reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
dziewczyny zakupy jak zwykle przesłodkie ;-)

Kłaczek - sprzedawca u którego ja kupowałam posciel ochraniacz itd ma posciel we wzorze króliczkowym, który Poalcia kupiła, prosze oto link2 el pościel 120x90 nowe wzory for MINIBABY !!!! (2611543510) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., sprzedawce mogę zdecydowanie polecić, wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem, dosyć szybko a jeszcze gratis śliniak dostałam

co do pasów, to ja zamierzam zaopatrzyć się w taki PAS WYSZCZUPLAJĄCY POPORODOWY 63-93 S/M (2590027418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

majeczka sliczne ubranka:-)
polcia posciel piekna :-)

a widzisz a mi powiedziano w pl ze powinno sie zaraz po porodzie nosic zeby walsnie pomoc utrzymac miesnie razem. po pologu mozna juz robic cwiczenia wiec mysle zeby szybciej pas zakladac jak ostatnio:tak: mialam kolezanke ktorej sie miesnie nie zeszly spowrotem i musiala chodzic na cwiczenia specjalne i dluuugo trwalo zanim przerwa jej sie zeszla spowortem.
Wlasnie ostatnio szukalam czegos na necie - pasa jakiegos to siostra mowila ze jej powiedziano ze bron boze zadych pasow.
sama sie zastanawiam - spytam mojej gin moze na wizycie nasteonej [jak dotrzymam] :D

badaba nie żaden magiczny kocyk tylko sposób zawijania niemowlaka. Już dawno temu Zawitkowski pokazywał jak w zwykłą tetrę zawijać dziecko żeby czuło się jak w brzuchu: dość ciasno.
Sprawdziłam to kiedy Kaj był malutki i wiem że działa. Również kiedy nosiłam go w chuście był jak w kokonie i usypiał natychmiast.

ale czego to nie wymyślą........

Witam, w sobotę odebraliśmy wózek od mojej cioci. Bardzo nam się podobał i uznaliśmy że z przyjemnością przyjmiemy wersję głęboką a spacerówkę wybierzemy już sami jakąś wypasioną i taką, którą można łatwo i szybko zapakować do samochodu.

a to wózek który dostaliśmy:

http://markas.koszalin.pl/sklep/product.php?id_product=441]Roan W

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry