reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Powolutku i napewno się ładnie przyklei.

A z tymi akumulatorkami to swietny pomysł, ja sobie kiedys przerobiłam i się niestety szybko zepsuła to nawet nie miałam szansy na gwarancji oddać.

Co do karuzeli jeszcze to my tak samo mamy z pluszowymi zabawkami a dwie z nich mają jeszcze takie kółka plastikowe, które Oluś jak już podrósł łapał i ciągnął co mu się bardzo podobało :-) Na szczęście ta karuzelka jeszcze "żyje" i ciągle ładnie gra bo szkoda by mi jej było. Chociaż jak patrzę na te co Wy macie lub wklejacie to każda jest śliczna i fajna.

kasikd, fototapeta suuuuper, a Misie cudne :-) na pewno świetnie to wyjdzie

I aż jestem ciekawa jak przyjdzie moja pościel, na ile będzie się różniła od tej ze zdjęcia no i jak będzie z tym praniem i prasowaniem

Ja mam quinny speedi sx i gondola jest duża a poza tym tutaj mrozów za bardzo nie ma i mały nie będzie opatulany:-)kombinezonik+kocyk.
Dzisiaj przyszły ubranka na wyjście ze szpitala,już wyprane i schną.Wcześniej nie mogłam się na nic zdecydować.Zobacz załącznik 497619
u nas jest różnica ok 4 euro na pampkach a tych np.z Lidla
super

Charlois- piękne :-) dla dziewczynek jest chyba wersja z biedronkami o ile dobrze kojarzę..

My zamówiliśmy wczoraj pościel do kołyski.. kołyska jest niebieska,więc musiało być "pasująco":-) Padło na te dwie:
Zobacz załącznik 497702Zobacz załącznik 497703

Zamówiłam o 12ej, wpłaciłam pieniążki przez payu i o 14ej dostałam maila,że paczka została już wysłana :tak:
króliczki boskie
Zobacz załącznik 498023Zobacz załącznik 498024Zobacz załącznik 498025 to i ja sie chwalę i wstawiam obiecane fotki komplecików na 56cm

oraz kombinezon, kaftanik oraz pajacyk - to polarkowe i ciepłe, a kaftanik dwustronny

oraz pościel z ochraniaczem - tylko wzór do pokazania, bo nie bede ubierala jeszcze.Zobacz załącznik 498029Zobacz załącznik 498030
prześliczne zakupy

a ja mam pytanko odnoscie pasa poporodowego-kupujecie?? ja po amelce mam taki ale juz dojechany na rzepy i nie jestem z niego zbytnio zadowolona na ebayu widzialam juz teraz sa inne modele niby fajniejsze ale maja kiepskie opinie:crazy: i sie zastanawiam czy moze mame poprosic zeby polatala poszukac w pl po sklepach ??? moze macie jakies doswaidczenia z takimi cudami
ja nie kupuje takiego standardowego tylko zamówię sobie coś takiego
Gorset Body wyszczuplające REGULACJA UCISKU S/M (2599275047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam, w sobotę odebraliśmy wózek od mojej cioci. Bardzo nam się podobał i uznaliśmy że z przyjemnością przyjmiemy wersję głęboką a spacerówkę wybierzemy już sami jakąś wypasioną i taką, którą można łatwo i szybko zapakować do samochodu.

a to wózek który dostaliśmy:

Roan]Roan W�zek głęboko-spacerowy Marita - Markas Sklep Online W
super wózek

Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy kupujecie na start jakieś zabawki? Bo ja mam jedną plus dostałam misia z bebilonu i przy bujaczku 2 grzechotki. I jakoś się narazie nie rozpędzam, bo w sumie chyba takiemu maluchowi za bardzo nie ma co kupić.
Aha i cały czas się łamię nad karuzelką na łóżeczko. Ale nie wiem czy to sobie bym bardziej tego nie kupiła niż małej, bo tak słodko wygląda ;-)
Polecacie coś jeszcze?
zakupie karuzele również jak większość dziewczyn z tym że po porodzie
Hej, jako że na początku maluszek będzie z nami w sypialni chciałam mu trochę osłodzić widoki. Sypialnia jest w kolorze kawy z mlekiem, meble i dodatki białe a jedną ścianę tą przy łóżeczku chcę mu ozdobić fototapetą. Najbardziej podoba mi się ten ostatni wzór:
FOTOTAPETA NA CAŁĄ ŚCIANĘ! 250X190cm! RÓŻNE WZORY! (2618498660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale fajna

my byliśmy na zakupach wczoraj zamówiliśmy wózek miał być tako ale jak weszliśmy do sklepy i zaczeliśmy oglądać to w końcu wybraliśmy"Hi Treec" FIRMY EMJOT
12-334-thickbox.jpg

a tu reszta zakupów zdecydowałam się jednak dokupić usztywniany rożek nie był taki drogi bo 29 zł wiec da się przeżyć

Załączniki

• IMG_0340 kopia.jpg
    IMG_0340 kopia.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0341 kopia.jpg
    IMG_0341 kopia.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0343 kopia.jpg
    IMG_0343 kopia.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0345 kopia.jpg
    IMG_0345 kopia.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0346 kopia.jpg
    IMG_0346 kopia.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Sypialnia jest w kolorze kawy z mlekiem, meble i dodatki białe a jedną ścianę tą przy łóżeczku chcę mu ozdobić fototapetą. Najbardziej podoba mi się ten ostatni wzór:
FOTOTAPETA NA CAŁĄ ŚCIANĘ! 250X190cm! RÓŻNE WZORY! (2618498660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
śliczna fototapeta i dobry pomysl :)

my byliśmy na zakupach wczoraj zamówiliśmy wózek miał być tako ale jak weszliśmy do sklepy i zaczeliśmy oglądać to w końcu wybraliśmy"Hi Treec" FIRMY EMJOT
Moja siostra miala wozek z tej firmy i byla zadowolona.
Ogolnie dobre opinie slyszalam :)

Nikolaa - wózek super, fajne zakupy :-)

kasik - fototapeta cudna :-) , aż rozważę, choć nie przepadam za tapetami :-) - a zwłaszcza za tym, co po nich zostaje jak się znudzą :-)

a oto strój mojego synka na wyjście ze szpitala :-)

Zobacz załącznik 499189

nikola gartuluje wyboru karocy:tak::-) ladny woziol oby sie dobrze prowadzil:tak:

sonkaa no no a juz myslalam ze moze fotke mini fraka z mucha i biala koszula zobacze;-):-D

dzieki vibeke wlasnie nie mam pojecia jak z tym bedzie ale gabka zle schnie i zbiera mase bakterii ...te plastikowe to trzeb apodkladac cosik pod doopinke choc i sa takie z niby czyms tam na poopinke co by sie nie slizgala....a ten ma atut spory--sklada sie na pol:tak::-) sa tez takie jak ten co pokazalam ale inny model i ma np mini karuzelke zawieszona:szok: zaskoczyl mnie ten bajer

reklama
Nikolaa, super zakupy i fajny wózio :-) a Wasze łóżeczko idealnie pasowałoby do naszego pokoju :-);-)

sonkaa, Michaś w tym stroju na pewno będzie wyglądał bosko :-)

Do góry