reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

azorek pajacyk jest śliczny. nie rozumiem dlaczego się twoim nie podobał.. taki milutki fiziu miziu:-)

ja pamiętam że u nas do cc to rozebrali mnie na golasa i leżałam pod prześcieradłem tylko. Bo od góry na piersiach czujki anestezjologa na serce, wkłucie w kręgosłup , potem parawan a dołem cięli. dopiero jak pozwolili mi po kilku godzinach głowę podnosić to położna dała mi moja koszulę. A młodego też dopiero na drugi dzień dostałam do cyca..

reklama
dziewczyny, przegladalam pozostale fora i natknelam sie na dosyc pomocny watek swiezych mam, ktore sa na czasie z nowinkami zakupowymi, warto zajrzec po porade:

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-kity-czyli-co-warto-kupic-czego-nie-d-60477/

a ja siedze i sie nudze w pracy i znowu kase wydalam, tym razem na bardzo potrzebne rzeczy :) w drodze na moj adres sa:

- 2x reczniki z kapturkiem
- obcinaczka do paznokci ze szklem powiekszajacym (haha!!)
- szczotka dla Dominisia z naturalnego wlosia koziego
- lezaczek bujaczek :)

Załączniki

• 21XKxxlPsyL._SL500_AA300_.jpg
    21XKxxlPsyL._SL500_AA300_.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 29
  • 41DSWNI5bjL._SL500_AA300_.jpg
    41DSWNI5bjL._SL500_AA300_.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 41orbN5QOEL._SS500_.jpg
    41orbN5QOEL._SS500_.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 8610846739103360.jpg
    8610846739103360.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 30
  • ViewImage.aspx.jpg
    ViewImage.aspx.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krak to mnie rozwaliłaś tym szkłem powiększającym :-D kupiłam takie zwykłe nożyczki z okrągłym czubkiem, ale może dokupię sobie monokl powiększający? będę stylowo wyglądać ;-);-);-)
a zakupy super. :tak:

EDIT:
spojrzałam na tą listę, którą wrzuciła Krak i mi się coś przypomniało.

co prawda nie dla takich Maluszków, ale odrobinę później kiedy będą już ze swobodą używały rączek hitem jest taka lampka
http://www.lalula.pl/pl/p/Lampka-zmieniajaca-kolory-reagujaca-na-dotyk-Pies/291
chłopiec którym się opiekowałam miał taką tylko, że chyba łosia o ile dobrze pamiętam i była idealna, bo bidulek miał problem z zasypianiem, a tą lampkę sam włączał i wyłączał dotknięciem no i największy plus, że mógł ją obślinić i nic się z nią nie działo :tak:

Ostatnia edycja:
Malinowa - przodujaca firma telekomunikacyjna w UK ;p

a taki luzik dzisiaj, bo dzis jest w UK Summer Bank Holiday, wolny dzien od pracy, swietujemy lato :D a ten kto sie zglosi na ochotnika, zeby pracowac, nie tylko dostaje podwojna stawke, ale tez i ma luz blues ;) bo wiekszosc ludzi swietuje" w pubach i nie zawracaja sobie glowy zalatwieniem zadnych spraw :)

reklama
Do góry