 kopia.jpg
    IMG_0345 kopia.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0346 kopia.jpg
    IMG_0346 kopia.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Sypialnia jest w kolorze kawy z mlekiem, meble i dodatki białe a jedną ścianę tą przy łóżeczku chcę mu ozdobić fototapetą. Najbardziej podoba mi się ten ostatni wzór:
FOTOTAPETA NA CAŁĄ ŚCIANĘ! 250X190cm! RÓŻNE WZORY! (2618498660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
śliczna fototapeta i dobry pomysl :)

my byliśmy na zakupach wczoraj zamówiliśmy wózek miał być tako ale jak weszliśmy do sklepy i zaczeliśmy oglądać to w końcu wybraliśmy"Hi Treec" FIRMY EMJOT
Moja siostra miala wozek z tej firmy i byla zadowolona.
Ogolnie dobre opinie slyszalam :)

Nikolaa - wózek super, fajne zakupy :-)

kasik - fototapeta cudna :-) , aż rozważę, choć nie przepadam za tapetami :-) - a zwłaszcza za tym, co po nich zostaje jak się znudzą :-)

a oto strój mojego synka na wyjście ze szpitala :-)

Zobacz załącznik 499189

nikola gartuluje wyboru karocy:tak::-) ladny woziol oby sie dobrze prowadzil:tak:

sonkaa no no a juz myslalam ze moze fotke mini fraka z mucha i biala koszula zobacze;-):-D

dzieki vibeke wlasnie nie mam pojecia jak z tym bedzie ale gabka zle schnie i zbiera mase bakterii ...te plastikowe to trzeb apodkladac cosik pod doopinke choc i sa takie z niby czyms tam na poopinke co by sie nie slizgala....a ten ma atut spory--sklada sie na pol:tak::-) sa tez takie jak ten co pokazalam ale inny model i ma np mini karuzelke zawieszona:szok: zaskoczyl mnie ten bajer

reklama
Nikolaa, super zakupy i fajny wózio :-) a Wasze łóżeczko idealnie pasowałoby do naszego pokoju :-);-)

sonkaa, Michaś w tym stroju na pewno będzie wyglądał bosko :-)

Do góry