reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Kaka bardzo ładny wózek i jaka waga!! :-)

Atlantic mi się osobiście nie podoba, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.
Cieszę się,że wózek od dawna mam z głowy,uff..przynajmniej to mi odchodzi. Bałam się,że go kupię,a później znajdę lepsza okazję i będe żałowała- ale ani razu nie miałam takich myśli :-) od zakupu fury ani razu nie weszłam na allegro na dział "wózki":-D.

Co do podkładów to ja kupiłam na razie 2 opakowania z belli, ale dokupię jeszcze podpaski te największe z belli i alwaysy "nocne";-)
To tak jak ja :tak:. Dział wózki omijam szerokim łukiem :-D. A jutro przyjeżdża łóżeczko :-):-):-).
Kupiłam nocne Naturella, o takie
Zobacz załącznik 489236nigdy ich nie używałam, ale mają dużą chłonność więc mam nadzieję, że dadzą radę. Belli nienawidzę za słaby klej, a allways mnie uczulają, mam mały wybór. Jak te nie zdadzą egzaminu to sobie ligniny napcham :-D.
A może któraś z Was je miała i może mi polecić lub odradzić? Dziękuję :happy:

reklama
Kapcie, kapciami ale mi przychodzą na myśl jeszcze klapki pod prysznic:-)
Malinowa ja na początku jak ta marka weszła na rynek próbowałam ich podpasek, ale nie tych na noc, i jednak coś mi nie podpasowało. Ale to było parę ładnych lat temu.

Ostatnia edycja:
Kaka - fajna fura:-)

co do podpasek to kiedyś kilka razy kupiłam te naturella (ale nie na noc) i w zasadzie były ok, z tym że ja wszelkich podpasek używałam sporadycznie więc wygórowanych potrzeb też nie miała
ostatnio kupowałam Facelle (czy coś takiego) z rosmana i jak dla mnie taka sama jakość jak wszystkich innych używanych przeze mnie

Co do próbek to ja....
Ja dostalam na pierwszej wizycie u poloznej jakby kupon na plecak z probkami: Kilka rzeczy tam bylo, kremiki jakies plyny do kapieli ulotki itp :D Az jutro wam zrobie fotke sudocreamu.. Bo normalnie az mnie rozczulil :D:D

A ja mam pytanie do kolezanek z Irlandii/UK.. Jakie 'podklady wy uzywaliscie/polecacie? Bo macie juz jakies tam doswiadczenie :D A ja zero :D

uwaga kisiel mózgowy aktywacja: wyczytałam że łóżeczko nocne naturella!! i zastanawiałam się jakie to jest :rofl2::rofl2::rofl2:

To może siennik?! :-D:-D:-D

Pytam o te podpaski, bo jedyne jakich używam to wkładki najcieńsze jakie możliwe (teraz na topie naturella, bo pięknie pachną ;-)), przy okresie zawsze tampony na pierwsze 2-3 dni i później również najcieńsze wkładki. Także pojęcia o podpaskach jakichkolwiek ZERO.

malinowa siostro to tak jak ja, z podpaskami od wielu lat nie miałam do czynienia. U mnie okres to 2, góra 3 dni z czego na noc wystarczały wkładki, mam nadzieję, że po porodzie też będzie w miarę lajtowo bo ja jakoś wylewna nie jestem;-)

reklama
Do góry