reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ale dzięki temu, ze mina podreperowała wózio to jeszcze kilka dzieciaczków w nim pojeżdzi;-)

U mnie tez ciągle były pomyłki jak jezdzilismy w czerwono, czarno bezowym wózku. Myśleli ze Hania to chlopczyk.

Malinova fajna fura do maskowania.

reklama
Mina jak tez zrozumialam tak jak dziewczyny ze to Twoj wozek ktory pozyczalas i ktos Ci oddal zniszczony
I fajowa furka, zwlaszcza ze taka tania :-D

uuuuuuuuuuu Malinova to teraz z PANIA CELEBRYTKĄ nie pogada :errr::oo:, gratuluje udanego zakupy

co do podpasek to ja w przeciwienstwie do czesci z Was mialam turbo bolesne i lecace miesiaczki. Kilka razy mi sie zdarzylo ze po wymianie wkladu ;-) doslownie w niedlugim czasie tak mi chlusnelo ze wlkad pelny i ubranie poplamione. Raz mi rodzice ciuchy do pracy przynosili
Takze na noc tylko always night i to kilka razy wymieniane.
Ale to 2 pierwsze dni, potem juz kupowalam tez Always ale te soft bo tez wole te miekkie od tych siateczkowych ale nigtow nie ma tych bawelnianych a one sa duze i chlonne

a tak wogole to musze R zlecic wyciagniecie naszej gondoli, jest schowana w oryginalny pudelku wiec mysle ze jest ok, ze np mole jej nie pozarly

jutrzenka wiem, że tu jeszcze jedna celebryta z Teutonią jest ale nie pamiętam która:-)

u mnie miesiączki bezbolesne i turboskąpe, o i taki chcę też poród hahaha

No to teraz się nasłuchasz jakiego ładnego masz synka
o właśnie.. i to będzie piękne, nie mam zamiaru nigo z błędu wyprowadzać a jak zobaczą latem małą w sukieneczkach to padną..że dziecko podmieniłam :rofl2:

i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować ;)

tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii.

ooo kolorek maskujący! ekstra. Prawie jak komandosi :rofl2:
ale jak ty się utożsamiasz z pseudomamusią skrzynecką to ja z tobą nie gadam. :angry::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale wózeczek super nie powiem, tylko bez skrzyneckiej oczywiście :-D

Mina jak tez zrozumialam tak jak dziewczyny ze to Twoj wozek ktory pozyczalas i ktos Ci oddal zniszczony
I fajowa furka, zwlaszcza ze taka tania :-D
właśnie i dlatego nie narzekam bo tania i praktyczna fura jest.
A ile zamętu będzie .. hihihihi jak wyżej opisano.

dziewczyny fajne wózki

co do podkładów to ze mnie się lało tak że bella ledwo wytrzymywała z chęcią bym poszukała jeszcze czegoś większego i bardziej chłonnego ..........
co do always to ja nawet przy zwykłej @ nie mogę używać bo mnie odparzają a co dopiero po porodzie:eek:

Mina- fajna gondolka.. wcale bym nie powiedziała,że tyle czasu byla używana i tyle dzieci w niej śmigało :-)
Malinova- widzę,że nie ja jedna będę "taczkę" prowadzać :-D kolor bardzo mi się podoba..w ogóle cały wózek jest świetny :tak:.

reklama
Kaka bardzo ładny wózek,kolor czerwony?
Mina ja miałam identyczną gondolkę z Peg Perego ,a kolor granatowy w białe kropki przy synku i uwielbiałam tę gondolkę za to ,że taka duża była.
Malinowa fajowy wózeczek za atrakcyjną cenę
Ja mam 2paczki podkładów Bella i podpaski z naturelli .Jak będzie mało podkładów to m mi podwiezie.U nas w szpitalu nie dają takich podkładów na łóżko,wzięłam sobie sama do torby wsadziłam ceratkę to jak poplamię wsadzę pod kran przepłuczę,wytrę i znowu położę.

Do góry