reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Oj dziewczyny widzę, że coraz bardziej szalejecie z zakupami dla maluszków i siebie :tak: Ja dla siebie jeszcze nic nie mam oprócz jednej koszuli do szpitala, kapci i szlafroka. Śliczne kupiłyście ciuszki. Ja też mam kilka nowych i nawet mini buciki kupiłam ;-) ale zdjęcia wstawię po weekendzie jak w piątek po badaniach odbiorę paczkę ze smyka :tak: Wózek niestety jeszcze do mnie nie dotarł :wściekła/y:

reklama
a powiecie jak te z Rosmana sie rozsmarowuja. Bo ten na rozstepy jest okropny pod tym wzgledem. Tak sie go kiepsko rozprowadza.
ja mysle o Nivea Sensitive

co do kosmetykow dla mnie to zamierzam kupic te turystyczne. Wole kupic 2 mallutkie buteleczki i potem wyrzucic niz z powrotem wiesc do domu pelne butelki.
Tak zawsze robilismy jak lecilismy samolotem. Kupowalam te male i wyrzucalam w hotelu i git !!
Ja kupiłam mleczko i wypróbowałam na swoich dłoniach to rozprowadza się super i ładnie pachnie.
Malinova,Mamba świetne zakupy
Majuska super zdjęcia ,fajnego masz synka

odnośnie smarownia kremami na rozstępy w pierwszj ciąży od samego poczatku smarowałam brzuszek zero roztępów ale i brzuszek nie był duży:tak: teraz nie kupuje specyjalnych kremów tylko zwykłą oliwką po kąpieli i to tez dopiero z miesiąc :szok: jestem testerem;-):-Dzobaczymy na koniec ale i brzuszek będzie większy:szok:

ja dzis wpadłam do Reserved i kupilam body i bluzeczke po 15 zl za sztuke :tak:

Załączniki

• S1831.jpg
    S1831.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 22
  • S1836.jpg
    S1836.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 27
musa ja moge takie ciuszki wstawic...amelka dostala od mojej kuzynki takie poncho oblesne granatowo-panterkowe i do tego granatowe sztruksy byly:sorry::zawstydzona/y: jak chcesz to wstawie te brzydkie co mloda w nigdy ich na oczy nie widziala haha
azorek to ja się doczekac nie moge, my z moja sis uwielbiamy sobie polewke w szmatrixach robic z takich ciuszków

jutrzenka- super męskie wdzianka
majuśka - słodki ten twój maluch

Zdjęcie1942.jpgZdjęcie1997.jpgZdjęcie1998.jpgZdjęcie1999.jpgAch to i ja się pochwalę, zaczęłam pomalutku kupować bo pozazdrościłam wam:-)

Zdjęcie2010.jpgZdjęcie2006.jpgZdjęcie2009.jpgA to ciuszki zakupione w ciucholandzie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry