reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
azorek super ubranka śliczne sukieneczki:-)
Wlasnie azorek od jakiego wieku sukienki ubierac dzidziakowi ? Ja narazie nie kupowalam nic, bo wydawalo mi sie ze takiej maliznie to nie wygodnie bedzie... ? Ale niewiem ?
azorek84
mama Amelii 2009
emotion ja mam ze dwie takie od urodzenia ale....srednio bylo z tym zakladaniem niestety zreszta wolalam jednak jak caly dzien byla w bodziaku czy czyms co szybko sie zdejmuje wrazie ulania czy kupki;-):-) ale po 3 mcu juz sukienasie jej zakladalam nawet ta spodniczke jeansowa co jest na zdjeciu i te kiecuszki niektore starczaly do 8-9 mca bo sa szersze i jakos dizdziolek sie dluzej miesci w nie
Ostatnia edycja:
Musa
Fanka BB :)
Kobietki wszystkie zakupy superrrrr, no na tym naszym wątku zakupowym chyba nigdy nic brzydkiego się nie pojawi z serii tzw. "potworków" - moja siostra nazywała tak wyjątkowo brzydkie rzeczy, które jej dzieci dostały
w prezencie od kogośZobacz załącznik 478732Zobacz załącznik 478735
w prezencie od kogośZobacz załącznik 478732Zobacz załącznik 478735
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ulica Sezamkowa jest z ciucholandu, a ja dzisiaj otrzymałam dostawę zakupionych ciuszków na allegro:-) Potem wstawię zdjęcia.malinova piękne ciuszki a ten komplecik dzinów z biała koszulka boskie :-)
mamba pochwal się gdzie dorwałaś tą ulice sezamkową ?:-)
azorek84
mama Amelii 2009
musa ja moge takie ciuszki wstawic...amelka dostala od mojej kuzynki takie poncho oblesne granatowo-panterkowe i do tego granatowe sztruksy byly jak chcesz to wstawie te brzydkie co mloda w nigdy ich na oczy nie widziala haha
azorek84
mama Amelii 2009
racja racja erde jak sie dokopie w szafie do tego badziewia to wstawie hahaha ale wierzcie mi schowalam tak ze bede dluugo szukac
reklama
majuska
Fanka BB :)
Podziel się: