reklama
ptyska ta seria z Rossmanna to Babydream cała linia kosmetyków bez szkodliwej chemii
np:
Babydream - Mleczko do ciała dla dzieci - 250 ml - Mleczka i balsamy - Rossnet
np:
Babydream - Mleczko do ciała dla dzieci - 250 ml - Mleczka i balsamy - Rossnet
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Azorek to niezla kolekcja
wozek fajowy
ja po Kubie mam duzo ciuchow ale tak raczej ok roczku. Takich malutkich nie kupowalam bo poki spal w spioszkach to korzystalismy duzo po R corce. Wybieralam takie nie dziewczece i dalismy rade. Zreszta w nocy to wszystko bylo mi jedno. A to kupe kasy wszystko kosztuje wiec jak co moglam to uzylam.
Wiadomo ze kupowalam mu ciuszki ale takie na wyjcia typu dzinsy, bluzy, bluzeczki.
A potem juz mam normalnie duzo ciuszkow bo takie dziecko chodzące to juz musialo miec swoje meskie. Zreszta juz spalo w pizamie a nie w spichach i jak zasuwal w dzien po podlodze to tez albo w rajtkach albo spodenkach bo przeciez w spiochach sie nie da .
Takze zamierzam kupic jeszcze pare pajacow i kompletow tak na 62, 68, 74 jak jakas promocje znajde ale tak to juz bede na biezaco kupowac.
No i wiadomo ze cienki kocyk kupie (grubszy mam w super stanie), nowy rozek (mam dwa ale do szpitala chce nowy), butelkę, smoczek, kosmetyki no i dla mnie do szpitala rzeczy.
wozek fajowy
ja po Kubie mam duzo ciuchow ale tak raczej ok roczku. Takich malutkich nie kupowalam bo poki spal w spioszkach to korzystalismy duzo po R corce. Wybieralam takie nie dziewczece i dalismy rade. Zreszta w nocy to wszystko bylo mi jedno. A to kupe kasy wszystko kosztuje wiec jak co moglam to uzylam.
Wiadomo ze kupowalam mu ciuszki ale takie na wyjcia typu dzinsy, bluzy, bluzeczki.
A potem juz mam normalnie duzo ciuszkow bo takie dziecko chodzące to juz musialo miec swoje meskie. Zreszta juz spalo w pizamie a nie w spichach i jak zasuwal w dzien po podlodze to tez albo w rajtkach albo spodenkach bo przeciez w spiochach sie nie da .
Takze zamierzam kupic jeszcze pare pajacow i kompletow tak na 62, 68, 74 jak jakas promocje znajde ale tak to juz bede na biezaco kupowac.
No i wiadomo ze cienki kocyk kupie (grubszy mam w super stanie), nowy rozek (mam dwa ale do szpitala chce nowy), butelkę, smoczek, kosmetyki no i dla mnie do szpitala rzeczy.
azorek - wózek bardzo fajny, a ubranek masz naprawdę sporo :-) , a jakie sukienusie - mnie zawsze zachwycają :-)
mi właśnie chodziło o to, że nie mam rzeczy dla siebie do szpitala typu podkłady, koszula dla karmiących itp. kosmetyki też wezmę z domu, bo tego akurat mam od groma, a co do kosmetyków dla maluszka, to chyba przejdę się do tego Rossamanna jak chwalicie :-)
Sonkaa dla siebie kosmetyki to wezmę z domu ,nie będa kupowała specjalnie. Te kosmetyki z rosmana są fajne i przypominające Nivea,super te mleczko wsmarowywuje się w ciało. Aaaa i koniecznie musze kupić tantum rose w saszetkach, proszek jakiś mały to już w sierpniu raczej.
mi właśnie chodziło o to, że nie mam rzeczy dla siebie do szpitala typu podkłady, koszula dla karmiących itp. kosmetyki też wezmę z domu, bo tego akurat mam od groma, a co do kosmetyków dla maluszka, to chyba przejdę się do tego Rossamanna jak chwalicie :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
a powiecie jak te z Rosmana sie rozsmarowuja. Bo ten na rozstepy jest okropny pod tym wzgledem. Tak sie go kiepsko rozprowadza.
ja mysle o Nivea Sensitive
co do kosmetykow dla mnie to zamierzam kupic te turystyczne. Wole kupic 2 mallutkie buteleczki i potem wyrzucic niz z powrotem wiesc do domu pelne butelki.
Tak zawsze robilismy jak lecilismy samolotem. Kupowalam te male i wyrzucalam w hotelu i git !!
co do kosmetykow dla mnie to zamierzam kupic te turystyczne. Wole kupic 2 mallutkie buteleczki i potem wyrzucic niz z powrotem wiesc do domu pelne butelki.
Tak zawsze robilismy jak lecilismy samolotem. Kupowalam te male i wyrzucalam w hotelu i git !!
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja ten krem na rozstępy uwielbiam. Jest gęsty i trzeba dłużej masować tą skórę, żeby się wchłonął porządnie a to na pewno lepiej robi skórze bo masaż to fajna rzecza powiecie jak te z Rosmana sie rozsmarowuja. Bo ten na rozstepy jest okropny pod tym wzgledem. Tak sie go kiepsko rozprowadza.
Ja chwalę się swoimi zakupami z kilku tygodni Zobacz załącznik 478611Zobacz załącznik 478612Zobacz załącznik 478613Zobacz załącznik 478614Zobacz załącznik 478615Zobacz załącznik 478616Zobacz załącznik 478617Zobacz załącznik 478618
reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Podziel się: