reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ja wczoraj nie moglam sie powstrzymac i oto co kupilam

IMAG0297.jpg

Ale te wszystkie dzidziusiowe ubranka są słodkie i cudowne. Chyba i ja niedługo nie wytrzymam i na jakieś mini zakupy ruszę :-)

Ja jutro wybieram się po moje pierwsze spodnie ciążowe:tak: Niestety te normalne już się nie dopinają i chodzę z rozpiętym jednym guzikiem. A to kurcze dopiero końcówka 8 tygodnia. Jak tak dalej pójdzie to pod koniec ciąży będę wyglądała jak wieloryb:confused:

Sandy - nic nie pisze na aukcji czy płozy są do ściągnięcia, a wyglądają jakby były na stałe, jeśli tak jest to odpada. Płozy są rewelacyjne i dla mnie to jeden z podstawowych warunków bo przy niemowlaczku super się sprawdzają, ale juz przy dziecku które sie chwyta szczebelków i podciąga jest niebezpieczne i trzeba je zdemontować.
Ja mam łóżeczko cos w tym stylu Klupś Łóżeczko Radek II sosna kołyska materac (2099092806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , tez tej fimy ale troszke inny model bo mam dodatkowo jeszcze kółka.

Ale za to na tej aukcji w komplecie są śliczne pościele :)

vibeke - ja juz mam wizję siebie pchającą brzuch na taczce :dry:

Świetne, idealne to będzie dla mnie :-)

Ale fajowe, chyba sobie nabędę :-)
a579f23c2e5218c7.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry