reklama
Charlois
Fanka BB :)
fajnie się jeżdzi ale ja muszę mieć zablokowane koło
Mina- czekam na zdjęcia zakupów :-)
jutro.. dzisiaj padam na twarz...
obiecuję..
a wózeczki pierwsza klasa..
Aguga mamy identyczny wózeczek (takie same kolorki z tej limitowanej seri) po synku a teraz córcia tez bedzie w takim smigać, ja z niego byłam zadowolona (oprócz tego pałąka do spacerówki bo zasłaniał malemu cały swiat i nie uzywalismy wogóle), synek do tej pory jeździł w spacerówce ale bedzie musiał oddac stelaż siostrze i bedzie zasuwał na nózkach.
Ja od kilku dni się zastanawiam nad koszem mojżesza,sam kosz mam ale marzy się budka i stelaż,walczę ze sobą bo w sumie to wydatek tutaj kupując 100e i na jakieś 3 miesiące wystarczy.mamy 2 poziomowe mieszkanie więc muszę mieć coś na dole do spania i może wystarczy jak sam kosz będzie w kojec włożony?bo nie wiem czy na stelażu jest stabilny,np jak mi suka łapami się oprze i zaglądnie do małego albo kot.Któraś z Was kupiła taki(przepraszam ale nie pamiętam która to Mama).
ja mam kosz Mojżesza od mamas&papas, stelaż się nie złoży, bo jest skręcany , ale mój ma płozy, więc przy zwierzakach kołyski nie polecam (zależy jeszcze od psa) , ale na ziemi przy psie tez nie postawiłabym, pomijam miłość mojego zwierzaka do istot żywych i chęć lizania, to jednak gubi sierść, i w koszu miałabym kłaczarnię, mój pies na gorę nie wchodzi, a na dole kosz będzie stał na ławie albo stole, ew. ze stelażem - bo mój psiak to spokojny starzec pełen miłości dla wszechświata :-)
aguga - super wózeczek
charlois - fajny pokrowiec zamówiłaś :-)
Charlois
Sonkaa no właśnie się przespałam z decyzją o kupnie stelaża i zdecydowanie mi przeszło a kosz będę trzymała w kojcu,my mamy cocer-spaniela 2 letniego,na góre mi też nie wchodzi ale mieszka właśnie na dole i gubi sierść(chyba ją ogolę)więc jednak takie rozwiązanie będzie najlepsze:-)
reklama
Mallinowa_Paula
Mam ochotę taką zbrodnię przeprowadzić na kocie . Jest zmiksowany z norweskim leśnym i strasznie gubi futro w te upałymieszka właśnie na dole i gubi sierść(chyba ją ogolę)
Podziel się: