reklama
azorek84
mama Amelii 2009
Jutrzenko ja pisalam ze po allwaysach mialam odparzenia i dostalam zakazenia ale ja bylam cieta po dlugosci szyjki bo mialam kleszczowy wiec nie jakies tam 3 szwy na krzyz po peknieciu niestety
podp-achy : z mothercare no albo tesco specjalnie jakos sie nie roznia poza cena BRAND NEW MOTHERCARE Maternity Towels/Sanitary Pads x 48 (24packx2/Hospital Bag) | eBay
aaa i jak by cie interesowalo to sa te tens co niby bol przy porodzie maja zmniejszac na ebayu za grosze (u nas w szpitalu mozna je "wynajac" ale sama sie nad nimi zastanawiam...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_638wt_1271
pytasz o te ksaizki telefoniczne poporodowe?? czy o te na lozko?? bo mam i jedne i drugie ...po pologu dostalam miesiaczke i mialam krwotok straszny teraz sie zabezpieczylam na taka ewentualnosc jak ja nie skorzystam to amelkowna na nocki dostanie do wyrka na sikanieA ja mam pytanie do kolezanek z Irlandii/UK.. Jakie 'podklady wy uzywaliscie/polecacie? Bo macie juz jakies tam doswiadczenie A ja zero
podp-achy : z mothercare no albo tesco specjalnie jakos sie nie roznia poza cena BRAND NEW MOTHERCARE Maternity Towels/Sanitary Pads x 48 (24packx2/Hospital Bag) | eBay
aaa i jak by cie interesowalo to sa te tens co niby bol przy porodzie maja zmniejszac na ebayu za grosze (u nas w szpitalu mozna je "wynajac" ale sama sie nad nimi zastanawiam...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_638wt_1271
Ostatnia edycja:
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja również nie mam pojęcia o podpaskach bo mi wystarczyły same cieniutkie wkładki i używałam tych z naturelli. Natomi9ast wiem że always nie są dla mnie bo mam dziwne wrazenie że odparzją.To może siennik?!
Pytam o te podpaski, bo jedyne jakich używam to wkładki najcieńsze jakie możliwe (teraz na topie naturella, bo pięknie pachną ;-)), przy okresie zawsze tampony na pierwsze 2-3 dni i później również najcieńsze wkładki. Także pojęcia o podpaskach jakichkolwiek ZERO.
Mi przyszły kolejne rzeczy pt. pieluchy tetrowe i flanelowe 2 butelki, pjemniki na mleko, paklanki, czapeczki oraz przybory do fryzjerskie i do manicure
azorek84
mama Amelii 2009
te "baterie" czy jak to sie zwie do tensa tez mialam gdzies linka ale wlasnie grzebie i szukam mozg ciezarowki zapomnial zapisac w ulubionych badz obserwowanych to sie teraz naszukam ehh ale cale urzadzonka juz znalazlamazorek kochana to co pokazałaś to tylko te plastry/elektrody czy coś do tensa, u nas na allego urządzenie kosztuje ponad 300 zł
np te tylko ja sie nie znam popytac chce poloznej o to jaka forme polecaja zeby to warte swieczki bylo http://www.ebay.co.uk/itm/TPN-200-P...pment_Instruments_ET&var=&hash=item41690501aa
http://www.ebay.co.uk/itm/TENS-Mach...truments_ET&hash=item4d0376561f#ht_837wt_1271
http://www.ebay.co.uk/itm/Pain-Reli...ruments_ET&hash=item1c26fe0e45#ht_6531wt_1037
znalazlam te ktorych wlasnie ostatnio nie zapisalam :http://www.ebay.co.uk/itm/New-Digit...ruments_ET&hash=item3f10ab8679#ht_4424wt_1271
Ostatnia edycja:
wstawiam obiecane zdjęcia wózka. Nie kupiony tylko pożyczony ale go do ładu doprowadziłam
Rano siadłam, nakrętki znalazłam, klucz, kombinerki i do dzieła.
Fajna duża gondola 80/40 więc na zimę akurat można napchać kocy, kołderek, śpiworków itd.
Stelaż mam w piwnicy z dużym koszykiem na zakupy też wymaga przeglądu
więc mała będzie jeździła w granatowo zielono kratkowanej karecie
Rano siadłam, nakrętki znalazłam, klucz, kombinerki i do dzieła.
Fajna duża gondola 80/40 więc na zimę akurat można napchać kocy, kołderek, śpiworków itd.
Stelaż mam w piwnicy z dużym koszykiem na zakupy też wymaga przeglądu
więc mała będzie jeździła w granatowo zielono kratkowanej karecie
Bardzo fajna krateczka, jeszcze raz powiem ze podziwiam za zdolności. Ja ostatnio nie umiem poanować nad nerwami i jak mi idzie coś to ho ho. A do takiej krateczki ładnie by wygladał zielony kocyk i niebieski...
erde
Szczęśliwa Mama :]
Mina, fajowa gondola. I fajne kolorki, takie uniwersalne.
Też na początku zrozumiałam, że to od Ciebie ktoś pożyczył gondolę i oddał zaniedbaną:-) Ale niezależnie od wszystkiego, rzeczywiście strach czasem patrzeć, jak ludzie nie szanują rzeczy. I to często bardzo wartościowych.
Też na początku zrozumiałam, że to od Ciebie ktoś pożyczył gondolę i oddał zaniedbaną:-) Ale niezależnie od wszystkiego, rzeczywiście strach czasem patrzeć, jak ludzie nie szanują rzeczy. I to często bardzo wartościowych.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Też jakas mało wylewna jestemmalinowa siostro to tak jak ja, z podpaskami od wielu lat nie miałam do czynienia. U mnie okres to 2, góra 3 dni z czego na noc wystarczały wkładki, mam nadzieję, że po porodzie też będzie w miarę lajtowo bo ja jakoś wylewna nie jestem;-)
Allways i każda inna z siateczką drycośtamJa również nie mam pojęcia o podpaskach bo mi wystarczyły same cieniutkie wkładki i używałam tych z naturelli. Natomi9ast wiem że always nie są dla mnie bo mam dziwne wrazenie że odparzją.
Mi przyszły kolejne rzeczy pt. pieluchy tetrowe i flanelowe 2 butelki, pjemniki na mleko, paklanki, czapeczki oraz przybory do fryzjerskie i do manicure
Zdjęć nie widzę ;-)
No to teraz się nasłuchasz jakiego ładnego masz synkawięc mała będzie jeździła w granatowo zielono kratkowanej karecie
reklama
Mina - fajna gondolka
i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować
mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera
Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł
plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.
Malinowa- ja też nie znoszę siateczek, teraz używam Bella 100% bawełny w rozmiarze L, idealne na powodzie z Luteiny
oj ja już też czuję, że o synku się nasłucham
i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować
mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera
Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł
plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.
Malinowa- ja też nie znoszę siateczek, teraz używam Bella 100% bawełny w rozmiarze L, idealne na powodzie z Luteiny
oj ja już też czuję, że o synku się nasłucham
Ostatnia edycja:
Podziel się: