reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
mina - zuch jesteś - sprytek :-), a gondola bardzo fajna i nie widać w ogóle, że tyle dzieciaczków już wywoziła :-)

mamba - super zakupy, mam podobne pieluszki :-)

Paula - fajne łóżeczko i z szufladą :-)

emotion - Ty jak zwykle hurt :-), ale bardzo ładne ubranka

kaka - ten kapelusz jest równie niezbędny co... daszek na ptaszek wstawiany kiedyś przez Paulę :-)

Mamba, super zakupki:-)

Malinowa_p, marand, gratuluję zakupu łóżeczek!

jutrzenka, aguga, moje jeszcze bardziej w proszku, bo jeszcze w sklepie:rofl2: ale już wybrane i łóżeczko i materac, realizacja do 10 dni więc planuję zamówić pod koniec sierpnia, żeby niepotrzebnie miejsca nie zajmowało, ale też żeby zdążyło się wywietrzyć z tych wszystkich lakierów i klejów zanim małą położę.

emotion, śliczne rzeczy kupujesz, ale tak samo jak Polcia zwróciłam uwagę, że kupujesz letnie rzeczy w rozmiarach, które naszym dzieciaczkom wypadną zimą?

Kaka, ale jakby zrobili taki z napisem "F*** off, it's my dinner", to bym się zastanowiła:-D Zwłaszcza po ostatnim komentarzu mojej zniesmaczonej koleżanki, jak to można dziecko karmić w tramwaju...

jutrzenka, aguga, moje jeszcze bardziej w proszku, bo jeszcze w sklepie:rofl2: ale już wybrane i łóżeczko i materac, realizacja do 10 dni więc planuję zamówić pod koniec sierpnia, żeby niepotrzebnie miejsca nie zajmowało, ale też żeby zdążyło się wywietrzyć z tych wszystkich lakierów i klejów zanim małą położę.
..

wlasnie ja mysle odwrotnie, idziesz do sklepu, kupujesz i masz, a zagonic chlopa do przyszlifowania, pomalowania (musi przeciez wyschnac) i zlozenia moze potrwac :-D

mamba sliczen zakupy:tak:
emotion poszalalas:-D ale serio jak polcia zauwazyla masz sporo letnich ubranek ..w sumie bodziak na dlugi rekaw podspod i rajtki cieplejsze i powinno byc ok;-)ja tak z amelkowna szalalam zakupowo nie liczac kiedy zima kiedy lato isporo ubranke lezalo odlogiem:zawstydzona/y:

emotion teraz dopiero zobaczyłam jakie rozmiary na jaką porę roku kupiłaś. Ładne rzeczy, ale nie szkoda było kasy na leżenie w szafie? Może uda Ci się je oddać do sklepu i wymienić na coś bardziej ciepłego? :-)

reklama
o jacie ależ znów zakupów ja chyba się zaraz zbiorę i pojadę na jakieś choć mi eis średnio chce

oczywiście wszystkie zakupy śliczne

emotion naprawdę cudne ubranka z tym że (nie obraź się) mysle że troszkę za bardzo szalejesz wiesz nie to że ci zazdroszczę czy mam złą wole ale naprawdę dzidzia wiele z nich ani razu nie założy .....ja wiem że trudno się powstrzymać bo faktem jest że są cudne ale na początek tych 0-3 to max 10 kompletów takich wyjściowych bo po prostu więcej nie zdążysz założyć w domu nie podejrzewam żeby ubierała dzidzie w sukieneczki, czy jakiejś wyjściówki..... ja osobiście bym ci radziła tak kupuj na przecenach ale na 8-12m letnie ciuszki na przyszłe lato wtedy bezie można już bardziej poszaleć ze strojeniem na początku niestety najczęściej wygrywa wygoda u dzidziusia a nie ładne ubranko ........ale to jest tylko moja skromna rada mam nadziej że się nie obraziłaś......

Do góry