reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ja sobie wszywałam w zeszłej ciąży do jeansów kliny z gumy po bokach. Po ciąży chciałam duuużo schudnąć i nie miałam zamiaru ich nosic;-) Poniekąd się udało a teraz znowu tycie...

Ale fajowe :-) Kurka, ale dla mnie na chwilę obecną za drogie, póki co muszę skorzystać z paska rozciągającego ;-)
I jeszcze coś mnie podkusiło i takie zwykłe spodnie sobie kupiłam
Trudno, najwyżej mniej słodkości sobie kupię ;-)
6395722473_8658155960.jpg
6395722953_ce930a6f67.jpg
Może za piękne nie są, ale mają być wygodne :-)
Oby tylko rozmiar był dobry ;-)

Ostatnia edycja:
Ja musze zrobić maraton po lumpeksach. Może coś wyhacze;-)

Ja dzisiaj mam się zamiar wybrać, kawałek, bo kawałek, ale jest dzisiaj wyprzedaż w lumpku, mają 28 zł/kg, więc na pewno będzie się opłacało, zwłaszcza rzeczy dziecięce.

Tak swoją drogą, to powiem wam, że nie wiedziałam, że są własnie takie spodnie z tymi wstawkami z boku.
Żeście mnie uświadomiły.
W zasadzie idealne na te pierwsze miesiące póki brzuszek nie zacznie się zaokrąglać, bo póki co spodnie strikto ciążowe, to byłoby sporo za duże, bo przecież pas ciążowy by wisiał, zwykłe zaczynają się ciasne robić, a te właśnie z tymi wstawkami są idealne :-)

Ostatnia edycja:
a mi sie wydaje że jak ktos nie ma dużo kasy to te spodnie ze wstawkami to nie najlepszy pomysł. Jak juz bedzie wielki brzuch to sie w te spodnie i tak nie zmieści i trzeba bedzie kupic inne, po ciąży tez sie juz nie przydadzą i wydadek bedzie tylko na jakis krótki chwilowy stan.

Na prawde juz chyba lepiej kupić spodnie normalne z tym pasem i tak jak juz pisałam go wywijać na zewnątrz i wtedy są fajnie dopasowane i będą przydatne aż do samego rozwiązania.

U mnie najlepiej sprawdza się pas bawełniany. Żadne wstawki z gumki nie zdawały egzaminu.

Ja dziś w lumpku zaszalałam i sobie za 3 zł ciażówki z lnu kupiłam, takie na lato idealne :-D
Normalnie szaleństwo.

Ja mam jedne spodnie właśnie takie na gumkę jak wstawilam wcześniej kupione w używańcach i jestem zadowolona a za jakiś miesiąć jak brzuszki już będą rosnąć to będzie już cieplej i ja zamierzam chodzić w leginsach i tunikach a w lato tak jak Lorelain w sukienkach :tak:

reklama
Do góry