reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

no właśnie ja tez chce żeby wózek był taki unisex, bo planuję drugie dzieciątko i mam nadzieję że będzie to córa a zakupu kolejnego nowego wózka nie przewiduję ....
marand ja kupilam taki wozeczek: jak nizej:
dla corci ale ja uwazam ze t0 kolor universalny jest
Zobacz załącznik 483892
A to caly zestaw - kupiony juz, ale w drodze [czekam jak transport do sklepu pezyjedzie]
Zobacz załącznik 483893

------------------------------------------------------------------
Wogule wkurzylam sie wczpraj bo pojechalam po lozeczko i materac a tu i jedno i drugie wyprzedane :///
Materace beda za tydzien - ida z Polski tym samym transportem co wozeczek, a po lozeczko musialam jechac dzis drugi raz, oto one:
Zobacz załącznik 483894
-- w smyku kupilam, niby takie zwykle - a toche inne, podoba mi sie kolor i dranki :D
Dziwna jestem, wiem :D

AHA, I posciel juz w drodze tez :D Powinna przyjsc koncem tygodnia:D [taki kolor jak na zdjeciu]
th_0799b.jpg

Ala i As - 20el SERCA 90x120 moskitiera (2465821993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
emotion pościel super! od razu Mała będzie spać pod kołdrą? bo ja właśnie uległam naciskom i pościel kupiłam, ale na później....

Widzę, ze wszystkie poważniejsze zakupki porobione;-)

Ja kupuję posciel od razu bo tak używałam przy młodej.

Emotion super

ja poscieli nie uzywalam na poczatku, Kuba spal w rozku chcialam zeby mial jeszcze takie poczucie bezpieczenstwa. Zreszta my go ukladalismy raz na jeden bok, az na drugi i raz prosto wiec latwo bylo pod rozek podlozyc pieluszke zeby na boczku lezal.
Dzieki temu ma ksztaltna i ladna glowke

potem uzywalismy spiworka, potem to juz bylo lato wiec praktycznie po jakies 9 m-cach nam sie koldra przydala

emotion super zakupki!
A ja idąc za waszym przykładem też wczoraj pozamawiałam kilka rzeczy, więc mam nadzieję, że jutro wszystko dojdzie:
img.jpg
img.jpg_thumb.jpg
img.jpg_thumb.jpg
img.jpg_thumb.jpg

Niedrapki rękawiczki dla niemowląt super ochrona (2480907972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2477648248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ochraniacz na materac pod prześcieradło 60x120 (2499694717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 DOST. 0ZŁ (2472150326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT (2477732393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee (2480908863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczotka z miękkim wlosiem+ grzebyk Tommee Tippee (2495091070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 0-3m 1szt 3kol. (2481536238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Silikonowe osłonki piersi na sutki Tommee Tippee (2501619120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super PAKLANKI woreczki na zużyte pieluszki 50szt (2470064084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
ten materacyk też wczoraj znalazłam i się właśnie zastanawiałam czy lepiej piankę w środku mieć czy sprężyny?

mi się wydaje że że sprężyny są zbędne pianka gryka kokos to bardzo dobre rozwiązanie

co do grubości hmmmmmm to ja z Wiki maiłam standard i się nie odkształcał dziecko nie tak dużo wazy i warto zmieniać strony i mnie osobiście grubość wydaje się mało istotnym parametrem natomiast nie zdecydowałabym się na samą piankę dla noworodka

Ja mam materac painkowy, dość gruby chyba z 15 cm albo więcej bo potem mam problem z założeniem prześcieradła.
a gdzieś ty taki gruby materac dorwała :szok: ????jeszcze się z takim nie spotkałam max grubości jakie widziałam to 10 cm ... nie obawiałaś się że piankowy jednak za miękki dla noworodka i się odkształca :eek:... z tego co się oriętuje nie poleca się matraców piankowych dla nororodków

------------------------------------------------------------------
Wogule wkurzylam sie wczpraj bo pojechalam po lozeczko i materac a tu i jedno i drugie wyprzedane :///
Materace beda za tydzien - ida z Polski tym samym transportem co wozeczek, a po lozeczko musialam jechac dzis drugi raz, oto one:
Zobacz załącznik 483894
-- w smyku kupilam, niby takie zwykle - a toche inne, podoba mi sie kolor i dranki :D
Dziwna jestem, wiem :D

AHA, I posciel juz w drodze tez :D Powinna przyjsc koncem tygodnia:D [taki kolor jak na zdjeciu]
th_0799b.jpg

Ala i As - 20el SERCA 90x120 moskitiera (2465821993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko bardzo fajne a pościel rewelacja kolor też boski i dośc uniwersalny ...też bede chyba ją kupować;-)......

co do kapci to biore japonki pod prysznic i kapcie japonki nie wiele miejsca zajmują a kapcie cóz jakby mi się wslkrapetach zachciało chodzić:-D

reklama
Do góry