reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
polcia śliczne te pościele do kołyski :-)

Magiczny kocyk hahah czego to nie wymyślą żeby naciągnąć na kasę :-D

majeczka śliczności :tak: p.s mamy taką samą kanapę :-D

charlois śliczna żabcia :-)

A my dzisiaj zupełnie przez przypadek poszaleliśmy i zamknęliśmy listę zakupów :-D Zamówiliśmy wózek x-lander move, fotelik recaro z bazą isofix, łóżeczko klupś z materacykiem, torbę do wózka, i parę pierdółek. Trafiliśmy na rabat wyprawkowy plus wyprzedaż jesienną w tym tygodniu i wszystko wyszło nas 3600zł :cool2: Całe zamówienie będzie gotowe do odbioru pod koniec tygodnia - już się doczekać nie mogę!!!

Gratuluję wyboru wózka :) Nasz x-move od tygodnia już czeka na maluszka :) Tylko fotelik wzięliśmy maxi cosi.
Zwróć uwagę na adaptery do fotelika (jeśli zamawialiście), bo w od ostatniej partii zmieniły się stelaże a nie we wszystkich sklepach wiedzą. Nam przysłali niepasujące adaptery i jusieliśmy odsyłać. Na szczęście zwracają koszt przesyłki.

A jaki color pack wybraliście?

Edit: Aha, nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w spacerówce się super daszek rozkłada i w podnóżku jest moskitiera, więc poza torbą w zasadzie nic nie trzeba dokupować.

sonnka już się wyświetla :)

Ja dzisiaj dostałam bezpłatne próbki Musteli dla siebie i Maluszka. Wypełniłam gdzieś ankietę i dzisiaj właśnie przyszły w takiej malutkiej, błękitnej kosmetyczce. Są 2 próbki na rozstępy , buteleczka z płynem do mycia ciała i włosów dla noworodka i balsam dla noworodka.
Fajny prezent:)

A ja się wzięłam na sposób i chodzę po napotkanych aptekach i wypytuję o próbki kosmetyków dla niemowląt. Trochę juz uzbierałam- głównie emolientów.
Kupić kupiłam tylko ziajkę do pupy, sudocrem, oliwkę nivea i krem na każdą pogodę.

Kurde teraz zauwązyłam że posta na złym wątku napisałam omg coraz gorzej ze mną :baffled: Ja kupiłam dzisiaj tylko biało granatowe śpioszki welurkowe dla juniora i czekam na kuriera z pościelą do kołyski, ręcznikiem kąpielowym no i z baldachimem do łożeczka.

Gratuluję wyboru wózka :) Nasz x-move od tygodnia już czeka na maluszka :) Tylko fotelik wzięliśmy maxi cosi.
Zwróć uwagę na adaptery do fotelika (jeśli zamawialiście), bo w od ostatniej partii zmieniły się stelaże a nie we wszystkich sklepach wiedzą. Nam przysłali niepasujące adaptery i jusieliśmy odsyłać. Na szczęście zwracają koszt przesyłki.

A jaki color pack wybraliście?

Edit: Aha, nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w spacerówce się super daszek rozkłada i w podnóżku jest moskitiera, więc poza torbą w zasadzie nic nie trzeba dokupować.

Właśnie coś czuję że w sklepie w którym zrobiliśmy zakupy dostaniemy stare adaptery - ale czekamy cierpliwie ;-) w razie czego wiem gdzie kupić te dobre :-D
I nie dopatrzyłam się tej moskitiery w podnóżku - będę musiała oblookać :-D

reklama
Ale się uśmiałam z tego daszka-ptaszka:p
laugh.gif
A wczoraj w przychodni słyszałam jak romzawiały 3 dziewczyny o antykoncepcji i jedna stwierdziła, że jej koleżnaka przez to, że brała pigułki urodziła martwe dziecko.. bez komentarza

Do góry