reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Aguga to niezla masz kolekcje :tak:. Ja mam nadzieje ze dam z moja iloscia rade. Troche mi szkoda tyle kasy wydac na 2-3 m-ce bo wiecej dzieci nie planuje a i nie bardzo mam komu to potem oddac.

Mamba fajowe te bodziaki ostatnie :-D

Ptyska moj syn od grudnia do maja jezdzil a potem juz spacerowka. Niby przed czasem bo po 6-cach one sa ale Kuba juz nie chcial lezec.
Ja mam stara gondole i bez tego podnoszenia oparcia wiec musialam juz do spacerowki sie przesiąść

reklama
ubranka macie superasne :-D:-D i ja nie moglam sie pohamowac kupilam smoczki czapeczke z rekawiczkami-za 2Ł kocyk rozowy-2Ł kurteczka-1Ł kocyk bialy z kroliczkami -1Ł i komplecik rozowy jeszcze z metka a zaplacilam za niego tez 2Ł:-D:-D
20120701_171845.jpg20120701_171830.jpg20120701_171758.jpg20120701_171731.jpg20120701_171705.jpg

Jutrzenka, Mamba - super zakupy! zupelnie w moim stylu :) pastelom i bladym kolorom mowimy nie :)

Azorek - torba do szpitala to wszystko jedno jaka, ja np biore torbe, ktora jest zawsze moim podrecznym bagazem jak gdzies lecimy :) no i jest jeszcze torba do przebierania, ktora potem bedziesz nosila na spacery z Dzidzia, ja osobiscie polecam Babymoov, maja tez wiele innych wzorow:
Babymoov Baby Natural Changing Bag: Amazon.co.uk: Baby

Ptyska - gondola do 6 miesiecy, chociaz masz juz niektore spacerowki, ktore sa przystosowane dla noworodkow, ale nam pazdziernikowym mamom i tak gondola sie przyda akurat na te chlodniejsze miesiace

Ja mam kilka spiochow i bodziakow na 56, ale nie duzo, no bo nie wiadomo do konca jak dluuuugie sie Dzicie urodzi ;) skupilam sie raczej na zakupach na 62 i 68 :) a jak mi bedzie brakowalo mniejszych ciuszkow, to 15min i juz mam - przeciez w dzisiejszych czasach jest wszystko dostepne, wysylacie tatuska i wraca do domu z paka ubranek :)

Dziewczyny, a odnosnie tego ile czego i co kupowac i pakowania sie do szpitala to przeczytajcie sobie te 3 artykuly, naprawde najfajniejsze jakie znalazlam w necie :)
Nowa Matka Polka

krak ja mam dwie torby dla Amelkowny hehehe i trzecia teraz dostane jak Olivke urodze:-) kupujesz paczke pampersow newborn i dostajesz torbe mnie jakies wypasy designerskie nie sa do szczescia potrzebne bo tera zmloda to i w swoja torebke pakuje;-):-)chodzi mi o to ze nie mam ZADNEJ TORBY w ktora moge sie do szpitala spakowac niestety i dla tego szukam a na spacery z dzidzia mam az dwie a trzecia dostane ;-):tak:a ty sobie kochana zerknij na te str co ci podalam oni tam robia flash sale na rozne bajery czasem cos zamawiama u nich i warto:tak:popytaj o te bounty pack u was moze tez macie:confused: i ztym przychodzi mnostwo probek roznego rodzaju i kupony znizkowe itd takze warto:-)

napisalam na innym watku ale wkleje tu. O jakas taka mala walizeczke zamierzam do szpitala kupic
MAŁA WALIZKA PODRÓŻNA WALIZKI 24H KOLORY NAJTANIEJ (2425340052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mam taka tylko duza, mozna ja powiekszyc, ma dodatowa przegrodke na szerekosci calej klapy i mozna tam schowac np ladowarke, czy gazety. Wple to niz torbe bo latwiej ukladac i szukac

a do wozka mam torbe oryginalna z x-landera i jest super przydatna ale na spacery czy wyjscia z dzieckiem

krak, dzięki za linka, czytam właśnie 3 część i baaardzo mi się podoba takie zdrowe podejście:-)

reklama
Do góry