reklama
x-trallBardzo fajny wózeczek - a co to?
Nie znam tej marki. Prowadzi się super, prezentuje lepiej niz na zdjęciu, no i cena bardzo fajna;-)
Mama-1222
Wdrożona(y)
Wózek super. Ja mam Atlantik i też polecam. Tylko ja mam stary model po synku. Niebieski;-)
paulawawa112
Fanka BB :)
Kaka82 też się nad nim zastanawiałam, ale jednak wygrał ten co pokazywałam wcześniej.
Cena jednak zaważyła.
Zresztą wózek jak najbardziej sprawny i ma wszytko czego można chcieć, także jestem zadowolona z wyboru
Mam również nadzieję, że będzie dobrze jeździł
Mała już się do niego pasowała, stwierdziła, że będzie pomagać mamie i prowadzić dzidziusia
Cena jednak zaważyła.
Zresztą wózek jak najbardziej sprawny i ma wszytko czego można chcieć, także jestem zadowolona z wyboru
Mam również nadzieję, że będzie dobrze jeździł
Mała już się do niego pasowała, stwierdziła, że będzie pomagać mamie i prowadzić dzidziusia
a ja natomiast rozkręciłam na części pierwsze tą gondolę, dopasowałam nakrętki, uprałam wszystkie materiały i jutro mam plan skręcić to wam fotkę wstawię: gondola granatowa w zieloną kratkę. Kaj w niej jeszcze jeździł i mała zimę przebuja.
A zadzwoniłam do koleżanki od której mam ten wózek i powiedziałam że rozklekotany, śrub brakuje i wnętrze brudne. A wózek miała jej kuzynka. Chyba się troszkę obraziła bo szybko zakończyła rozmowę, ale to kuzynka powinna się wstydzić. Ale do jasnej cholery kto pakuje brudny wózek i wynosi na strych!!?? Przecież ten bród się utrwala. A najbardziej brudne było na brzegach gdzie dziecko rączkami łapie. Ale od czego jest Vanisch..
No i Kaj nie będzie się wstydził prowadzić granatowej karety
A zadzwoniłam do koleżanki od której mam ten wózek i powiedziałam że rozklekotany, śrub brakuje i wnętrze brudne. A wózek miała jej kuzynka. Chyba się troszkę obraziła bo szybko zakończyła rozmowę, ale to kuzynka powinna się wstydzić. Ale do jasnej cholery kto pakuje brudny wózek i wynosi na strych!!?? Przecież ten bród się utrwala. A najbardziej brudne było na brzegach gdzie dziecko rączkami łapie. Ale od czego jest Vanisch..
No i Kaj nie będzie się wstydził prowadzić granatowej karety
to nie ode mnie wózek pożyczano ale to mi.
Moja koleżanka miała ten wózek, pożyczyła mi dla Kaja. Potem jeszcze ze 4-5 dzieci w nim jeździło i po prawie 7 latach znowu mam go pożyczonego. Chodzi o to że nie dbają brudasy jedne..
a wiertarka to moja koleżanka
kiedy męża nie było 13 miesięcy to jak remont się skończył to sama karnisze powiesiłam, hamak dla koteczków, uwielbiam skręcać meble. Tylko do prądu się nie dotykam bo się zwyczajnie boję. I diaksa też.
Polcia dzięki!!! wiedziałam że o czymś zapomniałam: KAPCIE!!
Moja koleżanka miała ten wózek, pożyczyła mi dla Kaja. Potem jeszcze ze 4-5 dzieci w nim jeździło i po prawie 7 latach znowu mam go pożyczonego. Chodzi o to że nie dbają brudasy jedne..
a wiertarka to moja koleżanka
kiedy męża nie było 13 miesięcy to jak remont się skończył to sama karnisze powiesiłam, hamak dla koteczków, uwielbiam skręcać meble. Tylko do prądu się nie dotykam bo się zwyczajnie boję. I diaksa też.
Polcia dzięki!!! wiedziałam że o czymś zapomniałam: KAPCIE!!
reklama
Podziel się: