reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

wrzucę linka od kogo kupowałam te Hartman. Rozpakowałam te midi i nie wiem czy nie za małe będa na szpital:baffled:

Hartmann Podkłady poporodowe Premium maxi 14 szt. (2571356785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Widzę że są premium, comfort i classic. Ja mam te premium. Classic i comfort mają folię więc odpadają.

dziękuje, to też te zamówie, widziałam że są różne, ale nie wiedziałam ze tamte mają folie

reklama
esi - ja miałam do córy nianię Baby ono i dała radę, nawet przeżyła do teraz, więc będzie dla synka też

a ja wczoraj kupiłam przewijak - taki z Ikei - nowy, ale na Allegro za 130 zł
SPOLING Stół do przewijania - beżowy/biały - IKEA

i rozwiązał się mój problem z ubieranie małego po kąpieli (nie muszę wychodzić z nagrzanej łazienki, tylko go wstawię) - a dodatkowo przewijak będzie stał na dole, więc jak będę na dole to nie będę dylac na przewijanie do góry do przewijaka na łóżeczku - jestem zadowolona z tego pomysłu, bo mam stelaż i wanienkę osobno

sonkaa fajowy:tak: ja tez o takim myslalam ale my bedziemy kapac mloda w sypialni bo mi najwygodniej w domu ma cieplo wiec spoko i przebierac bedziemy na lozku jak z amelkowna:tak:szkoda mi kolejny grat dokupowac jak i tak schowki zawalone po sam sufit mam:baffled:

esi - ja miałam do córy nianię Baby ono i dała radę, nawet przeżyła do teraz, więc będzie dla synka też

a ja wczoraj kupiłam przewijak - taki z Ikei - nowy, ale na Allegro za 130 zł
SPOLING Stół do przewijania - beżowy/biały - IKEA

i rozwiązał się mój problem z ubieranie małego po kąpieli (nie muszę wychodzić z nagrzanej łazienki, tylko go wstawię) - a dodatkowo przewijak będzie stał na dole, więc jak będę na dole to nie będę dylac na przewijanie do góry do przewijaka na łóżeczku - jestem zadowolona z tego pomysłu, bo mam stelaż i wanienkę osobno

Widziałam te przewijaki i też mi się bardzo podobały. Ale w rezultacie kupiłam w komplecie z łóżeczkiem
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Mebelki dla dzieci - Klupś Łóżko Safari Żyrafka
Klupś przewijak nadstawka twarda Safari Żyrafka ecru cena 48.90 PLN

Do tego mam witrynkę z ikei, gdzie będę stawiać wszystkie potrzebne akcesoria dla małej.

W ogóle bardzo mi się podoba pokoik mojej dzidzi, już się nie mogę doczekać jak będzie używany przez właścicielkę. :-)Potrzebuję jeszcze gdzieś znaleźć zdjęcia albo małe obrazki postaci z bajek (disneya albo innych) i pozawieszać w ramkach na ścianie. Nie wiecie gdzie można w Krk takie kupić?

Sonka świetny jest taki przewijak .My myśleliśmy też o takim,ale u nas odpada bo brak miejsca :-(.Przewijak będziemy mieli na komodzie.

Co do niani to mamy właśnie baby Ono i drugą avent z różnymi bajerami i chyba tego aventu będę używać bo tam i melodyjki i termometr ma w sobie .

naughty&happy pisze:
Ja dodatkowo rivanolem przemywałam.

W szpitalu w którym rodziłam dostawałyśmy podpaski nasączone rivanolem i zamrożone! Mega ulga dla krocza:-D

Pasja, oj, ja sobie tego nie wyobrażam, pamiętam jak masakrycznie bolały mnie plecy jeszcze dłuuugo po porodzie... Mam przewijak na łóżeczko i będę go po prostu ściągać i zakładać w razie potrzeby.

Niani nie potrzebuję, na 50 m2 będę Młodą z każdego kąta słyszeć:-D

W szpitalu w którym rodziłam dostawałyśmy podpaski nasączone rivanolem i zamrożone! Mega ulga dla krocza:-D

Pasja, oj, ja sobie tego nie wyobrażam, pamiętam jak masakrycznie bolały mnie plecy jeszcze dłuuugo po porodzie... Mam przewijak na łóżeczko i będę go po prostu ściągać i zakładać w razie potrzeby.

Niani nie potrzebuję, na 50 m2 będę Młodą z każdego kąta słyszeć:-D
no widzisz a mnie było bardzo wygodnie na łóżku przewijać i ubierać

reklama
Do góry