reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja zamawiałam próbki z JJ jakieś dwa miesiące temu, zapomniałam o tym kompletnie - przyszły w zeszłym tygodniu. Strasznie maleńkie, ale na spróbowanie starczą :-) Szkoda, że w Polsce tak mało firm wysyła różne próbki - w Anglii można tego na prawdę sporo dostać.

reklama
Marand teraz mi się przypomniało, że ja zamawiałam od nich próbki już chyba z miesiąc temu, jak nie więcej i nic nie dostałam. Poza tym strona jest jakaś dziwna, bo antywir sie do niej czepia :eek:

a zaznaczyłaś kropeczkami które chcesz próbki?
bo do mnie doszły bez problemu i wcale aż tak długo nie czekałam

O, ja zamówiłam w zeszłym tyg., zobaczymy ile to potrwa. Dziewczyny, a zamawiałyście jeszcze jakieś? Bo ja wiem tylko o JJ, ale może inne firmy też wysyłają?

Ja przeszukałam internet i nie znalazłam już nic co by nas interesowało. Bo można jeszcze zamawiać próbki mleka, ale to na razie odpuściłam...

Mi sie wydaje, że po cesarce to można jakiekolwiek podpaski byle duże. Po naturalnym to trzeba wietrzyć nacięcie. U nas też 10 szt dają a potem własne. Tylko że przedtem to była taka lignina pocięta na kawałki. A teraz nie wiem. I podkałdy na łóżko bez ograniczeń ale o tym dowiedziałam sie jak już wychodziłam. Teraz mam 3 szt własnych właściwie tylko na noc.
Ja przez kilka godzin zużyłam 10 szt. A potem jeszcze chyba 3 paczki. Na 3 dzien juz nie krwawiłam tylko taka żółto-różówa jakby woda. Sporo się krwawi przy wstawaniu pierwszy raz z łóżka. Aż mi po nogach poleciało, ale właśnie przez tą ligninę.

W domu używałam już bawełnianych zwykłych podpasek na noc.
Ja mam podkłady HArtmann paczke najwiekszych i sa naprae wielkie i paczke mniejszych. Ale zachwalane na forach, że bardziej chłonne. No i 10 szt luzem takich sporawych.
Czytałam na forum że te podkłady poporodowe Absorgyn są lepsze od Belli.

Byłam dziś obejrzec i się zdecydowałam na taką furę;
6czerwono-czarny.jpg
Wózio używane niby prze 4 miesiące, na gwarancji, bardzo zadbane, dobra cena, waga 11 kg.

reklama
Do góry