reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Już odpowiadam. JESTEŚMY :-) Teraz czekamy na opinię synusia, ale to w październiku ;-)
Super zakupy dziewczyny
Mamba śliczne ciuszki,zwłaszcza bluza z uszami
wózki super,teraz moda sie zmienia więc dziewczynki w takich furach w kolorach "chłopięcych"mogą jeździć,wystarczy dać jakiś dodatek typu śpiworek,bo akcent dziewczyński musi być:-)
Teraz doczytałam że mina strzeliła focha koleżance która jej wózek pożycza,hahaha trzeba mieć jaja na takie coś:-)ale koleżance sie nie dziwie bo ja też bym sie wkurzyła :-)
Mamba śliczne ciuszki,zwłaszcza bluza z uszami
wózki super,teraz moda sie zmienia więc dziewczynki w takich furach w kolorach "chłopięcych"mogą jeździć,wystarczy dać jakiś dodatek typu śpiworek,bo akcent dziewczyński musi być:-)
Teraz doczytałam że mina strzeliła focha koleżance która jej wózek pożycza,hahaha trzeba mieć jaja na takie coś:-)ale koleżance sie nie dziwie bo ja też bym sie wkurzyła :-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja kupilm jakies tescowskie juz - 2 opakowania [po 10 sztuk] i jedno opkowanie 'cienkich' [tez niby sa maternity towels] Nie znam sie wogule bo podpasek nie uzywam juz hohohopytasz o te ksaizki telefoniczne poporodowe?? czy o te na lozko?? bo mam i jedne i drugie ...po pologu dostalam miesiaczke i mialam krwotok straszny teraz sie zabezpieczylam na taka ewentualnosc jak ja nie skorzystam to amelkowna na nocki dostanie do wyrka na sikanie
podp-achy : z mothercare no albo tesco specjalnie jakos sie nie roznia poza cena BRAND NEW MOTHERCARE Maternity Towels/Sanitary Pads x 48 (24packx2/Hospital Bag) | eBay
A te 'drugie' tez mozna kupic[te na lozko]? Faktycznie sa potrzebne?
SLICZNE zakupy dziewuszki
Ja moge wrzucic ffotki moich kilku zakupow z przed tygodnia i z dzis [jeszcze zanim dostalam zakaz -nie krzyczec!]
Z przed tygodnia:
na noworodka:
Zobacz załącznik 489567
0-3 mieisiac: Zobacz załącznik 489568
3-6 mies.Zobacz załącznik 489569
9-12 mies: Zobacz załącznik 489570Zobacz załącznik 489571Zobacz załącznik 489572
Zobacz załącznik 489573Zobacz załącznik 489574
[niebieska sukienka z paskiem - na roczne dziecko juz -- nie mam jak inaczej podpisac]
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
I dzisiejsze:
6-9 mies: Zobacz załącznik 489582
rajtusssski Zobacz załącznik 489583
0-3 mies:Zobacz załącznik 489584Zobacz załącznik 489585Zobacz załącznik 489586[wiem ze malo dzieczecy komplet ale spodenki sa fajne cieplutkie, a kosztowal tylko 3e wiec czemu nie? ]
3-6 miesiecy:Zobacz załącznik 489587
6-9 mies: Zobacz załącznik 489582
rajtusssski Zobacz załącznik 489583
0-3 mies:Zobacz załącznik 489584Zobacz załącznik 489585Zobacz załącznik 489586[wiem ze malo dzieczecy komplet ale spodenki sa fajne cieplutkie, a kosztowal tylko 3e wiec czemu nie? ]
3-6 miesiecy:Zobacz załącznik 489587
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
WIEM WIEM sie rozpedzilam z tymi rozmiarami - ale nie moglam sie jakos powstrzymac Zreszta za 'ostatnie' dalam 2dychy, a za 'dzisiejsze' 4ry dychy - wiec tragedii nie ma, a jak sie trafilo fajnie - to czemu nie..? prawda?
i juz 12-18:
Zobacz załącznik 489593Zobacz załącznik 489594Zobacz załącznik 489595Zobacz załącznik 489597Zobacz załącznik 489596
i juz 12-18:
Zobacz załącznik 489593Zobacz załącznik 489594Zobacz załącznik 489595Zobacz załącznik 489597Zobacz załącznik 489596
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
Emotion-ubranka śliczne i nie dziwię się,że z rozmiarami tak szalejesz,skoro masz okazję. Wszystko się doleży i będzie jak ulał zanim się obejrzysz. Ja tylko nie rozumiem po co Ci letnie kompleciki z kapelusikami albo spodenkami i bluzeczkami na ramiączka na 0-3 i 12-18 przecież to zima wypada
Wszystkie ubranka bardzo fajne! Te maluszkowe chyba są najsłodsze. Kiedyś córce kupowałam 56 a teraz 116...masakra jakas;-)
Emotion pamiętam jak długo nie mogłaś sie przełamać do zakupów a teraz szalejesz kobieto szalejesz. Tylko faktycznie pewnie nie wszystko uda Ci się wykorzystać. Dzieci różnie rosną.
A jeszcze co do rozmiarów do kupowałam teraz w tesco córce podkoszulki ( 7sz za 22 zl więc się opłaca bardzo) to na wiek 8-9 lat ale to głównie z powodu tego, że wolę dłuższe podkoszulki, które dobrze można potem w rajstopki schować. Jak miewała na swój wiek to wiecznie plecy na wierzchu.
U nas wózka celebryckiego nie ma...no ale moze nową modę rozpocznę
Ktoś pytał o kolorek - czarno - czerwony. Różowy kocyk będzie do niego średnio pasował ale trudno.
Ja na początku tez zrozumiałam, ze Mina pożyczyła komuś wózio
Łożeczko śliczne. Wogóle drewniane łóżeczka mają w sobie to coś. Myślę, ze nasze dzieci będą z nich zadowolone!
edit
To również dodałabym do niezbędnika przyszłej mamy;
http://allegro.pl/kapelusz-pelerynka-karmienie-piersia-i2539428426.html
Emotion pamiętam jak długo nie mogłaś sie przełamać do zakupów a teraz szalejesz kobieto szalejesz. Tylko faktycznie pewnie nie wszystko uda Ci się wykorzystać. Dzieci różnie rosną.
A jeszcze co do rozmiarów do kupowałam teraz w tesco córce podkoszulki ( 7sz za 22 zl więc się opłaca bardzo) to na wiek 8-9 lat ale to głównie z powodu tego, że wolę dłuższe podkoszulki, które dobrze można potem w rajstopki schować. Jak miewała na swój wiek to wiecznie plecy na wierzchu.
U nas wózka celebryckiego nie ma...no ale moze nową modę rozpocznę
Ktoś pytał o kolorek - czarno - czerwony. Różowy kocyk będzie do niego średnio pasował ale trudno.
Ja na początku tez zrozumiałam, ze Mina pożyczyła komuś wózio
Łożeczko śliczne. Wogóle drewniane łóżeczka mają w sobie to coś. Myślę, ze nasze dzieci będą z nich zadowolone!
edit
To również dodałabym do niezbędnika przyszłej mamy;
http://allegro.pl/kapelusz-pelerynka-karmienie-piersia-i2539428426.html
Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
super zakupy dziewczyny, ciuszki urocze a wozki i lozeczko superowe
a moje lozeczko jeszcze w proszku, tzn rozebrane i czeka na lakierowanie, chyba R zdazy
a moje lozeczko jeszcze w proszku, tzn rozebrane i czeka na lakierowanie, chyba R zdazy
Podziel się: