emotion to dałaś czadu też bym tak chciała :-);-) mam takie same biedronkowe skarpety a nie wiedziałam że są jeszcze takie body i czapeczka
Kolezanka sobie kupila body 'tygryskowe' i mowila zebym sie wybrala ze fajne sa przeceny i wogule, i akurat trafilam na takie rzeczy
[przeceny w irl, niewiem jak w polsce
]
Byly jeszcze misie kotki zabki
Emotion ja też zazdroszcze tych słodkości. Pamietam jak szykowałam wyprawkę z Hanią to wszystko układałam w walizce podrózej, potem uwielbiałam siadać i oglądać.
Tez sie na tym teraz lapie coraz czesciej - ale w pokoju gdzie mam ubranka spi i urzeduje moja siostrzenica narazie i jakos ciezko mi rozkladac je tam, ale jak w domku nie ma nikogo to chodze i kukam czasem
albo na fotki ktore dawalam tutaj
Emotion zdrać nam tajemnicę swoich zakupów
Przyznaj się to Ty odpowiadasz za kryzys w Grecji i bankructwo banków;-)
emotion
to masz mega zakupy hehehe sliczne ubranka
ja wlasnie zrzucam na lapka jeszcze poamelkowe ubranka 3-6 mca ktore mam i wczoraj wyjelam je z worka:-)
Ja musze rzeczy od siostry przejrzec jeszcze - ja jej kupowalam je a teraz mi oddaje
Niby wszystko wyrzucila i kilka tylko zostawila ale zawsze sie przyda,
zwlaszcza ze ja tutaj nie dostane od nikogo nic, nie mam szwagierek ani kolezanek ktore ze swoich dzieci mi dadza - choc z drugiej strony to lepiej bo to co sobie kupie to to bede miala i jak bede chciala tak mala ubiore
\
A jesli chodzi o 'szalenstwo zakupowe' to mi sie jeszcze nie zaczelo, ja dopiero od polowy lipca - poczatek sierpnia sie wybieram na zakupki jakies konkretne
ale to tez takie 'nie na teraz tylko' tylko do roku - jakies sweterki bluzy czy spodnie - bo u nas sa wtedy fajne promocje i mozna kupic duzo a taniutko, wiec wtedy bede szalec, bo narazie to ciezkawo z kasa, bo ja dopiero do pracy wrocilam wie wyplata poczatkiem lipca pierwsza taka konkretna [za kilka godzin w maju moze 2 stowki dostalam], a maz tygodniowki ma takie zeby tylko na zycie i na rachunki i na jedzenie bylo - i malo zostaje na zakupy