dziewczyny prześliczne te wasze ciuszkowe zakupy .....
ja też moge polecić z czystym sumieniem śpiworek do spania super sparwa szczególnie na zimę!!!!
co do torb do szpitala to ja czekam do wtorku(na ksiorę i kupuje walizkę bo jakoś z torbą było mi nie poręcznie wiec tym razem postawię na walizeczkę na kółkach ....
no i zamawiam w końcu też we wtorek komode i łóżeczko..... po za tym cały czas sortuje ubranka po wiki jak skończę pokładam rozmiarami to dopiero bedę dokupowała brakujące rzeczy
wiesz co super ten wózek
super że trafiliście okazję super wózek !!!!! wiesz bardzo cię proszę o adres tego ogrodu wozków dziecięcych z TAKO duzy jest tam wybór????jakie godziny otarcia???? w niedziele też czynne???? bo własnie ja chce kupić tako captiva a w pobliżu krakowa nigdzie ich nie ma a w koloice bielska znów nie tak daleko !!!!!!My byliśmy w niedzielę w ogrodzie wozków dziecięcych z TAKO i zakochaliśmy się w najnowszym modelu Mohican ale niestety 1350 zł jak na sytuację obecną to dla nas za dużo ale był piękny typowo dla dziewczynki taki czarny z czerwonymi przeszyciami w kropeczki miał taki kwiat wyszyty wyglądał jak truskaweczka
coś takiego tylko kolorystyka dużo piękniejsza te co są na necie to stare kolory teraz maja śliczne polecam poszukac w sklepach
Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican -
a my kupiliśmy w żorach używany
WÓZEK TAKO WARRIOR 3w1, JAK NOWY (2440670542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Za to u nas sie sprawdzil spiworek do spania. Nie kupowalam bo mialam po siostry synu (co prawda juz troche taki nie na czasie bo najmlodszy syn mojej siostry jest z 2001r. ale szkoda kasy wydawac) i z niego korzystalaml.
Na poczoatku Kuba spal w rozku zawiniety a potem juz w tym spiworku
ja też moge polecić z czystym sumieniem śpiworek do spania super sparwa szczególnie na zimę!!!!
co do torb do szpitala to ja czekam do wtorku(na ksiorę i kupuje walizkę bo jakoś z torbą było mi nie poręcznie wiec tym razem postawię na walizeczkę na kółkach ....
no i zamawiam w końcu też we wtorek komode i łóżeczko..... po za tym cały czas sortuje ubranka po wiki jak skończę pokładam rozmiarami to dopiero bedę dokupowała brakujące rzeczy