reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja swoje rzeczy do szpitala i ręczniki wyprałam w dziecięcym proszku. Na razie nie kupiłam ani proszku ani płynu do płukaniu juniora,widziałam w sklepie proszek bobas i może go kupię bo był w miarę tani. U starszego synka bardzo szybko przeszliśmy na zwykły proszek i nic mu nie było.
Butelki mam 2gerbera,jedną tommy tippe i jedną z laktatorem .Do szpitala chce zabrać laktator .
Mamba to czekamy na fotki wózka.
Ja dzisiaj kupiłam buciki o takie

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Aguga super buciki:)
Dziewczyny pakujecie juz torby do szpitala? Ja zaczęłam i się przeraziłam, bo to wyjdzie taka duza walizka podróżna:szok: a jeszcze wiele rzeczy w niej brakuje. Butelki też bierzecie? czy oni w szpitalach maja?

Aguga super buciki:)
Dziewczyny pakujecie juz torby do szpitala? Ja zaczęłam i się przeraziłam, bo to wyjdzie taka duza walizka podróżna:szok: a jeszcze wiele rzeczy w niej brakuje. Butelki też bierzecie? czy oni w szpitalach maja?
Oluska ja torbę do szpitala mam z miesiąc zapakowaną :tak: i też wielka plus torba mniejsza z rzeczami dla dzidzi. Butelki nie biorę bo szpital ma swoje jak trzeba podać mleko modyfikowane.Ja zabiorę laktator

hehe wariatki

ja wlasnie nie wiem jak z tymi gaciami. Czytalam w necie ze M sa male i ciezki na d.. wcisnac. Dodalam sobie do koszyka M/L narazie jedna paczke i zobacze. Najwyzej druga potem inna dokupie. Bo to chyba 5szt to malo co. Tak trzeba liczyc 2 na dobe bo przeciez po wieczornym myciu nie zaloze tych co w dzien nosilam :no:. Takze 2 to min a mysle czy nie 3.

Aguga fajowe buciorki

Marand ja nie plukalam w plynie zadnym, pralam w plynie Lovela i wlaczalam dodatkowe plukanie

ja kupiłam majtki z Canpola M i to są jakieś miniatury, musiałam wymienić na L/XL. Myślę, że warto wziąć większe bo jeszcze "książka telefoniczna" musi tam wejść;-)

Zresztą nie polecam wam ich, bo są do d......... Kupię sobie te siateczkowe a te zostaną w razie awarii.

Ja kupiłam żel Jelpa do prania, ubranka są po nim przyjemnie miękkie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też polecam te siatkowe majty, w lipcu u mojej siostry w szpitalu tylko te się sprawdziły. Powietrze pięknie przez nie przepływa, rozciągają się, nie uwierają. Ja mam takie zwykłe z apteki, firma-horizon, rozmiar 40-44 (2 szt. niskie i wysokie). I jest napisane że można je nawet prać i kilkakrotnie używać. Choć to chyba mało konieczne, bo są tanie i myślę, że 2 takie paczki mi starczą.

Do góry