reklama
aguga06
Fanka BB :)
Mój ma 11cm i jestem bardzo zadowolona z jego grubości bo to było dla mnie priorytetem .a ja właśnie wsiąkłam w allegro, szukam czegoś dla dzidziusia, a w zasadzie wszystkiego naraz, bo nic nie mam i upatrzyłam taki materac
MATERAC GRYKA-PIANKA-KOKOS 120X60cm Sensillo (2475678742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co prawda do najtańszych nie należy ale wydaje mi się fajny bo dość gruby, a nie jak te co w sklepie widziałam 5cm
myślicie ze będzie ok?
Bellka takie go teścia to bym chyba
my bierzemy od mojego brata chicco. przynajmniej z gwarancją, że nie wypadkowy. na codzień do wpinania w stelaż wózka (żeby nie pchać się do sklepu z gondolą) mamy ten od zestawu wózkowego. ale za samochodowy bym go za nic w świecie nie uznała.Co do używanych fotelików zgadzam się z krak w 100%. Bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze, a nigdy nie wiadomo co działo się z fotelikiem. No i dla mnie też jest to najważniejszy zakup.
a h&m zwykły czy z serii mama?bellka śliczne te biustonosze jak już cyce będą unormowane po porodzie jeśli chodzi o wielkość to sobie taki sprawie na razie kupiłam z H&M bardzo wygodny i dobrze podtrzymuje......
wyda Ci się to pewnie śmieszne, ale jeśli mogę to staram się inwestować w polskich producentów. ale oczywiście jak czegoś nie ma albo polskie mi się nie podoba to ebay też jest grany ;-)w ogole widze, ze wiekszosc z Was uzywa z jakiegos powodu serwisu Allegro, ale czemu nie skorzystac z miedzynarodowego Ebaya? hmm, link do polskiego ebaya: ebay.pl
marand i to jest super pomysł. dobrze Krak mówi. my też kupiliśmy taki kolor unisex żeby dla drugiego Malucha był. wygląda naprawdę elegancko! i pasuje do wszystkiego.Marand - a my sie dlugo nie zastanawialismy: wzielismy czarny na dodatek z czarna rama, powiem Ci, ze wyglada naprawde "swiezo" i elegancko, ja ogolnie jestem przeciwniczka reguly "niebieski chlopiec, rozowa dziewczynka", a do czarnego wozka mozna kupic akcesoria i kocyki w roznych kolorach i wszystkie beda pasowaly, jak mi sie po 3 miesiacach znudzi zielony kocyk to sobie zmienie na czerwony itd a nie bede musiala calego wozka wymieniac, poza tym nie wiadomo co drugiego nam sie w przyszlosci urodzi (bo planujemy jeszcze dzieci), a czarny wozeczek bedzie i dla malej kobietki i dla malego dzentelmena
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
ostatni w pierwszym rzędzie, ten jasno szary, tylko, że z białymi kółkami.
Belka teściowi się należy mocny pstryczek w ucho.
marand - ja mam coś takiego, grubszy materacyk kokos - gryka i byłam z Majka bardzo zadowolona, o ile kilkumiesięcznemu maluchowi wygodnie będzie i na cienkim, to takiemu roczniakowi i więcej , który będzie skakał w łóżeczku, to już nie będzie bardzo wygodnie...
anć - o której Ty wstajesz ?
co do kolorów wózków - to z Majka mieliśmy kolor uniwersalny, taki zielony- khaki, a spacerówkę beżowo - pomarańczową - niestety oba zdążyliśmy sprzedać niestety, a kocyki miałam żółte i beżowe , dopiero te większe, jak Maja już cieszyła się konkretnymi rzeczami - to zaczęliśmy kupować różowe i fioletowe, bo ona ten kolor kocha, więc czemu mam dziecku radości odmawiać :-)
co do kolorów wózków - to z Majka mieliśmy kolor uniwersalny, taki zielony- khaki, a spacerówkę beżowo - pomarańczową - niestety oba zdążyliśmy sprzedać niestety, a kocyki miałam żółte i beżowe , dopiero te większe, jak Maja już cieszyła się konkretnymi rzeczami - to zaczęliśmy kupować różowe i fioletowe, bo ona ten kolor kocha, więc czemu mam dziecku radości odmawiać :-)
Mama-1222
Wdrożona(y)
Ja mam materac painkowy, dość gruby chyba z 15 cm albo więcej bo potem mam problem z założeniem prześcieradła.
A jaki model fotelika kuujecie? Bo ja jakiś dostałam od kolegi ale on raczej jest taki noname i chciałam coś lepszego kupić. Przeglądałam testy fotelików i nie rozumiem dlaczego testy 2012 a testują foteliki ze starych roczników? kilka z 2011.
Przecież może się okazac że ten z 2007 był super ale niby ten sam produkowany w 2012 już jest trochę inaczej. Przecież przez tyle lat to wszytsko się zmienia.
