reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Nie pamietam ile tego wszystkiego miałam. Wszystko zależy jak często chcecie prać, a i trzeba wziąść pod uwagę że w okresie jesienno zimowym kiepsko schnie (szczególnie jak jeszcze nie grzeją zimą). Wydaje mi się ze minimum 10-15 zestawów do domu. Ja przebierałam za kazdym razem jak się ulewało bo mnie męczył ten zapach...więc 10 to moze być mało. A zdarzają się rzadkie kupki co bokiem potrafią wyciec nawet z najlepszego pamersa...

9hehhe mam ten spin woziol jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D wylicytowany za 72Ł plus wysylka razem 79.99Ł:-D:-D nie sklada sie rama ale mnie to nie obchodzi heheh nie mam auta skladac go nie musze byle by gondole mial ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kase z doopy chyba wytrzepie teraz zeby zaplacic ale spoko jest moj:-) lece dzwonic pozyczac kase hahaha taki byl plan niestety na dzien dzisiejszy inaczej rady nie dam:zawstydzona/y:

Azorek czasem trzeba się tak ratowac.
Ja się wciekłam ostatnio jak się okazało. M robi remonty po godzinach. I za wiele fuch nie ma jeszcze zapłacone. A ja tymczasem jeszcze nie mam swojej kasy i muszę pożyczać po rodzinie:zawstydzona/y: Tak to jest jak się z 1 pensji życje. Lawirujemy miedzy debetem, karta kredytową, do spłaty za kolejną fuchę, wybiórczym płaceniem rachunków bo już trzeba... No ale 10tego powinnam dostać pierwszą wypłatę (przynajmniej część), i pierwsze co to kupię sobie koszulę i szlafrok do szpitala.

KOMPLET szlafrok +koszula do karmienia XXL=3XL (2353632639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Koszula nocna MARGO ciążowa do karmienia L (2418640040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Koleżanka kupowała u tego sprzedacwy i jest godny polecenia;-)

kaka wklej sprzedawce na polecanym watku tez zeby sie nie zawieruszylo:tak: maz sie tez cieszy ze mam woziol ktory normalnie po 350Ł chodzi za tak male pieniadze kazal nie pozyczac....bie zpalace rachunku za gaz i prad lol jak mus to mus na zasilki nadal czekamy wiec wtedy zaplace rachunki;-):tak:do tego czasu mi pradu nie odetna chyba hehe

Dziewczyny, niedawno pisałyśmy o pieluchach tetrowych, że są różnej jakości, dwie z Was pisały że już zamówiły na Allegro i czekają na wysyłkę.

Dostałyście? I jakie są?

reklama
Do góry