reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy kupujecie na start jakieś zabawki? Bo ja mam jedną plus dostałam misia z bebilonu i przy bujaczku 2 grzechotki. I jakoś się narazie nie rozpędzam, bo w sumie chyba takiemu maluchowi za bardzo nie ma co kupić
Ja mam 2- 3 maskotki ktore kupilam 'przy okazji' i jedna zabawke - dostalam na urodziny :D
A tak to pozatym co mam od siostry [juz takie 'duze' zabawki na pol roku rok] to nie mam nic i narazie nie kupuje.

Jeden - króliczek- to ma 23 lata!!! Niesamowite, bo pamietam jak go dostałam od mamy...kto by pomyślał że przetrwa taki kawał...
Ja mam misia ktory w tym roku skonczyl 25 latek :)

reklama
esi - karuzelka to fajna sprawa, pozwala maluszkowi skupić wzrok i ćwiczyć mięśnie oczu, których nie miał jak w brzuszku trenować, ale tak dopiero od ok.3 tygodnia, więc pośpiechu nie ma, byle kolory były wyraziste, kontrastowe, a nie piękne pastele :-)

My karuzelkę mamy jeszcze po Olusiu a zabawek nie kupowałam póki co wcale, mamy całe mnóstwo grzechotek itp po synku no i jak już córcia troszkę podrośnie to wtedy zacznę kupować coś :-)

Mamba, a pościel do wózeczka śliczna. Teraz też tak myślę czy nie zakupić hmm....

my karuzele uzywalismy od poczatku jednej muzyczki, wydawalo mi sie ze lepiej zasypial, uzywalismy ja wlasciwie jeszcze do niedawna taki byl od niej uzalezniony. Ciekawe jak bedzie teraz. A mamy taka

2605954174.jpg

powiem szczeze ze ja mialam ja na zasilacz bo z bateriami to bym perwnie nie wyrobila, ale nie pamietam czy on byl orgnalnie matowany bo ja odziedziczylam po dzieciach siostry. dla mnie jest swietna ma kilka melodyjek, poznie moze sluzyc jako lampka nocna, jak zlikwidowalismy lozeczko to sluzyla jako lampka nocna.

Sonka przesyłam link do pościeli tak jak prosiłaś MAMO-TATO 4-cz POSCIEL DO WOZKA - SERCA 16 kolorow (2601844109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wybrałam serduszka w kremie bo cała kołyska też jest kremowa :tak:

Ja też mam pościel z tej firmy.
MAMO-TATO pościel 2-el Serduszka w Kwiatuszkach zielonych do łóżeczka 60x120cm - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka
MAMO-TATO pościel 2-el Serduszka w kwiatuszkach ecru do łóżeczka 60x120cm - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka
Trochę mnie zdziwiło, że nie wolno jej wirować :eek: Nie wiem czy nie spróbuję jednak. Poza tym moja troszkę inaczej wygląda niż na zdjęciu, ale może być.

arwen bardzo ładna, coś podobnego właśnie mi chodzi po głowie, bo z plastikowymi zabawkami mi się nie podoba. Ale właśnie tak jak radzi sonkaa chyba kupię coś pstrokatego :-)

Ostatnia edycja:
Arwen sliczna jes ta karuzelka :)

Trochę mnie zdziwiło, że nie wolno jej wirować :eek: Nie wiem czy nie spróbuję jednak. Poza tym moja troszkę inaczej wygląda niż na zdjęciu, ale może być.
esi moze chodzi o to ze ciezko sie ja pozniej prasuje?
Ja am podobny komplet [z innej wfirmy] i wyprasowac to to byla po prostu masakra - a i tak nie doprasowalam
[podobno bawelniane rzeczy ciezko z uprasowaniem :d]

reklama
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy kupujecie na start jakieś zabawki? Bo ja mam jedną plus dostałam misia z bebilonu i przy bujaczku 2 grzechotki. I jakoś się narazie nie rozpędzam, bo w sumie chyba takiemu maluchowi za bardzo nie ma co kupić.
Aha i cały czas się łamię nad karuzelką na łóżeczko. Ale nie wiem czy to sobie bym bardziej tego nie kupiła niż małej, bo tak słodko wygląda ;-)
Polecacie coś jeszcze?
karuzelki uzywalismy dopiero po 3 mcu noworodek nie widzi za duzo wiekszosc rozmazane podobno ( ja nie pamietam swoich miesiecy niemolecych;-)) i raczej wlasnie polecaja na poczatek nawet nie karuzelke tylko karte z narysowanym szlaczkiem czy dwoma czarnym mazakiem na bialym tle tylko muzyczki z tego nie bedzie hehehe
a my mielismy o taka
31894S2TWSL._SL500_AA300_.jpg

Sonka przesyłam link do pościeli tak jak prosiłaś MAMO-TATO 4-cz POSCIEL DO WOZKA - SERCA 16 kolorow (2601844109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wybrałam serduszka w kremie bo cała kołyska też jest kremowa :tak:
ladna ta posciel:tak: ja jestem nawiedzona na punkcie kubusia puchatka wiec z okazji mojego bzika amelkowna ma tak pokoik urzadzony hehehe posciel tez z puchatkiem kupowalam ku niezadowoleniu meza wiec moze teraz na jakies ustepstwo sie skusze:-)

Do góry