Ja zamawiałam próbki z JJ jakieś dwa miesiące temu, zapomniałam o tym kompletnie - przyszły w zeszłym tygodniu. Strasznie maleńkie, ale na spróbowanie starczą :-) Szkoda, że w Polsce tak mało firm wysyła różne próbki - w Anglii można tego na prawdę sporo dostać.
reklama
marand
pełna szczęścia
Marand teraz mi się przypomniało, że ja zamawiałam od nich próbki już chyba z miesiąc temu, jak nie więcej i nic nie dostałam. Poza tym strona jest jakaś dziwna, bo antywir sie do niej czepia
a zaznaczyłaś kropeczkami które chcesz próbki?
bo do mnie doszły bez problemu i wcale aż tak długo nie czekałam
marand
pełna szczęścia
O, ja zamówiłam w zeszłym tyg., zobaczymy ile to potrwa. Dziewczyny, a zamawiałyście jeszcze jakieś? Bo ja wiem tylko o JJ, ale może inne firmy też wysyłają?
podłączam się do pytania, taż z chęcią coś bym jeszcze wypróbowała:-)
paulawawa112
Fanka BB :)
U nas dają czopek jak nie można się wypróżnic.
Przepraszam, że zmienię temat.
U mnie czopek nie pomagał, zresztą ja wyszłam ze szpitala na niecałe 20 godzin po porodzie, więc nie mogłam wiedzieć jak to się dalej potoczy.
Mi sie wydaje, że po cesarce to można jakiekolwiek podpaski byle duże. Po naturalnym to trzeba wietrzyć nacięcie. U nas też 10 szt dają a potem własne. Tylko że przedtem to była taka lignina pocięta na kawałki. A teraz nie wiem. I podkałdy na łóżko bez ograniczeń ale o tym dowiedziałam sie jak już wychodziłam. Teraz mam 3 szt własnych właściwie tylko na noc.
Ja przez kilka godzin zużyłam 10 szt. A potem jeszcze chyba 3 paczki. Na 3 dzien juz nie krwawiłam tylko taka żółto-różówa jakby woda. Sporo się krwawi przy wstawaniu pierwszy raz z łóżka. Aż mi po nogach poleciało, ale właśnie przez tą ligninę.
W domu używałam już bawełnianych zwykłych podpasek na noc.
Ja mam podkłady HArtmann paczke najwiekszych i sa naprae wielkie i paczke mniejszych. Ale zachwalane na forach, że bardziej chłonne. No i 10 szt luzem takich sporawych.
Czytałam na forum że te podkłady poporodowe Absorgyn są lepsze od Belli.
Ja przez kilka godzin zużyłam 10 szt. A potem jeszcze chyba 3 paczki. Na 3 dzien juz nie krwawiłam tylko taka żółto-różówa jakby woda. Sporo się krwawi przy wstawaniu pierwszy raz z łóżka. Aż mi po nogach poleciało, ale właśnie przez tą ligninę.
W domu używałam już bawełnianych zwykłych podpasek na noc.
Ja mam podkłady HArtmann paczke najwiekszych i sa naprae wielkie i paczke mniejszych. Ale zachwalane na forach, że bardziej chłonne. No i 10 szt luzem takich sporawych.
Czytałam na forum że te podkłady poporodowe Absorgyn są lepsze od Belli.
reklama
Podziel się: