emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja wlasnie tez myslalam tak z 3-4 dni - max tydziennie rozumiem dla czego daleka droga? z amelkowna wychodzilismy juz po paru dniach no nie zamierzam dziecka trzymac w domu jesli pogoda bedzie znosna...
Zobaczymy tez jak bedzie wygladala sprawa wiatru - ale bede chciala jak najszybciej wyjsc.
Ja planuje kupic taka:W temacie niań, macie juz kupione/ wybrane?
NIANIA ELEKTRONICZNA MOTOROLA BABY MONITOR VIDEO (2577090699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zobacz załącznik 496079
ale jeszcze nie mam - bede kupowac pewnie po urodzeniu juz. Znajmomy ma zalatwic 'za taniej' ta kosztuje u nas 200 euro - wiec nie tragedia ale jak sie uda to czemu nie?
A jakby mnie przycislo [maz by przestal chwilowo pracowac] to wtedy pojde w tansza wersje, 130 euro bodajze, taka:
CYFROWA ELEKTRONICZNA NIANIA MOTOROLA MBP30-kurier (2594576286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale wolalabym ta pierwsza - normalnie sie prawie w niej zakochalam
ooo tak szare mydlo polecam mam jeszcze dwie kostki w zapasie bo kolezanka mi zwiozla z pl:-) ja mialam k;leszczowy porod wiec poszyta bylam na calej dlugosci i odmaczalam pupke wlasnie w szarym mydelku a szwy nacieralam olejkiem z drzewa herbacianego
tez wg zalecen poloznej...tantum rosa stalo w butelce takiej po wodzie mineralnej tej z dziubkiem i po tzw toalecie sikanku czy po "2" bylo do podmycia:-)
Kochane ile muszre miec tego [tatum rosa] ? Bo ja musze wyslac do polski do mamy liste i bedzie kpowac i wysylac tutaj - i musze znac ilosc wczesniej - bo nie bede miala jak dokupic?
czy jakis zamiennik kupie w irlandii ? Niewiem juz ?
A moze znacie jakas apteke dobra gdzie moglabym pokupowac takie rzeczy na necie i wyslali by ?