Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Kaka bardzo ładny wózek i jaka waga!! :-)
Atlantic mi się osobiście nie podoba, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.
Kupiłam nocne Naturella, o takie
Zobacz załącznik 489236nigdy ich nie używałam, ale mają dużą chłonność więc mam nadzieję, że dadzą radę. Belli nienawidzę za słaby klej, a allways mnie uczulają, mam mały wybór. Jak te nie zdadzą egzaminu to sobie ligniny napcham .
A może któraś z Was je miała i może mi polecić lub odradzić? Dziękuję
Atlantic mi się osobiście nie podoba, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.
To tak jak ja . Dział wózki omijam szerokim łukiem . A jutro przyjeżdża łóżeczko :-):-):-).Cieszę się,że wózek od dawna mam z głowy,uff..przynajmniej to mi odchodzi. Bałam się,że go kupię,a później znajdę lepsza okazję i będe żałowała- ale ani razu nie miałam takich myśli :-) od zakupu fury ani razu nie weszłam na allegro na dział "wózki".
Co do podkładów to ja kupiłam na razie 2 opakowania z belli, ale dokupię jeszcze podpaski te największe z belli i alwaysy "nocne";-)
Kupiłam nocne Naturella, o takie
Zobacz załącznik 489236nigdy ich nie używałam, ale mają dużą chłonność więc mam nadzieję, że dadzą radę. Belli nienawidzę za słaby klej, a allways mnie uczulają, mam mały wybór. Jak te nie zdadzą egzaminu to sobie ligniny napcham .
A może któraś z Was je miała i może mi polecić lub odradzić? Dziękuję