reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Kaka82 ładny wózio, ale poczytaj jakie ma opinie :happy:
emotion jak zawsze piękne :-)
ptyśka kolejna szczęściara z dyliżansem pierwsza klasa 'jak nowy' :-) Gratuluję!
krak8686 ja mam taki Bebe Confort Creatis Fix ale nie zależy mi na montowaniu go na stelażu więc nawet nie przewiduję zakupu adaptera do wózka.
jutrzenka ładniutkie ubranka :-)
Mamba równiez śliczne :-)
azorek84 piękne!! :-)

reklama

Śliczne ubranka,bodziaki wymiatają
Azorek super zakupy
Jutrzenka ja te ubranka to za grosze kupowałam więc wiele nie straciłam . Najwięcej rzeczy zaczyna mi się od 74cm wzwyż .

ejjjj kobitki ale przeciez te rzeczy ktore dodalam teraz nie sa rozowe.... ?
Tylko sweterek, i komplecik, a tak to odcienie kremu czy bialo szare... Ogolnie ciezko kupic cokolwiek w 'zywych' kolorach tutaj, wiec wszystko jest szarawe, kremowe, czy rozowe/ bleitne - zwlaszcza dla takiech maluchow

Dzid kupilam jeszcze czapusiei 2 pary butow/skarpetek :D
[ale fotek nie daje narazie - nie mam sily wstawac z tymi moimi nogami]

A jesli chodzi o 'pozeracz papersow' to zobaczymy, wyszlo mi 30e za pojemnik + 6 kaset na pampersy [kazdy starcza okolo miesiac], wiec nie drogo jakos. Co do zapachow to niewiem czy tak 'przecieka' smrodek na zewnatrz? W pracy mamy takie pojemniki na pady ale jak sie zamknie tak jak ma byc to nie ma smrodku.. A naprawde jest co smierdziec :D

ja z Majka używałam paclanek, zobaczymy jak teraz się sprawdzą, wcześniej byliśmy zadowoleni, ale może nam się nosy zmieniły ? :-D

Jutrzenka, Mamba, Azorek, znowu naoglądałam się samych słodkości :-):-):-)

Ja właśnie zamierzam albo przejechać się do Smyka albo zamówić przez stronkę, czekam tylko na wypłatę męża. Mam nadzieję, że tak szybko wszystkiego mi nie wykupią:tak:

Mimii wiesz co patrzylam na stronke i sie zawiodlam. Kiepski wybor. W sklepie bylo pelno wszystkiego a na stronce juz nie ma tego co chcialam w rozmiarowce 68-74

Mimii wiesz co patrzylam na stronke i sie zawiodlam. Kiepski wybor. W sklepie bylo pelno wszystkiego a na stronce juz nie ma tego co chcialam w rozmiarowce 68-74

A to mnie zaskoczyłaś bo myślałam, że właśnie w sklepie ludzie wszystko powybierają a tu na odwrót. No ale mam nadzieję, że w tyg uda mi się załatwić kogoś do Olusia i pojadę na zakupy. A w którym Smyku byłaś ?? Ja najbliżej mam do tego na Kruczej albo w Złotych Tarasach.

ja na Wilenskim bylam bo tego lubie najbardziej.
Wogole najczesciej tam jade bo jest malo powierzchni do przebiegniecia a duzo sklepow co mnie interesuja.
A jak jade z R bratem i bratowa to wtedy Arkadia i Złote wlasnie ale tam to kilometr trzeba tluc.

najblizej to mam do Promenady ale tam moze z raz bylam.

a ten na Kruczej to spory jest, raz tam bylam wracajac ze szkolenia

a na stronce jest duzo produtkow niedostpenych, moze nie aktualizowali ostatnio i dlatego

reklama
Do góry