Ja kupiłam dziś Ocetnisept, szare mydło w kostce bo mam takie małe w płynie i Apap. Brak mi tylko czegoś na brodawki i wodę małą dokupić.
Przypomniałam sobie żeby wziąść jakiś paracetamol do szpitala w razie czego na ból brzucha po porodzie bo u nas chyba pyralgine dają.
I chyba kupię ze 2 paczki podpasek żeby w domu były po porodzie, bo potem K będzie miał problem jakie kupić. Chciałam sprawdzić w sklepie medycznym czy maja te podkłady absorgyn ale od 9 mieli otwarte i spasowałam.
Pasja- ja jedną mam podobną tylko sie zastanawiam czy wygodnie się będzie karmić, bo moja taka akurat w biuście jest, a materiał mało rozciągliwy.
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KinderKraft Jolly FULL (2590063455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a takie łóżeczko wybrałam. Kolor brązowy. Ma już materac i 4 boki z siatki co będzie lepsze potem jako kojec. Tylko czekam aż szanowny ZUS zrobi przelew.
moja też jest taka akurat w biuście, ale specjalnie nie kupowałam większej, już sie przekonałam ze koszule sie rozciągają i potem takie worki sie robią, myśle ze te też się rozciągną, a poza tym, ja myśle troche schudnąć bo ciąży heheh
i mam nadzieje ze piersi jakoś bardzo już nie urosną