Malinova_Paula o tym chyba pisała sonka Paklanki - worki na pieluszki, pieluchy dla dzieci i dla niemowląt, niemowlęta
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
tez uzywalam tych paklanek. One sa lekko pachnace i ogolnie wygodne bo wkladasz, zawiazujesz i nie czuc co jest w srodku
MalinowaP - chodziło mi właśnie o te zapachowe woreczki na pieluszki, fajnie trzymają zapachy w środku :-)
jutrzenka - a na 74 to kupujesz jakie rzeczy, wiosenne, czy już trochę letnie, pytam pod kątem tego Smyka, bo tez mogę sie wybrać u siebie :-), a mniejsze ciuszki już mam
jutrzenka - a na 74 to kupujesz jakie rzeczy, wiosenne, czy już trochę letnie, pytam pod kątem tego Smyka, bo tez mogę sie wybrać u siebie :-), a mniejsze ciuszki już mam
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Sonka no wlasnie nie wiem. Dzis weszlam na stronke Smyka zeby cos zamowic ale nie bardzo bylo co.
Na 68 to jeszcze kupie takie ciuszki jak teraz czyli body, pajace, spiochy
a na 74 to wlasnie mysle ze nie bede narazie kupowac, ewentulanie jakies dzinsy czy bluzke z dlugim rekawem bo to w lato sie nawet nosi jak jest zimno. A mysle ze body z krotkim rekawem tez mozna spokojnie kupowac
Tak naprawde 74 to 9-12 m-cy wiec to moze wypasc cale lato, zalezy jak urodzimy wiec trudno przewidziec co sie przyda, zreszta nie wiadomo jak dziecko bedzie roslo i moze sie okazac ze 74 to bedzie juz wczesniej nosic a w lato np 80
Na 68 to jeszcze kupie takie ciuszki jak teraz czyli body, pajace, spiochy
a na 74 to wlasnie mysle ze nie bede narazie kupowac, ewentulanie jakies dzinsy czy bluzke z dlugim rekawem bo to w lato sie nawet nosi jak jest zimno. A mysle ze body z krotkim rekawem tez mozna spokojnie kupowac
Tak naprawde 74 to 9-12 m-cy wiec to moze wypasc cale lato, zalezy jak urodzimy wiec trudno przewidziec co sie przyda, zreszta nie wiadomo jak dziecko bedzie roslo i moze sie okazac ze 74 to bedzie juz wczesniej nosic a w lato np 80
Kaka82 ładny wózio, ale poczytaj jakie ma opinie
A coś słyszałaś?? Bo ja nic nie znalazłam ani pozytywnego ani negatywnego...
Dalej jestem na etapie "zazdraszczania" Wam zakupów. Ja tam daleko w polu jestem. Czekam na jakis przypływ gotówki. Chyba zacznę grać w totka;-)
azorek84
mama Amelii 2009
uuu optymistka hehe co cyc to pielucha n apoczatku wiec miesiac to nie da rady na jednym worku bynajmniej u nas szlo szybciej hehehe moze mloda taki przemial miala oby sie sprawdzil i zapach nie "wyciekal" uzywalismy go z wygody bo pod reka byl dzien i noc w sypialniA jesli chodzi o 'pozeracz papersow'[/B] to zobaczymy, wyszlo mi 30e za pojemnik + 6 kaset na pampersy [kazdy starcza okolo miesiac],
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
tez uzywalam tych paklanek. One sa lekko pachnace i ogolnie wygodne bo wkladasz, zawiazujesz i nie czuc co jest w srodku
to ja miałam takie podobne worki na zużyty żwirek koci Dobrze chronią żeby zapach się nie wydostał ;-)MalinowaP - chodziło mi właśnie o te zapachowe woreczki na pieluszki, fajnie trzymają zapachy w środku :-)
A coś słyszałaś?? Bo ja nic nie znalazłam ani pozytywnego ani negatywnego...
Dalej jestem na etapie "zazdraszczania" Wam zakupów. Ja tam daleko w polu jestem. Czekam na jakis przypływ gotówki. Chyba zacznę grać w totka;-)
Niestety nie znam opinii.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
uuu optymistka hehe co cyc to pielucha n apoczatku wiec miesiac to nie da rady na jednym worku bynajmniej u nas szlo szybciej hehehe moze mloda taki przemial miala oby sie sprawdzil i zapach nie "wyciekal" uzywalismy go z wygody bo pod reka byl dzien i noc w sypialni
Nieno ja tak pisze 'pojemnosc' co podaja w opisie takie rzeczy drogie nie sa [tu w irandii] wiec zobaczymy co i jak, sprawdzimy a wtedy bede mogla innym swoja opinie wyrazic
Poki co wazny zamkniety smrodek
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: