Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mamba piękny wózek! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobra zebralam sie
posciel - prezent od moich rodzicow do tego wybralam dodatkowo 2 przescieradla i przescieradlo foliowe zeby maly nie sikal na materac ;-) i jeszcze rozek tez od nich w prezencie
wszystko kupowane w sklepie wczoraj
posciel taka (zdjecie mam kiepskie wiec znalazlamw necie)
POŚCIEL NIEMOWLĘCA NIEDŹWIADEK DUŻY ZESTAW NELL (2533554327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a to rozek i przesieradla
reczniczki (jeden mniejszy 76x76 wezme do szpitala i drugi juz 100x100) plus kocyk antyalergiczny z mikrofibry, super milusi
a tu reszta rzeczy. Kupilam jeszcze paklanki ale zapomnialam ich dac na zdjecie (aaa i w sklepie dzieciecym byl Purelan po 27 a nie ponad 30 jak w aptece
a to fotelik jeszcze przed praniem + pozyczony od R brata (kupiony przez nich w 2007)
bez daszku i pokrowca na nozki ale z wkladka dla noworodka
a tu z daszkiem i pokrowcem
no i gondola po Kubie (tez model 2007), jest w donrym stanie wiec nie bede kasy na nowo wywalac.
Moze nie taka nowoczesna jak teraz sa wozki ale na krotko wiec szkoda mi kasy
![]()
ja miałam ten sam problem wybrałam Hartmanna bo bella jak dla mnie porażka kupiłam paczkę na wypadek jakby mi wody wcześniej odeszły a na potem 30 szt Hartmana bo przy pierwszym porodzie lało sie zemnie nie ziemsko...dziewczyny ja mam pytanie o podkłady poporodowe - tzn te wielkie podpachy - jakie kupujecie do szpitala?
ja w I ciąży kupiłam belle ale nie byłam zadowolona, bo sie rolowały, przeciekały i nie miały kleju
podobno dobre są hartaman i absorgyn
nie wiem które kupić![]()
super ten przewijak!!!!!!!a ja wczoraj kupiłam przewijak - taki z Ikei - nowy, ale na Allegro za 130 zł
SPOLING Stół do przewijania - beżowy/biały - IKEA
długo się zastanawiałam na taki bo wygląda że fajna sprawa ja się w końcu nie zdecydowałam bo mam przewijak na komodzie i kupie wanienkę ze stelażem będziemy kąpać w sypialniA do nas doszła wczoraj komoda kąpielowa OKAZJA! KOMODA KĄPIELOWA BREVI FLIPPER GLIWICE ! (2598397351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ma przewijak, więc odpada mi kupno przewijaka na łóżeczko![]()
śliczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja kochane wrzucam zaległe zdjęcia wózka niestety bez spacerówki bo już schowana w szafie na samej górze.Zobacz załącznik 496249Zobacz załącznik 496250Zobacz załącznik 496251
ja kupiłam te dziecinne bo u mnie kosztowały 30 zł innych nie było:-( a nie śpię w koszulach wiec i tak pójdą w odstawkęMamba superowy wozeczek
ja wrocilam z rynku. Poszlam po koszulke, kupilam tylko jedną bo cenowo srednio mi pasowaly (45zl), na allegro sa fajne juz ok 30zl. Babka mnie namawiala na te z wzrokami a ja ze nie bo dziecinne a ona ze wszystkie dziewczyny biora. Tylko ja juz mam takie dwie z poprzedniej ciazy wiec starczy.
Kupilam zwykla bawelniana szara tylko z malym motylkiem na piersi i rekawkami i dolem z rozowa otoczka. Kupilam rozmiar M ale jest dosc uciagliwa. Babka mi dala xxl, chyba zdurniala, przeciez po porodzie bede miala mniejszy brzuch
Jeszcze zamowie jedna przez allegro, wiem juz ze rozmiar m/l
no to czekam na zdjęcia....Mamba pozazdrościłam ci i właśnie kupiłam taki sam wózeczek..tylko fioletowy.
doczytałam że to ANECO to tak naprawdę firma ANMAR z doświadczeniem wieloletnim na rynku. Tylko zrobili nowe wózki aluminiowe itd.
Ciekawe ile będę czekała na dostawę..