reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

dziewczyny prześliczne te wasze ciuszkowe zakupy .....

wiesz co super ten wózek

My byliśmy w niedzielę w ogrodzie wozków dziecięcych z TAKO i zakochaliśmy się w najnowszym modelu Mohican ale niestety 1350 zł jak na sytuację obecną to dla nas za dużo :no: ale był piękny typowo dla dziewczynki taki czarny z czerwonymi przeszyciami w kropeczki miał taki kwiat wyszyty wyglądał jak truskaweczka :laugh2:
coś takiego tylko kolorystyka dużo piękniejsza te co są na necie to stare kolory teraz maja śliczne polecam poszukac w sklepach :tak:

Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican -

a my kupiliśmy w żorach używany

WÓZEK TAKO WARRIOR 3w1, JAK NOWY (2440670542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
super że trafiliście okazję super wózek !!!!! wiesz bardzo cię proszę o adres tego ogrodu wozków dziecięcych z TAKO duzy jest tam wybór????jakie godziny otarcia???? w niedziele też czynne???? bo własnie ja chce kupić tako captiva a w pobliżu krakowa nigdzie ich nie ma a w koloice bielska znów nie tak daleko !!!!!!

Za to u nas sie sprawdzil spiworek do spania. Nie kupowalam bo mialam po siostry synu (co prawda juz troche taki nie na czasie bo najmlodszy syn mojej siostry jest z 2001r. ale szkoda kasy wydawac) i z niego korzystalaml.
Na poczoatku Kuba spal w rozku zawiniety a potem juz w tym spiworku

ja też moge polecić z czystym sumieniem śpiworek do spania super sparwa szczególnie na zimę!!!!

co do torb do szpitala to ja czekam do wtorku(na ksiorę i kupuje walizkę bo jakoś z torbą było mi nie poręcznie wiec tym razem postawię na walizeczkę na kółkach ....

no i zamawiam w końcu też we wtorek komode i łóżeczko..... po za tym cały czas sortuje ubranka po wiki jak skończę pokładam rozmiarami to dopiero bedę dokupowała brakujące rzeczy

reklama
a zapomnialam Eliana ten pierwszy komplecik to ze Smyka prawda. Tzn oddzielnie byly spiochy i bluzeczka. Byl jeszcze inny. Juz mialam oba w reku i potem pomyslalam ze taka bluzeczka sie moze podciagac na pleckach przy polspiochal. Ze do spiochow byla by lepsza.
I dlatego wzielam pajace i body plus polspiochy. Glownie takie zestawy mam i bede dokupowac.
A bluzeczki to do dzinsow, na wyjscia.
Tak, komplecik jest ze Smyka :tak:

Ja chyba też pomyślę o walizce na kółkach tyle ze mamy jedną i mega dużą.

Ja się chyba zdecyduję na tego SOLAM bo nie znalazłam nic na jego temat ani pozytywnego ani negatywnego, chyba ze trafię na okazję. Regularnie przeglądam tablicę.pl.

W weekend wybiorę się po ciuszki od M kuzynki. Jestem ciekawa co tam będzie.

Eliana wszystko śliczne uwielbiam takie kolory :tak: młody będzie przytojniacha :-D

Nikola tu masz linka :
Ogród Wózków Dziecięcych

Wybór mają duży i własnie te captiva są śliczne :tak: oni mają otwarte w niedzielę a w sobotę nie ale na stronie pisze wszystko :tak:

Ostatnia edycja:
Na moim zadupiu to moge pomarzyc o obejrzeniu fajnych wózków żywo:zawstydzona/y:
Zaprosiłabym do P-nia, bo masz niedaleko;-), ale powiem Ci że szału nie ma niestety, stoi w sklepach max po kilka sztuk i w dodatku bez żadnych informacji, te co mnie interesują to do tej pory tylko u kogoś oglądałam, w sklepach nie wyczaiłam:-(

Eliana kolory rewelacyjne! Już wiem czemu tak strasznie chciałam mieć synka ;-).

Teraz ja wrzucam parę swoich znalezisk dla Mani, z wczoraj z przeceny w 5-10-15. Kupuję na rozmiar 62, bo 56 wydaje mi się za malusi, a 74 znowu jakiś ogromny. Czy jakaś doświadczona mama mogłaby mi powiedzieć do kiedy taki rozmiar 62 może być ok? Bo ja nie mam zielonego pojęcia.

79b546df.jpg

92f2544d.jpg

reklama
Anć, wprawdzie do doświadczonych mam nie należę, ale ciotek już tak:-) To będzie zależało od Twojej córeczki. Jak się urodzi 60-centymetrowa (albo i lepiej, zdarza się, ja miałam 63cm) to będą to jej pierwsze ubranka i długo nie ponosi, przez pierwsze tygodnie tylko pewnie i koniec. A z drugiej strony dzidzia może się urodzić malutka i będzie w takich tonąć, to z kolei minie trochę czasu zanim do nich dorośnie. No i do tego dochodzi jeszcze kwestia rozmiarówki, pisałyśmy o tym niedawno. Jedno 62 drugiemu nierówne (coś jak z butami, z jednej firmy założysz 37, a z drugiej nie wciśniesz się w 39).

Do góry