Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Majeczka śliczności nam pokazałaś, pościel boska!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie ostatnio szukalam czegos na necie - pasa jakiegos to siostra mowila ze jej powiedziano ze bron boze zadych pasow.a widzisz a mi powiedziano w pl ze powinno sie zaraz po porodzie nosic zeby walsnie pomoc utrzymac miesnie razem. po pologu mozna juz robic cwiczenia wiec mysle zeby szybciej pas zakladac jak ostatnio mialam kolezanke ktorej sie miesnie nie zeszly spowrotem i musiala chodzic na cwiczenia specjalne i dluuugo trwalo zanim przerwa jej sie zeszla spowortem.
ja mam taki ale ni ekupilam go pod nazwa "magiczny" mialam dla amelkowny w ramach testu czy da sie pozawijac w becik itd cudow nie ma i uwazam ze te 73zl +15zl wysylka mozna duuuzo lepiej zainwestowacsłyszałyście o czymś takim? Magiczny kocyk RC.-043004 | Marko - zabawki dla dzieci i akcesoria dla niemowląt