reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
dziewczyny zakupy jak zwykle przesłodkie ;-)

Kłaczek - sprzedawca u którego ja kupowałam posciel ochraniacz itd ma posciel we wzorze króliczkowym, który Poalcia kupiła, prosze oto link2 el pościel 120x90 nowe wzory for MINIBABY !!!! (2611543510) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., sprzedawce mogę zdecydowanie polecić, wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem, dosyć szybko a jeszcze gratis śliniak dostałam

co do pasów, to ja zamierzam zaopatrzyć się w taki PAS WYSZCZUPLAJĄCY POPORODOWY 63-93 S/M (2590027418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

majeczka sliczne ubranka:-)
polcia posciel piekna :-)

a widzisz a mi powiedziano w pl ze powinno sie zaraz po porodzie nosic zeby walsnie pomoc utrzymac miesnie razem. po pologu mozna juz robic cwiczenia wiec mysle zeby szybciej pas zakladac jak ostatnio:tak: mialam kolezanke ktorej sie miesnie nie zeszly spowrotem i musiala chodzic na cwiczenia specjalne i dluuugo trwalo zanim przerwa jej sie zeszla spowortem.
Wlasnie ostatnio szukalam czegos na necie - pasa jakiegos to siostra mowila ze jej powiedziano ze bron boze zadych pasow.
sama sie zastanawiam - spytam mojej gin moze na wizycie nasteonej [jak dotrzymam] :D

badaba nie żaden magiczny kocyk tylko sposób zawijania niemowlaka. Już dawno temu Zawitkowski pokazywał jak w zwykłą tetrę zawijać dziecko żeby czuło się jak w brzuchu: dość ciasno.
Sprawdziłam to kiedy Kaj był malutki i wiem że działa. Również kiedy nosiłam go w chuście był jak w kokonie i usypiał natychmiast.

ale czego to nie wymyślą........

Witam, w sobotę odebraliśmy wózek od mojej cioci. Bardzo nam się podobał i uznaliśmy że z przyjemnością przyjmiemy wersję głęboką a spacerówkę wybierzemy już sami jakąś wypasioną i taką, którą można łatwo i szybko zapakować do samochodu.

a to wózek który dostaliśmy:

http://markas.koszalin.pl/sklep/product.php?id_product=441]Roan W

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry