reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

ptyśka - śliczne ubranka, a rampers w kwiaty - odlotowy

eliana - cudne zakupy - a kompleciki super

anć - ładne ubranka, a 62- to tak średnio do 3 m-cy

paja - ładne ubranka kupiłaś

a ja dzisiaj też kupiłam w tesco dwupaki prześcieradełek bawełnianych z gumką, milutkie i ładnie wykonane - za 8,49 , kupiłam tez prześcieradełka do kołyski - też w tej cenie i w dwupakju, ale tylko białe, byłam tez w Smyku i kupiłam body z długim i krótkim w trój-pakach i śliczną bluzeczkę i rajstopki w Reserved, jutro postaram się zrobic zdjęcia

acha - w realu na sarnim stoku są nieprawdopodobne ceny smoczków do butelek i uspokajaczy, z Nuka - ja akurat te używałam i teraz tez się zdecyduje - do butelek - first choice - kupiłam po 2 złote, a uspokajające - po 5,99 zł :-)

reklama
Paja piękne! Te grochy są super!! :tak:
sonkaa jestem zdruzgotana. Gdzie są zdjęcia?????????? Pytam zniecierpliwiona i wytykam, że zdjęcia ciast i innych pyszności wklejasz na biegu, a o ubrankach tylko czytam :-p

z ta rozmiarowka to rzeczywsice problem. Ja jak biore do reki te 56 to mi sie wydaja krotkie nogawki. I takie male stopki. Rany juz nie pamietam jak to bylo z Kuba, on sie urodzil 53cm.
Ja moze przed samym terminem jeszcze ze 2-3 komplety na 56 kupie.

Anc pajacyk po lewo to welurowy?? Bo mam chyba taki sam. I te zolte spiochy tez. A i widzialam ze bodziaki :tak:. Wszedzie to samo wyprzedaja :-). Fajne zakupy

Taaaaaak, welurowy. A, że wszędzie to samo- taka "magia" sieciówek.

Wrzucam moje dzisiejsze Pepco (wybaczcie oświetlenie, ale wróciłam do domu już po ciemnicy, a lampka jest jaka jest)

Czapeczki 2.99 za sztukę
ae70c628.jpg

Bodziak niby chłopięcy, ale mi się podobał, a Mania nie musi nosić samego różu- 9.99 /68cm (będzie na później)
adfa06eb.jpg

Śpiochy- 9.99 / 62cm
04920424.jpg

Kaftanik- 7.99/ 62cm Spodenki- 5.99 / 62cm (są w kolorze pistacjowym czego nie widać)
92083d68.jpg

Kaftaniki- 5.99/szt. / 62 i 68cm Spodenki- 5.99/szt /62cm i 68cm (żółte i białe)
9af840ca.jpg

Ja już chyba zacznę kompletować torbę. Czytam na wrześniówkach, że one powoli się pakują i zaczynam się bać. A do tej torby nic nie mam. Mało tego, samej torby też jeszcze nie mam. Bierzecie taką zwykła czy na kółkach?
Byle do wypłaty i zacznie sie wydawanie pięniędzy na allegro.

ja biorę zwykłą, bo nie mam na kółkach :-( może jak wydatki pozwolą to jeszcze uda mi się kupić, bo zawsze się przyda.

reklama
no ja wlasnie stopniowo kompletuje sobie rzeczy do spakowania:tak:ze wzgledu na bardzo kiepska syt finansowa nie moge tak na raz wydac kasy wiekszej to co tydzien cos dokupuje:tak:a problem braku torby juz rozwiazalam pozycze walizeczke na kolkach od znajomej i w nia sie spakuje. nie wybiera sie na zaden urlop juz w tym roku wiec moge sobie spakowac i wstawic do szafy niech czeka :-)
zakupilam z ciekawosci takie muszelki z aventu na piersiory kapiace mlekiem zastanawiam sie czy ktos moze tego uzywal i wie czy to sie sprawdza czy wygodne itd.....wczesniej nie mialam takich wynalazkow a na aukcji trafilam za 1.04Ł wiec potestuje na sobie za jakis czas:-D
avent-muszle-laktacyjne.jpg

Do góry