reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
emotion ja mam ze dwie takie od urodzenia ale....srednio bylo z tym zakladaniem niestety:baffled: zreszta wolalam jednak jak caly dzien byla w bodziaku czy czyms co szybko sie zdejmuje wrazie ulania czy kupki;-):-) ale po 3 mcu juz sukienasie jej zakladalam nawet ta spodniczke jeansowa co jest na zdjeciu i te kiecuszki niektore starczaly do 8-9 mca bo sa szersze i jakos dizdziolek sie dluzej miesci w nie:tak:

Ostatnia edycja:
musa ja moge takie ciuszki wstawic...amelka dostala od mojej kuzynki takie poncho oblesne granatowo-panterkowe i do tego granatowe sztruksy byly:sorry::zawstydzona/y: jak chcesz to wstawie te brzydkie co mloda w nigdy ich na oczy nie widziala haha

reklama
ja mam kilka fotek na laptopie z synkiem to wrzucam co mamy:tak: zima 003.jpgsaneczki plus śpiworek i kombinezoniklistopad 043.jpgwózekkrzeselko 112.jpgkrzeselko 150.jpgkrzesełkostyczen2012 030.jpgzabaweczkilistopad 038.jpghuśtawkeczerwiec 2011 133.jpgkołyska gabrielek maj2011 017.jpgmaxsi cosigabrielek maj2011 047.jpgwózeczekimprezy 135.jpgna trawce

Do góry