reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

ptyśka - śliczne ubranka, a rampers w kwiaty - odlotowy

eliana - cudne zakupy - a kompleciki super

anć - ładne ubranka, a 62- to tak średnio do 3 m-cy

paja - ładne ubranka kupiłaś

a ja dzisiaj też kupiłam w tesco dwupaki prześcieradełek bawełnianych z gumką, milutkie i ładnie wykonane - za 8,49 , kupiłam tez prześcieradełka do kołyski - też w tej cenie i w dwupakju, ale tylko białe, byłam tez w Smyku i kupiłam body z długim i krótkim w trój-pakach i śliczną bluzeczkę i rajstopki w Reserved, jutro postaram się zrobic zdjęcia

acha - w realu na sarnim stoku są nieprawdopodobne ceny smoczków do butelek i uspokajaczy, z Nuka - ja akurat te używałam i teraz tez się zdecyduje - do butelek - first choice - kupiłam po 2 złote, a uspokajające - po 5,99 zł :-)

reklama
Paja piękne! Te grochy są super!! :tak:
sonkaa jestem zdruzgotana. Gdzie są zdjęcia?????????? Pytam zniecierpliwiona i wytykam, że zdjęcia ciast i innych pyszności wklejasz na biegu, a o ubrankach tylko czytam :-p

z ta rozmiarowka to rzeczywsice problem. Ja jak biore do reki te 56 to mi sie wydaja krotkie nogawki. I takie male stopki. Rany juz nie pamietam jak to bylo z Kuba, on sie urodzil 53cm.
Ja moze przed samym terminem jeszcze ze 2-3 komplety na 56 kupie.

Anc pajacyk po lewo to welurowy?? Bo mam chyba taki sam. I te zolte spiochy tez. A i widzialam ze bodziaki :tak:. Wszedzie to samo wyprzedaja :-). Fajne zakupy

Taaaaaak, welurowy. A, że wszędzie to samo- taka "magia" sieciówek.

Wrzucam moje dzisiejsze Pepco (wybaczcie oświetlenie, ale wróciłam do domu już po ciemnicy, a lampka jest jaka jest)

Czapeczki 2.99 za sztukę
ae70c628.jpg

Bodziak niby chłopięcy, ale mi się podobał, a Mania nie musi nosić samego różu- 9.99 /68cm (będzie na później)
adfa06eb.jpg

Śpiochy- 9.99 / 62cm
04920424.jpg

Kaftanik- 7.99/ 62cm Spodenki- 5.99 / 62cm (są w kolorze pistacjowym czego nie widać)
92083d68.jpg

Kaftaniki- 5.99/szt. / 62 i 68cm Spodenki- 5.99/szt /62cm i 68cm (żółte i białe)
9af840ca.jpg

Ja już chyba zacznę kompletować torbę. Czytam na wrześniówkach, że one powoli się pakują i zaczynam się bać. A do tej torby nic nie mam. Mało tego, samej torby też jeszcze nie mam. Bierzecie taką zwykła czy na kółkach?
Byle do wypłaty i zacznie sie wydawanie pięniędzy na allegro.

ja biorę zwykłą, bo nie mam na kółkach :-( może jak wydatki pozwolą to jeszcze uda mi się kupić, bo zawsze się przyda.

reklama
no ja wlasnie stopniowo kompletuje sobie rzeczy do spakowania:tak:ze wzgledu na bardzo kiepska syt finansowa nie moge tak na raz wydac kasy wiekszej to co tydzien cos dokupuje:tak:a problem braku torby juz rozwiazalam pozycze walizeczke na kolkach od znajomej i w nia sie spakuje. nie wybiera sie na zaden urlop juz w tym roku wiec moge sobie spakowac i wstawic do szafy niech czeka :-)
zakupilam z ciekawosci takie muszelki z aventu na piersiory kapiace mlekiem zastanawiam sie czy ktos moze tego uzywal i wie czy to sie sprawdza czy wygodne itd.....wczesniej nie mialam takich wynalazkow a na aukcji trafilam za 1.04Ł wiec potestuje na sobie za jakis czas:-D
avent-muszle-laktacyjne.jpg

Do góry