reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Aguga mamy identyczny wózeczek (takie same kolorki z tej limitowanej seri) po synku a teraz córcia tez bedzie w takim smigać, ja z niego byłam zadowolona (oprócz tego pałąka do spacerówki bo zasłaniał malemu cały swiat i nie uzywalismy wogóle), synek do tej pory jeździł w spacerówce ale bedzie musiał oddac stelaż siostrze i bedzie zasuwał na nózkach.

Ja od kilku dni się zastanawiam nad koszem mojżesza,sam kosz mam ale marzy się budka i stelaż,walczę ze sobą bo w sumie to wydatek tutaj kupując 100e i na jakieś 3 miesiące wystarczy.mamy 2 poziomowe mieszkanie więc muszę mieć coś na dole do spania i może wystarczy jak sam kosz będzie w kojec włożony?bo nie wiem czy na stelażu jest stabilny,np jak mi suka łapami się oprze i zaglądnie do małego albo kot.Któraś z Was kupiła taki(przepraszam ale nie pamiętam która to Mama).

ja mam kosz Mojżesza od mamas&papas, stelaż się nie złoży, bo jest skręcany , ale mój ma płozy, więc przy zwierzakach kołyski nie polecam (zależy jeszcze od psa) , ale na ziemi przy psie tez nie postawiłabym, pomijam miłość mojego zwierzaka do istot żywych i chęć lizania, to jednak gubi sierść, i w koszu miałabym kłaczarnię, mój pies na gorę nie wchodzi, a na dole kosz będzie stał na ławie albo stole, ew. ze stelażem - bo mój psiak to spokojny starzec pełen miłości dla wszechświata :-)

aguga - super wózeczek

charlois - fajny pokrowiec zamówiłaś :-)

Sonkaa no właśnie się przespałam z decyzją o kupnie stelaża i zdecydowanie mi przeszło a kosz będę trzymała w kojcu,my mamy cocer-spaniela 2 letniego,na góre mi też nie wchodzi ale mieszka właśnie na dole i gubi sierść(chyba ją ogolę)więc jednak takie rozwiązanie będzie najlepsze:-)

reklama
Do góry