reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Mamba jutrzenka azorek śliczne ciuszki!
Jak tak czytam po ile sztuk czego macie, to ja muszę jeszcze sporo dokupić. Ale narazie w tych sklepach nic nowego nie ma, wszystko co mi sie podobało to wykupiłam :-D

MalinowaP - chodziło mi właśnie o te zapachowe woreczki na pieluszki, fajnie trzymają zapachy w środku :-)

jutrzenka - a na 74 to kupujesz jakie rzeczy, wiosenne, czy już trochę letnie, pytam pod kątem tego Smyka, bo tez mogę sie wybrać u siebie :-), a mniejsze ciuszki już mam

Sonka no wlasnie nie wiem. Dzis weszlam na stronke Smyka zeby cos zamowic ale nie bardzo bylo co.

Na 68 to jeszcze kupie takie ciuszki jak teraz czyli body, pajace, spiochy
a na 74 to wlasnie mysle ze nie bede narazie kupowac, ewentulanie jakies dzinsy czy bluzke z dlugim rekawem bo to w lato sie nawet nosi jak jest zimno. A mysle ze body z krotkim rekawem tez mozna spokojnie kupowac

Tak naprawde 74 to 9-12 m-cy wiec to moze wypasc cale lato, zalezy jak urodzimy wiec trudno przewidziec co sie przyda, zreszta nie wiadomo jak dziecko bedzie roslo i moze sie okazac ze 74 to bedzie juz wczesniej nosic a w lato np 80

A jesli chodzi o 'pozeracz papersow'[/B] to zobaczymy, wyszlo mi 30e za pojemnik + 6 kaset na pampersy [kazdy starcza okolo miesiac],
uuu optymistka hehe co cyc to pielucha n apoczatku wiec miesiac to nie da rady na jednym worku :-D:-D bynajmniej u nas szlo szybciej hehehe moze mloda taki przemial miala:rofl2::laugh2: oby sie sprawdzil i zapach nie "wyciekal" uzywalismy go z wygody bo pod reka byl dzien i noc w sypialni:tak:

tez uzywalam tych paklanek. One sa lekko pachnace i ogolnie wygodne bo wkladasz, zawiazujesz i nie czuc co jest w srodku :-D

MalinowaP - chodziło mi właśnie o te zapachowe woreczki na pieluszki, fajnie trzymają zapachy w środku :-)
to ja miałam takie podobne worki na zużyty żwirek koci :-D Dobrze chronią żeby zapach się nie wydostał ;-)

A coś słyszałaś?? Bo ja nic nie znalazłam ani pozytywnego ani negatywnego...

Dalej jestem na etapie "zazdraszczania" Wam zakupów. Ja tam daleko w polu jestem. Czekam na jakis przypływ gotówki. Chyba zacznę grać w totka;-)

Niestety nie znam opinii.

uuu optymistka hehe co cyc to pielucha n apoczatku wiec miesiac to nie da rady na jednym worku :-D:-D bynajmniej u nas szlo szybciej hehehe moze mloda taki przemial miala:rofl2::laugh2: oby sie sprawdzil i zapach nie "wyciekal" uzywalismy go z wygody bo pod reka byl dzien i noc w sypialni:tak:

Nieno ja tak pisze 'pojemnosc' co podaja w opisie takie rzeczy drogie nie sa [tu w irandii] wiec zobaczymy co i jak, sprawdzimy a wtedy bede mogla innym swoja opinie wyrazic :D
Poki co wazny zamkniety smrodek :D

Ostatnia edycja:
reklama
CIMG6491.jpgCIMG6492.jpgCIMG6493.jpgCIMG6496.jpgCIMG6497.jpg To i ja się pochwalę moimi łowami :-)

CIMG6498.jpgCIMG6499.jpgCIMG6503.jpgCIMG6505.jpgCIMG6506.jpg

Do góry