reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
to ja tylko pionę zbiję z urbańskim.. ręki niestety nie uścisnę bo mojemu x-landerowi brakuje jednego koła :-D:-D

Mina- fajna gondolka.. wcale bym nie powiedziała,że tyle czasu byla używana i tyle dzieci w niej śmigało :-)
a ja rozebrałam ta gondolę na części pierwsze, goły stelaż został i wszystko pięknie poprane, odplamione itd.
Dzisiaj w rytm skręcania sobie klęłam na czym świat stoi ale się udało i jestem z siebie dumna

malinova a dzieci nasze to komandosi naprawdę, sądząc po tym co w brzuszkach wyprawiają :rofl2: już trenują sztuki walki

Mina - fajna gondolka

i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować ;)

mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera

Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł

plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.

Malinowa- ja też nie znoszę siateczek, teraz używam Bella 100% bawełny w rozmiarze L, idealne na powodzie z Luteiny

oj ja już też czuję, że o synku się nasłucham
Fajny wózior ale te trzy kołowce jakoś do mnie nie docierają :no:
Mina no majster klepka niezły z ciebie :tak: choć ja też bym nie wytrzymała, ale uważaj bo ja po wieszaniu zasłon i skręcaniu karnisza nabawiłam sie przepukliny i to na wałsne życzenie:-(

Co do ubranek wrzucam Wam trochę zaległych zdjęć a reszta potem;-)Zobacz załącznik 489428Zobacz załącznik 489429Zobacz załącznik 489430Zobacz załącznik 489431Zobacz załącznik 489432Zobacz załącznik 489433Zobacz załącznik 489434Zobacz załącznik 489435Zobacz załącznik 489436Zobacz załącznik 489437

Ja dzisiaj dostałam od mamy zimowy kombinezon-śpiworek, szkoda tylko że calutki różowy, ale za to był na przecenie za 40z :-D i komplet śpioszki-kaftanik-czapeczka-skarpetusie zwykły biały do szpitala :-) No i zakupiłam żel Jelp i zaczęłam pranie. Przy tych temperaturach szybciutko wyschnie, poprasuję, wsadzę w worki próżniowe i będzie już czekać na córcię :-D Myślicie, że jak później wyjmę te ubranka to trzeba je jeszcze raz prasować?

Paja ja bym na pewno nie prasowała drugi raz jeśli się nie okurzy bo będzie zapakowane.
Ja dziś dostałam przesyłkę z proszkami lovela i plynem do pukania, czekam na dostawe ciuszków 15 sierpnia od siostry i popiore wszystko. Z prasowaniem będzie gorzej bo muszę leżeć i chyba się wstrzymam do 3 wrzesnia i po wizycie zobacze co i jak i ewentualnie wtedy wyprasuję jesli lekarz pozwoli mi na większa aktywność.

i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować ;)

mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera

Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł

plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.
No wózek pierwsza klasa!! CELEBRYCKI! no! no! Zobacz załącznik 489453

o właśnie.. i to będzie piękne, nie mam zamiaru nigo z błędu wyprowadzać a jak zobaczą latem małą w sukieneczkach to padną..że dziecko podmieniłam :rofl2:
Ja wiedziałam, że coś knujesz :-D:-D:-D

jakbyście chciały sprawdzić, z którymi celebrytami wy sympatyzujecie oto link
wózki gwiazd PL - Świat wózków - coś dla wózkowych maniaczek - Onet.pl Blog
Wychodzi na to, że mam jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i wspaniały wózek :cool2:
I, że mnie jeszcze nie sfotografowali :-D

Dziewczyny, mam kolację dla Waszych pociech ;-):-p
Zobacz załącznik 489455

edit:
Zapomniałam o najważniejszym!! Zapomniałam się pochwalić, że dotarło łóżeczko Zobacz załącznik 489458
O takie:
Zobacz załącznik 489466

Ostatnia edycja:
reklama
piękne wózeczki, ciuszki i inne dziecięce zakupki

to ja się tez pochwalę i powiem że i do mnie dotarło łóżeczko
oczywiście nie obyło się bez problemów (bo w zasadzie łóżeczko dotarło wczoraj) ale już dziś jest wszystko ok i czeka na złożenie

co do wózka to mój chyba też unikalny bo na zdjęciach go nie znalazłam:-D

Do góry