jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
to ja z Urbanskim moge sobie reke usciskac. Nawet nie wiedzialam ze moj wozek to tez "celebrycki"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja tylko pionę zbiję z urbańskim.. ręki niestety nie uścisnę bo mojemu x-landerowi brakuje jednego koła
a ja rozebrałam ta gondolę na części pierwsze, goły stelaż został i wszystko pięknie poprane, odplamione itd.Mina- fajna gondolka.. wcale bym nie powiedziała,że tyle czasu byla używana i tyle dzieci w niej śmigało :-)
Fajny wózior ale te trzy kołowce jakoś do mnie nie docierająMina - fajna gondolka
i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować
mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera
Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł
plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.
Malinowa- ja też nie znoszę siateczek, teraz używam Bella 100% bawełny w rozmiarze L, idealne na powodzie z Luteiny
oj ja już też czuję, że o synku się nasłucham
No wózek pierwsza klasa!! CELEBRYCKI! no! no! Zobacz załącznik 489453i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować
mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera
Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł
plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.
Ja wiedziałam, że coś knujeszo właśnie.. i to będzie piękne, nie mam zamiaru nigo z błędu wyprowadzać a jak zobaczą latem małą w sukieneczkach to padną..że dziecko podmieniłam
Wychodzi na to, że mam jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i wspaniały wózekjakbyście chciały sprawdzić, z którymi celebrytami wy sympatyzujecie oto link
wózki gwiazd PL - Świat wózków - coś dla wózkowych maniaczek - Onet.pl Blog