reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Super zakupy dziewczyny:)
Mamba śliczne ciuszki,zwłaszcza bluza z uszami:-D
wózki super,teraz moda sie zmienia więc dziewczynki w takich furach w kolorach "chłopięcych"mogą jeździć,wystarczy dać jakiś dodatek typu śpiworek,bo akcent dziewczyński musi być:-)
Teraz doczytałam że mina strzeliła focha koleżance która jej wózek pożycza,hahaha trzeba mieć jaja na takie coś:-)ale koleżance sie nie dziwie bo ja też bym sie wkurzyła :-)

pytasz o te ksaizki telefoniczne poporodowe?? czy o te na lozko?? bo mam i jedne i drugie ...po pologu dostalam miesiaczke i mialam krwotok straszny teraz sie zabezpieczylam na taka ewentualnosc jak ja nie skorzystam to amelkowna na nocki dostanie do wyrka na sikanie:-D
podp-achy : z mothercare no albo tesco specjalnie jakos sie nie roznia poza cena:tak: BRAND NEW MOTHERCARE Maternity Towels/Sanitary Pads x 48 (24packx2/Hospital Bag) | eBay
Ja kupilm jakies tescowskie juz - 2 opakowania [po 10 sztuk] i jedno opkowanie 'cienkich' [tez niby sa maternity towels:D] Nie znam sie wogule bo podpasek nie uzywam juz hohoho :D
A te 'drugie' tez mozna kupic[te na lozko]? Faktycznie sa potrzebne?

SLICZNE zakupy dziewuszki:)
Ja moge wrzucic ffotki moich kilku zakupow z przed tygodnia i z dzis [jeszcze zanim dostalam zakaz -nie krzyczec!]
Z przed tygodnia:
na noworodka:
Zobacz załącznik 489567
0-3 mieisiac: Zobacz załącznik 489568
3-6 mies.Zobacz załącznik 489569
9-12 mies: Zobacz załącznik 489570Zobacz załącznik 489571Zobacz załącznik 489572
Zobacz załącznik 489573Zobacz załącznik 489574

[niebieska sukienka z paskiem - na roczne dziecko juz -- nie mam jak inaczej podpisac]

Emotion-ubranka śliczne i nie dziwię się,że z rozmiarami tak szalejesz,skoro masz okazję. Wszystko się doleży i będzie jak ulał zanim się obejrzysz. Ja tylko nie rozumiem po co Ci letnie kompleciki z kapelusikami albo spodenkami i bluzeczkami na ramiączka na 0-3 i 12-18 :-p przecież to zima wypada :-p

Wszystkie ubranka bardzo fajne! Te maluszkowe chyba są najsłodsze. Kiedyś córce kupowałam 56 a teraz 116...masakra jakas;-)
Emotion pamiętam jak długo nie mogłaś sie przełamać do zakupów a teraz szalejesz kobieto szalejesz. Tylko faktycznie pewnie nie wszystko uda Ci się wykorzystać. Dzieci różnie rosną.

A jeszcze co do rozmiarów do kupowałam teraz w tesco córce podkoszulki ( 7sz za 22 zl więc się opłaca bardzo) to na wiek 8-9 lat ale to głównie z powodu tego, że wolę dłuższe podkoszulki, które dobrze można potem w rajstopki schować. Jak miewała na swój wiek to wiecznie plecy na wierzchu.

U nas wózka celebryckiego nie ma...no ale moze nową modę rozpocznę:laugh2:

Ktoś pytał o kolorek - czarno - czerwony. Różowy kocyk będzie do niego średnio pasował ale trudno.

Ja na początku tez zrozumiałam, ze Mina pożyczyła komuś wózio:-D

Łożeczko śliczne. Wogóle drewniane łóżeczka mają w sobie to coś. Myślę, ze nasze dzieci będą z nich zadowolone!

edit

To również dodałabym do niezbędnika przyszłej mamy;
http://allegro.pl/kapelusz-pelerynka-karmienie-piersia-i2539428426.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry