reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja swoje rzeczy do szpitala i ręczniki wyprałam w dziecięcym proszku. Na razie nie kupiłam ani proszku ani płynu do płukaniu juniora,widziałam w sklepie proszek bobas i może go kupię bo był w miarę tani. U starszego synka bardzo szybko przeszliśmy na zwykły proszek i nic mu nie było.
Butelki mam 2gerbera,jedną tommy tippe i jedną z laktatorem .Do szpitala chce zabrać laktator .
Mamba to czekamy na fotki wózka.
Ja dzisiaj kupiłam buciki o takie

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Aguga super buciki:)
Dziewczyny pakujecie juz torby do szpitala? Ja zaczęłam i się przeraziłam, bo to wyjdzie taka duza walizka podróżna:szok: a jeszcze wiele rzeczy w niej brakuje. Butelki też bierzecie? czy oni w szpitalach maja?

Aguga super buciki:)
Dziewczyny pakujecie juz torby do szpitala? Ja zaczęłam i się przeraziłam, bo to wyjdzie taka duza walizka podróżna:szok: a jeszcze wiele rzeczy w niej brakuje. Butelki też bierzecie? czy oni w szpitalach maja?
Oluska ja torbę do szpitala mam z miesiąc zapakowaną :tak: i też wielka plus torba mniejsza z rzeczami dla dzidzi. Butelki nie biorę bo szpital ma swoje jak trzeba podać mleko modyfikowane.Ja zabiorę laktator

hehe wariatki

ja wlasnie nie wiem jak z tymi gaciami. Czytalam w necie ze M sa male i ciezki na d.. wcisnac. Dodalam sobie do koszyka M/L narazie jedna paczke i zobacze. Najwyzej druga potem inna dokupie. Bo to chyba 5szt to malo co. Tak trzeba liczyc 2 na dobe bo przeciez po wieczornym myciu nie zaloze tych co w dzien nosilam :no:. Takze 2 to min a mysle czy nie 3.

Aguga fajowe buciorki

Marand ja nie plukalam w plynie zadnym, pralam w plynie Lovela i wlaczalam dodatkowe plukanie

ja kupiłam majtki z Canpola M i to są jakieś miniatury, musiałam wymienić na L/XL. Myślę, że warto wziąć większe bo jeszcze "książka telefoniczna" musi tam wejść;-)

Zresztą nie polecam wam ich, bo są do d......... Kupię sobie te siateczkowe a te zostaną w razie awarii.

Ja kupiłam żel Jelpa do prania, ubranka są po nim przyjemnie miękkie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też polecam te siatkowe majty, w lipcu u mojej siostry w szpitalu tylko te się sprawdziły. Powietrze pięknie przez nie przepływa, rozciągają się, nie uwierają. Ja mam takie zwykłe z apteki, firma-horizon, rozmiar 40-44 (2 szt. niskie i wysokie). I jest napisane że można je nawet prać i kilkakrotnie używać. Choć to chyba mało konieczne, bo są tanie i myślę, że 2 takie paczki mi starczą.

Do góry