reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Charlois- piękne :-) dla dziewczynek jest chyba wersja z biedronkami o ile dobrze kojarzę..

My zamówiliśmy wczoraj pościel do kołyski.. kołyska jest niebieska,więc musiało być "pasująco":-) Padło na te dwie:
Zobacz załącznik 497702Zobacz załącznik 497703

Zamówiłam o 12ej, wpłaciłam pieniążki przez payu i o 14ej dostałam maila,że paczka została już wysłana :tak:

Ale cudne te króliczki:-) a mogłabys podac linka do sprzedawcy, może będzie pościel do łóżeczka z podobnym wzorkiem.

Mina, dopiero zobaczyłam fotki Twojego wózeczka, super się prezentuje :-) sama początkowo chciałam fioletowy :-)

Charlois, komplecik śliczny :-)

Polcia, ale cudna ta pościel, sama słodkość, aż napatrzeć się nie mogę :-)

Polcia, cudna ta pościel
sandrik1, ja będę miała od koleżanki mutsy transporter - sprawdzałam właśnie czym się różni od evo i wymiary gond sa takie same.. Ona (ta koleż)miała w niej 2 dzieci też zimą (jedno ur we wrzesśniu, drugie rok póżniej w paźdź) i chwaliła sobie ten wózek. Nie słyszałam nic, żeby gondola była szybko za mała i jak ja widziałam to wizualnie wydawała mi się być w miarę duża..
Charlois, prawdziwy amant wyjdzie ze szpitala
laugh2.gif

IMG_0394.jpgIMG_0395.jpgIMG_0397.jpg to i ja sie chwalę i wstawiam obiecane fotki komplecików na 56cm

oraz kombinezon, kaftanik oraz pajacyk - to polarkowe i ciepłe, a kaftanik dwustronny

oraz pościel z ochraniaczem - tylko wzór do pokazania, bo nie bede ubierala jeszcze.IMG_0401.jpgIMG_0402.jpg

Załączniki

• IMG_0396.jpg
    IMG_0396.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_0398.jpg
    IMG_0398.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0399.jpg
    IMG_0399.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
charlois majeczka sliczne ubranka:-) takie wszystko slodzasze malenkie:-D
polcia posciel z kroloczkami wymiata zakochalam sie:laugh2:

a ja mam pytanko odnoscie pasa poporodowego-kupujecie?? ja po amelce mam taki ale juz dojechany na rzepy i nie jestem z niego zbytnio zadowolona na ebayu widzialam juz teraz sa inne modele niby fajniejsze ale maja kiepskie opinie:crazy: i sie zastanawiam czy moze mame poprosic zeby polatala poszukac w pl po sklepach ??? moze macie jakies doswaidczenia z takimi cudami

Do góry