Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Dziewczyny biorę ten fenoterol z izoptinem i skurcze mam coraz czestsze. Hmmmm obym jeszcze wytrzymała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my dzisiaj zupełnie przez przypadek poszaleliśmy i zamknęliśmy listę zakupów Zamówiliśmy wózek x-lander move, fotelik recaro z bazą isofix, łóżeczko klupś z materacykiem, torbę do wózka, i parę pierdółek. Trafiliśmy na rabat wyprawkowy plus wyprzedaż jesienną w tym tygodniu i wszystko wyszło nas 3600zł Całe zamówienie będzie gotowe do odbioru pod koniec tygodnia - już się doczekać nie mogę!!!
Gratuluję wyboru wózka Nasz x-move od tygodnia już czeka na maluszka Tylko fotelik wzięliśmy maxi cosi.
Zwróć uwagę na adaptery do fotelika (jeśli zamawialiście), bo w od ostatniej partii zmieniły się stelaże a nie we wszystkich sklepach wiedzą. Nam przysłali niepasujące adaptery i jusieliśmy odsyłać. Na szczęście zwracają koszt przesyłki.
A jaki color pack wybraliście?
Edit: Aha, nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w spacerówce się super daszek rozkłada i w podnóżku jest moskitiera, więc poza torbą w zasadzie nic nie trzeba dokupować.