reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja dla Nati miałam dużo pajacyków- sprawdzały się idealnie, dla mnie najwygodniejszy ciuch dziecięcy. Rożków też używałam długo - najpierw do owijania, potem jako kołderka np. do wózka lub pod plecki kładłam na leżaczku. Body kopertowe- moim zdaniem zbawienie niedoświadczonej mamy a dla doświadczonych łatwy sposób na ubranie dzidzia z ominięciem przeciągania przez małą główeczkę.

Mam do Was pytanie w sprawie pieluch wielorazowych. Czy któraś stosowała takowe na swojej latorośli i jak się sprawdzały? Jakiej firmy najlepsze? Ile tak na prawdę ich potrzeba zakupić?

reklama
do tych wielorazówek to i ja się podłączam do pytania.. na początek pewnie trzeba zainwestować trochę ale potem korzyści są z oszczędności

Info z FB Eko Mama:
[h=6]"A jutro zapraszamy do oglądania DDTVN, gdzie porównamy koszt pieluchowania dzieci w jedno i wielorazówkach. Pokażemy zestaw ekonomiczny i luksusowy, czyli dla każdego coś odpowiedniego ;-) "[/h]ja niestety nie mam TV, ale jakby któraś z Was oglądała, to możecie się podzielić :)

Kurczę, takie opinie znam w ddtvn jest ogólny zachwyt wszystkim co eko... Myślałam, że któraś może testowała i ma swoją opinię na ich temat.

Ja nie testowałam jeszcze, ale jestem bliska zaryzykowania tych pieluszek. Kuszą mnie AIO.
Na razie jeszcze poczekam z zakupem. Mam przyjaciółkę, która ich używa. Niech potestuje :-D
Dam znać za jakis czas.

co do ubranek dla maluchow w dobrych cenach to warto sledzic oferte Lidla. Bywaja fajne ciuchy, w sumie dobrze sie biora i nosza. Ja kubie kupuje tam pizamy, sa ok. A i chyba ze 3 pary dzinsow w niezlej cenie wynalazlam.

co do ubranek dla maluchow w dobrych cenach to warto sledzic oferte Lidla. Bywaja fajne ciuchy, w sumie dobrze sie biora i nosza. Ja kubie kupuje tam pizamy, sa ok. A i chyba ze 3 pary dzinsow w niezlej cenie wynalazlam.

zgadzam si z toba pizamki uwielbiam z lidla i tez dobra jakosc. pajacyki, body tez mozna tam kupic

reklama
Do góry