Mąż pracował w firmie gdzie produkowano z tworzyw sztucznych różne rzeczy i oni jak mieli testy to robili super wypas, a potem reszte roku kombinowali cały czas skałdniki i za każdym razem taki jakby eksperyment mimo , że na wszytsko formuła była. Część była za krucha, część koloru nie trzymała,Oczywiście wszytsko sparwdzali za każdym razem ale były partie lepsze i gorsze.
A do szpitala bierzecie kalpki gumowe i zwykłe? Bo ja nie pamiętam jak miałam poprzednio. Tylko ze spod prysznica w takich mokrych kapciach potem chodzić? Chyba nie bardzo?
A jaki model fotelika kuujecie? Bo ja jakiś dostałam od kolegi ale on raczej jest taki noname i chciałam coś lepszego kupić. Przeglądałam testy fotelików i nie rozumiem dlaczego testy 2012 a testują foteliki ze starych roczników? kilka z 2011.
Przecież może się okazac że ten z 2007 był super ale niby ten sam produkowany w 2012 już jest trochę inaczej. Przecież przez tyle lat to wszytsko się zmienia.
Mąż pracował w firmie gdzie produkowano z tworzyw sztucznych różne rzeczy i oni jak mieli testy to robili super wypas, a potem reszte roku kombinowali cały czas skałdniki i za każdym razem taki jakby eksperyment mimo , że na wszytsko formuła była. Część była za krucha, część koloru nie trzymała,Oczywiście wszytsko sparwdzali za każdym razem ale były partie lepsze i gorsze.
A do szpitala bierzecie kalpki gumowe i zwykłe? Bo ja nie pamiętam jak miałam poprzednio. Tylko ze spod prysznica w takich mokrych kapciach potem chodzić? Chyba nie bardzo?
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Anc bijesz Sandy na glowe
co do koloru wozka my mamy taki ciemny czerwony z czarnym wiec uniewersalny, spacerowke mielismy szara z dodatkiem lekko pomaranczowego.
a kocyk po Kubie mam jeden taki ecru z wzorkiem a drugi bezowy z wzorkami wiec tez uniseks. I raczej nie kupie kolejnego.
co do koloru wozka my mamy taki ciemny czerwony z czarnym wiec uniewersalny, spacerowke mielismy szara z dodatkiem lekko pomaranczowego.
a kocyk po Kubie mam jeden taki ecru z wzorkiem a drugi bezowy z wzorkami wiec tez uniseks. I raczej nie kupie kolejnego.
Mallinowa_Paula
Zauważyłam u Anć życie nocne. Zaczynam się jej obawiać ;-)
marand
pełna szczęścia
marand i to jest super pomysł. dobrze Krak mówi. my też kupiliśmy taki kolor unisex żeby dla drugiego Malucha był. wygląda naprawdę elegancko! i pasuje do wszystkiego.
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
ostatni w pierwszym rzędzie, ten jasno szary, tylko, że z białymi kółkami.
no właśnie ja tez chce żeby wózek był taki unisex, bo planuję drugie dzieciątko i mam nadzieję że będzie to córa a zakupu kolejnego nowego wózka nie przewiduję (no chyba że w totka wygram) - tylko że dla mnie to co się nadaje dla chłopca (chodzi o kolory) to nadaje się również dziewczynce, stąd moje pytanie czy ten fiolet mógłby być, ale widzę że większość z was ma obiekcje pod tym katem tak jak ja,
a tak w ogóle to chyba pisałam że najbardziej z tych kolorów to podoba mi się silver i cafe latte, tylko że mąż woli takie żywe kolory i temu zaczęłam rozważać ten fiolet,
chyba jednak pozostaje mi przekabacić męża
anć - a Ty o 3 to już wstajesz czy jeszcze nie zdążyłaś spać się położyć?
Ostatnia edycja:
Bellka
Ja materacyk mam taki: Materac GRYKA-SPRĘŻYNY-KOKOS 120x60x12 DANPOL (2452347851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co do kolorów wózka- to hmm.. mam problem Myślałam, że jak wybiorę model to będzie po kłopocie, ale ja nie wiem na jaki się zdecydować bo podobają mi się wszystkie W sklepie jest jeszcze dostępny kremowy MUTSY Transporter spacerowy + gondola + śpiworek + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix 2012
Co do kolorów wózka- to hmm.. mam problem Myślałam, że jak wybiorę model to będzie po kłopocie, ale ja nie wiem na jaki się zdecydować bo podobają mi się wszystkie W sklepie jest jeszcze dostępny kremowy MUTSY Transporter spacerowy + gondola + śpiworek + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix 2012
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Mama ja mialam teraz w szpitalu tylko klapki kapielowe i bylo ok. Wszyscy tak mieli, a podloga w lazience przeciez wyschnie, mozna tez papierem spod przetrzec. Moim zdaniem kapcie zbedny bagaz
Belka fajny ten wozio
Belka fajny ten wozio
Podziel się: