reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ja to jeszcze się mieszczę w swoje spodnie, ale L.
Nie mieszczę się już w M.
Wszystkie miałam biodrówki dość obcisłe no i już nie ma szans na zmieszczenie się w nie.
Także szykują mi się zakupy spodniowe, bo jeśli chodzi o bluzki, to mam dużo tunik, a te jak wiadomo sa dość elastyczne, więc nie powinno być problemu ze zmieszczeniem się w nie :)

Ja jeszcze mieszczę się we wszystko nic nie zostało odstawione. chociaż w sumie spodnie zrobiły się nieco ciasne. ale mój facet ostatnio pierze wiec to pewnie dlatego ;)

Ja miałam boldera implasta model 2008 udalo mi sie kupic nowy po okazyjnej cenie do tego fotelik ktory mozna zamontowac na stelarz. powiem tak ma plusy i minusy jak kazdy wozek. jesli chcesz 3 kolowu to moge powiedziec o nim duzo skretne kolo przednie, dobrze sie prowadzi nawet po sniegu bo testowalam, go. ma sporo torbe do wozka w komplecie nie trzeba osobno dokupowac. gondala ma podnoszone oparcie, jest spora wiec spokojnie wystarczy dla dziecka, minus za to przy najmnie w moje ze budka jest jedna zarowno do gondoli jak i do spacerowki. fotelik ma w zestawie okrycie na nozki i budke. jak jechalam do miasta to montowalam fotelik na stelarz i przez to nie musialm kombinowac jak gondole zmiescic do auta. ale jest on ogolnie spory i ciezki nie do kazdegoo auta wejdzie. ja mam corse i do bagaznika ledwo wchodzil

Syneczki spodnie super, tez czekam na fotki w realu:-)

Ja w sumie mieszcze sie jeszcze w normalne moje S-ki, choc jak pojem za dnia to juz gorzej bo troszke cisną a moje ciążówki w PL.

fajne te spodnie, chetnie bym kupila bo nie usmiecha mi sie placic tyle kasy za spodnie w sklepie. I tak juz na leki kupe kasy wydaje

tylko ja sie martwie czy mi dupa i nogi by weszly bo ja taka laska ja ta na aukcji nie jestem niestety :no:

dziewuszki ja bym miala pytanie i prosbe jednoczesnie. tu za ladne ciazowki musze placic ok 40-60Ł:szok: baaaardzo mi sie spodobaly to co syneczki wrzucila tylko ze ja nie mam konta pl i nie mam allegro zeby zamawiac. i teraz tak jesli wybrala bym sobie co chce kupic i wyslala kaske na konto ktorejs z dziewczyn w pl czy byla by mozliwosc zeby ktos sie zdecydowal i mi zamowil i wyslal do mnie zakupy???? w pl bede dopiero 20 kwietnia a do tego czasu do ja nie wiem w co ja sie zmieszcze:szok:zamowilam sobie spodnie z nexta w sumie rozmiar mniejsze niz normalnie nosze bo wiadomo ze ciazowki sa ciut wieksze niz normalne spodnie. i sie wscieklam nieco bo w nogawkach git w pasie git ale sa takie worki na biodrach ze szok:szok: ja nigdy biodrzasta nie bylam i raczej niebardzo sie to zmieniw najblizszym czasie:baffled: moze ktos bedzie chcetny mi pomoc? kase jak wysylam na konto pl to idzie bez prowizji bo tak czasem banki w pl podpylaja 50zl za przelew ale mam juz na to sposob;-):tak:

reklama
azorek- chętnie ci pomogę ;-) konto na allegro mam,na pocztę jakieś 5minut drogi więc żaden problem:)

Do góry