reklama
Charlois
Fanka BB :)
Ja od kilku dni się zastanawiam nad koszem mojżesza,sam kosz mam ale marzy się budka i stelaż,walczę ze sobą bo w sumie to wydatek tutaj kupując 100e i na jakieś 3 miesiące wystarczy.mamy 2 poziomowe mieszkanie więc muszę mieć coś na dole do spania i może wystarczy jak sam kosz będzie w kojec włożony?bo nie wiem czy na stelażu jest stabilny,np jak mi suka łapami się oprze i zaglądnie do małego albo kot.Któraś z Was kupiła taki(przepraszam ale nie pamiętam która to Mama).
ciekawe jaki kupiła twoja mama bo jak byłam były 3 wzory i ja mam króliczka, a ty?
Ponoć jakiś w kropeczki - były dwa ostatnie już. A też chciałam z króliczkiem, bo oglądałam na stronie i mi się strasznie spodobał. Ja mam jeden śpiworek na 62cm i jeden na 74cm. Myślę, że na początku mała będzie spać na przemian w śpiworku i otulaczyku, bo mamy cudny pluszowy taki akurat na chłodne dni
Mallinowa_Paula
Nie miałam do czynienia z koszami w trakcie ich użytkowania, ale stelaż nie wygląda na stabilny. Te które oglądałam to miały takie, że bym się bała, że się złoży. Przy psie bym nie ryzykowała.
aguga06
aguga06
Dziękujemy, model x lander xpram ,ale wersja starsza bo z 2008raguga, super! co to za model?
Charlois
reklama
Mallinowa_Paula
Podziel się: